ErvaringenSite

  Ervaringen Fietsrelax.nl

  Wil je je volgende vakantie op een andere manier doorbrengen en overweeg je hiervoor een fietsvakantie? Dan zou je een kijkje kunnen nemen bij het aanbod van Fietsrelax.nl. Of heb je in het verleden al een vakantie bij deze onderneming geboekt? Dan kun je er op deze pagina voor kiezen om een informatieve review over de producten en diensten van Fietsrelax.nl te schrijven. Dankzij een bondig verslag van jouw persoonlijke ervaringen met dit bedrijf, kun je andere mensen helpen een beslissing te maken om al dan niet een fietsvakantie bij Fietsrelax.nl te boeken.

  Over Fietsrelax.nl

  Fietsrelax.nl is het huismerk van de Nederlandse onderneming Fietsvakantiewinkel, een reisbureau dat sinds 1983 fietsvakanties organiseert en fietskaarten en -gidsen verkoopt. Deze organisatie stelt zowel ontspannen als sportieve vakanties samen waarbij je zelf beslist of je in hotels of in ingerichte tenten op campings logeert. Volgens de website van dit bedrijf doen de medewerkers van Fietsrelax.nl er alles aan om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie waarbij alles vooraf voor je is geregeld. Fietsrelax.nl zorgt ook voor uitgestippelde routes en vervoer van je bagage naar de volgende bestemming, zodat je je als fietsende klant volledig op je vakantie zou kunnen focussen.

  Mental Theo & Zany feat PartyfrieX - Vakantie!

  Producten en diensten van Fietsrelax.nl

  De informatie op de website van Fietsrelax.nl is opgedeeld in de categorieën 'bestemmingen', 'individuele fietsreizen' en 'thema's'. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat de kans groter is dat je snel datgene vindt waarnaar je op zoek bent. De overzichtskaart laat je de verschillende bestemmingen op een kaart zien en de 'fietsvakantiezoeker' helpt je om op basis van enkele door jou ingevoerde criteria het aanbod verder te verfijnen. Als je een vakantie hebt gevonden die je op het lijf is geschreven, kun je alle informatie over deze aanbieding lezen. Vervolgens kun je een prijs laten berekenen en indien gewenst op de boekingsknop klikken. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief en de link naar de webshop volgen als je één of meerdere fietsgerelateerde artikelen wilt kopen. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met het team van Fietsrelax.nl.

  Complimenten, klachten en tips voor Fietsrelax.nl

  Ben je sportief aangelegd en heb je in het verleden al één of meerdere fietsvakanties bij Fietsrelax.nl geboekt? Dan zouden we het enorm appreciëren als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een korte, bondige review over Fietsrelax.nl te schrijven. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews gepubliceerd. Klopt het dat het grootste deel van de voorgestelde fietsroutes langs rustige binnenwegen gaat, is de accommodatie zoals beschreven en hoe verliep het georganiseerde bagagetransport van de ene naar de andere locatie? Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw eerlijk verslag over Fietsrelax.nl. Ben je de markt nog volop aan het verkennen en wil je graag weten wat onze bezoekers vinden van andere reisaanbieders? Op deze pagina lees je alles over de ervaringen van andere reizigers!

  Fietsrelax.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fietsrelax.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fietsrelax.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fietsrelax.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fietsrelax.nl actief?

  Fietsrelax.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fietsrelax.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.