ErvaringenSite

  Ervaringen Gallia

  Zin om deze keer op een iets natuurrijkere vakantiete gaan? Kijk eens bij Gallia, je vindt er heel wat verschillende reizen voor zowel binnen als buiten Europa, weg van het massatoerisme. Wat andere reizigers vinden van Gallia, hun aanbod en service, lees je hier op ErvaringenSite! Je kan ook altijd zelf een reactie achterlaten.

  Over Gallia

  Gallia werde in 1993 opgericht en is tot op vandaag een 100% Belgisch bedrijf met jaarlijks zo'n 10 000 reizigers. Gallia is gespecialiseerd in kortbije en groene vakanties. In 2006 werd Gallia overgenomen door de NV Special Travel. In 2014 werden Special Travel en Gallia samengevoegd tot de BVBA Gallia. Gallia staat niet stil en blijft nieuwe bestemmingen toevoegen.

  De naam Gallia komt van Gallië, het huidige België, Frankrijk, Luxemburg en een deel van Nederland en Duitsland.


  Zin een wereldreisje doorheen de prachtige natuur?

  Diensten van Gallia

  Gallia is een niche-touroperator die zich richt op mensen die een andere soort vakantie willen dan het gebruikelijke. Gallia biedt heel wat ideeën voor een kort verblijf of voor een lange vakantie ver van het massatoerisme. Er is voor elk wat wils, van 3- tot 5-sterrenhotels, familiehotels en nog veel meer. Ze bieden vooral zeer groene en natuurrijke bestemmingen aan zoals Ierland, Groot-Brittannië, Scandinavië, IJsland, Canada, ... Ze hebben ook een winteraanbod voor vakanties in Fins en Noors Lapland, IJsland en Groenland. De reis wordt volledig georganiseerd met vluchten, verblijf en excursies naar wens. Je kan hier ook een reis boeken om zelf te gaan varen op de kanalen, rivieren en meren in Ierland en Frankrijk.

  Klachten of vragen voor Gallia

  Heb je vragen of een klacht over Gallia? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier op de website Op de website vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Gallia? Heb je net een vakantie kunnen boeken aan een scherpe prijs? Hoe is je reis verlopen? Werden of je wensen vervuld? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Gallia. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Sta je op het punt om een vakantie te boeken bij Gallia? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Gallia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gallia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gallia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gallia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gallia actief?

  Gallia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gallia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.