Fitál

Alle reviews

Fitál

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Aan Zee
10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Sawadee
3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Zoweg
2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Fitál

Als je de dagelijkse sleur begint beu te worden, dan lonkt de vakantie! Waar je ook heen gaat, je kijkt ernaar uit, vaak lang op voorhand. Nu is het alleen nog een kwestie van je vakantie te boeken. Waar ga je heen, en vooral: wat voor vakantie wil je? Kies je voor lekker lui aan het strand gaan liggen, een citytrip in de buurt, of toch liever een iets actievere vakantie per fiets of te voet? Voor dat laatste kun je bij Fitál terecht. Zulke vakanties zijn natuurlijk ietwat ingewikkelder dan een pure relaxatie vakantie, waarbij je alleen maar een resort moet kiezen en je zwempak meenemen! Als je een actieve vakantie boekt, wil je zeker weten dat je je zult amuseren, mooie natuur gaat zien, en dat het toch redelijk veilig is. Om dat op voorhand een beetje te kunnen inschatten, kun je op ErvaringenSite alle reviews van eerdere klanten van Fitál lezen. Leer van hun ervaringen en kijk wat ze ervan denken!

Over Fitál
Fitál is een bedrijf uit Nederland dat gevestigd is in Alblasserdam. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag. Je kunt Fitál bereiken per e-mail, telefoon, FaceBook of Instagram. Fitál Vakanties begon in 2002 met een brochure voor wintervakanties en fietsbusvakanties. Doorheen de jaren werd het assortiment uitgebreid. Fitál is aangesloten bij het ANVR, de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds.

Producten en diensten van Fitál
Bij Fitál kun je voornamelijk vakantiebelevenissen met actieve reiselementen vinden voor 45+’ers die met gezondheid bezig zijn. Meer specifiek kun je terecht voor Fietsvakanties zoals FietsBus vakanties, FietsCruise vakanties, Fietsvlieg vakanties, individuele fietsvakanties en Lange-afstand-fietsvakanties. Hiernaast zijn er nog Wandelvakanties, Winterzonvakanties en Wintervakanties te boeken. Wat betreft landen kun je kiezen uit, onder andere, Frankrijk, Griekenland, Denemarken, Hongarije, Italië, Kroatië en Luxemburg. Je kunt je eigen fiets meenemen in de fietstrailer, of gewoon een fiets huren. Het is mogelijk om een groepsreis inclusief begeleiding te boeken, en fietsvakanties voor het hele gezin.

Verzekeringen zoals reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet standaard inbegrepen, dus dat moet je nog regelen. Het is mogelijk om dat via Fitál te doen met Europeesche verzekeringen. Wanneer je een vakantie boekt, zul je per e-mail een bevestiging en factuur ontvangen. Het bedrag is opgesplitst in een aanbetaling en een restant betaling. Je moet de aanbetaling uiterlijk 15 dagen na het ontvangen van de factuur betalen. Het restantbedrag maximaal 42 dagen voor het aanvangen van de vakantie. Het is mogelijk om je reis te annuleren, maar hier hangen altijd kosten aan vast. Tot slot kun je ook brochures bestellen op de website van Fitál.

Klachten, complimenten en tips voor Fitál
Wanneer je vakantie met Fitál niet aan je verwachtingen voldoet, kun je de klacht melden via hun formulier. Het is ook leuk voor andere mensen om hierover te horen, zodat ze weten wat je denkt van Fitál. Als je reis niet leuk was, of er allerlei problemen waren met de fiets, de locatie, de gids, noem maar op, dan kun je dat op ErvaringenSite laten weten. Zo kun je anderen waarschuwen! Maar als je reis daarentegen super is meegevallen, is het ook leuk om hierover te lezen, dan weten andere mensen dat Fitál aangeraden is. Wat je mening ook is, laat een review achter en deel je ervaringen!