Go Sport Montagne

Alle reviews

Go Sport Montagne

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aan Zee

10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Zoweg

2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Go Sport Montagne

Een goede en veilige skiuitrusting is van levensbelang als je op wintersport gaat. Maar hoe vind je een verhuurder op je bestemming waarvan je op voorhand weet dat de aangeboden producten in orde zijn? Als je naar een ander land gaat kan de communicatie lastig zijn omdat je de taal niet machtig bent. Om goed voorbereid op vakantie te gaan kun je natuurlijk online je uitrusting boeken. Er bestaan diverse sites waar je dat doen kunt. Bovendien kun je de recensies van andere klanten op onze website lezen zodat je direct weet of een site die skiuitrusting te huur aanbiedt wel te vertrouwen is. Zo kun je rustig op zoek naar de beste verhuurder die je het meeste aanspreekt zodat je echt onbezorgd je wintersportvakantie kunt voorbereiden.

Over Go Sport Montagne
Deze website wordt beheerd door het Franse bedrijf Compagnie Européennee des Louers de Ski dat gevestigd is Saint Cloud. Dit bedrijf houdt zich via de site bezig met het verhuur van ski's in Frankrijk. De site is beschikbaar in het Frans en Engels. Voor vragen over de verhuurmogelijkheden kun je op drie manieren contact opnemen met de klantenservice. Je kunt een Frans telefoonnummer bellen, een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op de site. De medewerkers van deze afdeling zijn op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar. Om ski's via deze site te kunnen reserveren zul je een account moeten maken. Via dat account kun je extra informatie over aanbiedingen ontvangen als je daarmee instemt.

De producten van Go Sport Montagne
Bij Go Sport Montagne kun je bij bijna 100 skiverhuurders verspreid over de diverse wintersportgebieden in Frankrijk terecht. Enkele van de skigebieden waar de aangesloten winkels zich bevinden zijn onder meer Les Houches, Plagne Soleil, Chatel en Alous le Seignus. Nadat je op de site opgeeft wanneer en waar je op wintersport gaat heb je de keuze uit vele merken. Zo zijn er onder andere ski's en snowboards te reserveren van Fischer, Head, Atomic en Rossignol. Tijdens het reserveren kun je een extra verzekering tegen schade en diefstal afsluiten. Na het aanmaken van je account kun je de gehuurde apparatuur veilig betalen met je creditcard.

Reviews over Go Sport Montagne
Heb jij voor jezelf of voor je familie al een keer een wintersportuitrusting gehuurd bij deze website? Dan ben jij de uitgelezen persoon om ons te vertellen wat jij vindt van de aangeboden service en kwaliteit. Plaats daarom een review op onze website zodat wij andere consumenten kunnen laten weten wat jij de voor- en nadelen van deze webshop vindt. Je kunt in jouw beoordeling ingaan op je ervaring met bijvoorbeeld de klantvriendelijkheid van de winkelmedewerkers ter plaatse. Of beschrijf hoe je behandeld bent toen je vragen of klachten indiende. Alle onderwerpen die te maken hebben met wat klanten te wachten staat zijn de moeite van het vermelden waard. Wij weten zeker dat jouw bijdrage nu al door andere consumenten op prijs gesteld wordt. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je dat geen review plaatsen eigenlijk geen optie is.