ErvaringenSite

  Ervaringen Fitál

  Als je de dagelijkse sleur begint beu te worden, dan lonkt de vakantie! Waar je ook heen gaat, je kijkt ernaar uit, vaak lang op voorhand. Nu is het alleen nog een kwestie van je vakantie te boeken. Waar ga je heen, en vooral: wat voor vakantie wil je? Kies je voor lekker lui aan het strand gaan liggen, een citytrip in de buurt, of toch liever een iets actievere vakantie per fiets of te voet? Voor dat laatste kun je bij Fitál terecht. Zulke vakanties zijn natuurlijk ietwat ingewikkelder dan een pure relaxatie vakantie, waarbij je alleen maar een resort moet kiezen en je zwempak meenemen! Als je een actieve vakantie boekt, wil je zeker weten dat je je zult amuseren, mooie natuur gaat zien, en dat het toch redelijk veilig is. Om dat op voorhand een beetje te kunnen inschatten, kun je op ErvaringenSite alle reviews van eerdere klanten van Fitál lezen. Leer van hun ervaringen en kijk wat ze ervan denken!

  Over Fitál
  Fitál is een bedrijf uit Nederland dat gevestigd is in Alblasserdam. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag. Je kunt Fitál bereiken per e-mail, telefoon, FaceBook of Instagram. Fitál Vakanties begon in 2002 met een brochure voor wintervakanties en fietsbusvakanties. Doorheen de jaren werd het assortiment uitgebreid. Fitál is aangesloten bij het ANVR, de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds.

  Producten en diensten van Fitál
  Bij Fitál kun je voornamelijk vakantiebelevenissen met actieve reiselementen vinden voor 45+’ers die met gezondheid bezig zijn. Meer specifiek kun je terecht voor Fietsvakanties zoals FietsBus vakanties, FietsCruise vakanties, Fietsvlieg vakanties, individuele fietsvakanties en Lange-afstand-fietsvakanties. Hiernaast zijn er nog Wandelvakanties, Winterzonvakanties en Wintervakanties te boeken. Wat betreft landen kun je kiezen uit, onder andere, Frankrijk, Griekenland, Denemarken, Hongarije, Italië, Kroatië en Luxemburg. Je kunt je eigen fiets meenemen in de fietstrailer, of gewoon een fiets huren. Het is mogelijk om een groepsreis inclusief begeleiding te boeken, en fietsvakanties voor het hele gezin.

  Verzekeringen zoals reis- en annuleringsverzekeringen zijn niet standaard inbegrepen, dus dat moet je nog regelen. Het is mogelijk om dat via Fitál te doen met Europeesche verzekeringen. Wanneer je een vakantie boekt, zul je per e-mail een bevestiging en factuur ontvangen. Het bedrag is opgesplitst in een aanbetaling en een restant betaling. Je moet de aanbetaling uiterlijk 15 dagen na het ontvangen van de factuur betalen. Het restantbedrag maximaal 42 dagen voor het aanvangen van de vakantie. Het is mogelijk om je reis te annuleren, maar hier hangen altijd kosten aan vast. Tot slot kun je ook brochures bestellen op de website van Fitál.

  Klachten, complimenten en tips voor Fitál
  Wanneer je vakantie met Fitál niet aan je verwachtingen voldoet, kun je de klacht melden via hun formulier. Het is ook leuk voor andere mensen om hierover te horen, zodat ze weten wat je denkt van Fitál. Als je reis niet leuk was, of er allerlei problemen waren met de fiets, de locatie, de gids, noem maar op, dan kun je dat op ErvaringenSite laten weten. Zo kun je anderen waarschuwen! Maar als je reis daarentegen super is meegevallen, is het ook leuk om hierover te lezen, dan weten andere mensen dat Fitál aangeraden is. Wat je mening ook is, laat een review achter en deel je ervaringen!

  Vakantie! Er even tussenuit 🦋 Landal De Vlinderhoeve

  Fitál
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitál

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitál een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fitál. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitál actief?

  Fitál is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitál gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.