ErvaringenSite

  Ervaringen GoBrazil

  Lees ook, wat anderen over dit bedrijf zeggen. ErvaringenSite is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen zijn. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met ErvaringenSite nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees hier echter eerst meer over het bedrijf zelf.

  Over GoBrazil

  Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam aan de Singel in een mooi grachtenpand. Er wordt gewerkt met een enthousiast en gedreven team van mensen welke zeer betrokken zijn bij het reizen. Het bedrijf is erop gebrand om een reis samen te stellen welke goed past bij de individuele eisen van de klant. Flexibiliteit en een persoonlijke service zijn dan belangrijk. Alle medewerkers assisteert de klanten om een reis samen te stellen welke geheel naar wens is. Het is dus maatwerk. Dat was het in het verleden en dat blijft het in de toekomst.
  Het bedrijf biedt vliegtickets aan, fly & drives, startpakketten en ook complete pakketreizen naar Brazilië. Het bedrijf maakt gebruik van twee boekingskanalen. Er is een direct online verkoopkanaal via de website. Daarnaast werken ze samen met meerdere reisbureaus. De internetsite biedt alle mogelijkheden om jezelf goed te informeren en om een mooie vakantie te boeken. Alle reizen kunnen op de website trouwens ook helemaal naar wens per persoon afgestemd worden. Iets wat natuurlijk wel fijn en prettig is.


  GoBrazil maakt gebruik van twee boekingskanalen, direct online op de vernieuwde website en via diverse reisbureaus. De internetsite is van alle gemakken voorzien. Zo kan hier informatie opgezocht worden over de bestemmingen, de accommodaties en mogelijke excursies. Tevens kunnen alle reizen die aangeboden worden op de website aangepast worden aan de individuele wensen, daarnaast is er de mogelijkheid eigen vakantiewensen aan te geven via e-mail of telefoon en zij maken de reis op maat. Door de mogelijkheid om op de internetsite online te boeken, is de klant niet meer afhankelijk van de openingstijden van de reisagent.
  Het personeel van Gobrazil gaat trouwens ook regelmatig ter plekke controleren of de accomodaties voldoen aan alle eisen. Hierdoor weten ze zeker, dat ze de kwaliteit leveren welke ze willen leveren.

  Brazilian Music DJ Mix by JaBig

  Diensten van GoBrazil

  Het bedrijf heeft een ruim diensten pakket. Denk hierbij aan onder andere:
  • Last Minute Brazilië
  • Vliegtickets Brazilië
  Rondreizen Brazilië
  • Strandvakanties Brazilië
  • Vakantiehuizen Brazilië

  Klachten, tips en complimenten over GoBrazil

  Het bedrijf is aangesloten bij de SGR onder nummer 3302 en bij de ANVR onder nummer 03929. Wanneer je een klacht hebt kun je die eerst bij het bedrijf indienen. Kom je er samen niet uit dan kun je het probleem ook nog voorleggen bij deze twee partijen. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om zo verzekerd te zijn van een goede reis.

  Heb jij ervaring met GoBrazil?

  Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op ErvaringenSite en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

  Op vakantie naar Brazilë? Lees dan eerst de ervaringen van klanten van GoBrazil, vakantiespecialist voor reizen naar Brazilië, incl. strandvakanties en vliegtickets!

  GoBrazil
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GoBrazil

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GoBrazil een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GoBrazil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GoBrazil actief?

  GoBrazil is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen, Hotels & Huisjes, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GoBrazil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.