ErvaringenSite

  Ervaringen flydubai

  Reizen kunnen mensen erg leuk vinden. Als u echter op zoek bent naar een luchtvaartmaatschappij, die lage tarieven hanteert, kan dit nog eens heel interessant zijn bij het boeken van uw reis. Op ervaringensite.be is er informatie over verschillende opties te lezen, waaronder FlyDubai. Dit is eenluchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, die lage tarieven hanteert. Natuurlijk wilt u voordat u uw vlucht boekt eerst goed op de hoogte zijn van de diensten van deze maatschappij. Op ErvaringenSite kan u overweg geholpen worden. We verzamelen de reviews van klanten die al eens gereisd hebben met deze vliegmaatschappij. Door het lezen van hun meningen en ervaringen kunt u een beeld krijgen van onder andere FlyDubai en zelf een besluit nemen of uw eerstvolgende vlucht door deze luchtvaartmaatschappij zal plaatsvinden.

  Over FlyDubai
  FlyDubai is een luchtvaartmaatschappij met een webshop waar u uw vluchten kunt boeken tegen gereduceerde tarieven. Het bedrijf is opgericht in 2008 door Ahmed bin Saeed Al Maktoum, de voorzitter van Emirates. Sinds 2008 heeft FlyDubai 3 vliegtuigorders geplaatst en tijdens de 2017-editie van de Dubai Airshow hebben ze de grootste bestelling geplaatst voor een vliegtuig met een gangpad in de regio. Het bedrijf wil de komende jaren doorgroeien met maximaal 737 vliegtuigen.

  Producten en diensten van FlyDubai
  Het doel bij de start van FlyDubai was om meer mensen vaker naar meer bestemmingen te laten afreizen. Dit proberen ze te doen door reizen aan te bieden naar meer dan 90 bestemmingen en tegen een lager tarief. Enkele bestemmingen, waar u naar kunt afreizen zijn: Djibouti, Ethiopia, Sudan, Tanzania, Ahmedabad, Amman, Buka, Chattogram, Kochi, Mineralnye, Tehram en Zanzibar. Dit zijn bestemmingen, die niet zo bekend zijn. Dit is slechts een greep uit enkele van de bestemmingen die FlyDubai aanbiedt. Bij de meeste bestemmingen geeft FlyDubai een beschrijving van de plaats, een soort informatie gids, zodat u meer te weten komt over de plek van bestemming. Uw bestemming kunt u boeken via de website van FlyDubai, portalen van reisbureaus, reiswinkels en het FlyDubai-klantencentrum. Ook kunt u vluchten boeken via Emiratesreisbureaus. FlyDubai wordt wel door hen ondersteund, maar maakt geen deel uit van de Emirates Groep.

  Garantie, betaling en klachten bij FlyDubai
  Mocht u uw boeking willen annuleren dan kan dit eenvoudig. U wordt automatisch teruggebracht naar de pagina van de betalingsopties. De hoeveelheid bagage, die u mee mag nemen, hangt af van het tarief dat u selecteert als u de vlucht boekt. De website geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit veel of weinig bagage. In de economy class kunt u tot 7 kg aan handbagage vervoeren en tot 14 kg als het om een zakelijke reis gaat. Dit geldt op alle vluchten van FlyDubai

  Betalen voor uw boeking kan bij FlyDubai met een creditcard, debitcard, contante betaling, Apple Pay, UAE NetBanking, UATP, Knet of betalen met FlyDubai vouchers. De voorwaarden voor deze betaalmogelijkheden worden op de website verder vermeld.

  Voor klachten en vragen kunt u terecht bij het klantencentrum van FlyDubai. FlyDubai beschikt over ‘agents’ in de Verenigde Arabische Emiraten

  Complimenten en tips bij FlyDubai
  Heeft u al een boeking gedaan met FlyDubai naar een van haar bestemmingen? Laat dan uw ervaring met deze luchtvaartmaatschappij achter op ervaringensite.be. Door het delen van uw review kunt u anderen wegwijs maken, die overwegen bij deze maatschappij te boeken.

  Zag u toevallig reclame van FlyDubai voorbijkomen en wilt u meer weten? Lees dan de reviews van klanten, die al gereisd hebben met FlyDubai op de website van ErvaringenSite.

  TRIPREPORT | FlyDubai (ECONOMY) | Kuwait City - Dubai | Boeing 737-800

  flydubai
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over flydubai

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is flydubai een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over flydubai. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is flydubai actief?

  flydubai is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van flydubai gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.