ErvaringenSite

  Ervaringen Go Sport Montagne

  Een goede en veilige skiuitrusting is van levensbelang als je op wintersport gaat. Maar hoe vind je een verhuurder op je bestemming waarvan je op voorhand weet dat de aangeboden producten in orde zijn? Als je naar een ander land gaat kan de communicatie lastig zijn omdat je de taal niet machtig bent. Om goed voorbereid op vakantie te gaan kun je natuurlijk online je uitrusting boeken. Er bestaan diverse sites waar je dat doen kunt. Bovendien kun je de recensies van andere klanten op onze website lezen zodat je direct weet of een site die skiuitrusting te huur aanbiedt wel te vertrouwen is. Zo kun je rustig op zoek naar de beste verhuurder die je het meeste aanspreekt zodat je echt onbezorgd je wintersportvakantie kunt voorbereiden.

  Over Go Sport Montagne

  Deze website wordt beheerd door het Franse bedrijf Compagnie Européennee des Louers de Ski dat gevestigd is Saint Cloud. Dit bedrijf houdt zich via de site bezig met het verhuur van ski's in Frankrijk. De site is beschikbaar in het Frans en Engels. Voor vragen over de verhuurmogelijkheden kun je op drie manieren contact opnemen met de klantenservice. Je kunt een Frans telefoonnummer bellen, een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op de site. De medewerkers van deze afdeling zijn op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar. Om ski's via deze site te kunnen reserveren zul je een account moeten maken. Via dat account kun je extra informatie over aanbiedingen ontvangen als je daarmee instemt.

  OP VAKANTIE MET MIJN VRIEND ☆ VLOG #82 | Femke Meines

  De producten van Go Sport Montagne

  Bij Go Sport Montagne kun je bij bijna 100 skiverhuurders verspreid over de diverse wintersportgebieden in Frankrijk terecht. Enkele van de skigebieden waar de aangesloten winkels zich bevinden zijn onder meer Les Houches, Plagne Soleil, Chatel en Alous le Seignus. Nadat je op de site opgeeft wanneer en waar je op wintersport gaat heb je de keuze uit vele merken. Zo zijn er onder andere ski's en snowboards te reserveren van Fischer, Head, Atomic en Rossignol. Tijdens het reserveren kun je een extra verzekering tegen schade en diefstal afsluiten. Na het aanmaken van je account kun je de gehuurde apparatuur veilig betalen met je creditcard.

  Reviews over Go Sport Montagne

  Heb jij voor jezelf of voor je familie al een keer een wintersportuitrusting gehuurd bij deze website? Dan ben jij de uitgelezen persoon om ons te vertellen wat jij vindt van de aangeboden service en kwaliteit. Plaats daarom een review op onze website zodat wij andere consumenten kunnen laten weten wat jij de voor- en nadelen van deze webshop vindt. Je kunt in jouw beoordeling ingaan op je ervaring met bijvoorbeeld de klantvriendelijkheid van de winkelmedewerkers ter plaatse. Of beschrijf hoe je behandeld bent toen je vragen of klachten indiende. Alle onderwerpen die te maken hebben met wat klanten te wachten staat zijn de moeite van het vermelden waard. Wij weten zeker dat jouw bijdrage nu al door andere consumenten op prijs gesteld wordt. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je dat geen review plaatsen eigenlijk geen optie is.

  Go Sport Montagne
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Go Sport Montagne

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Go Sport Montagne een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Go Sport Montagne. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Go Sport Montagne actief?

  Go Sport Montagne is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Go Sport Montagne gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.