Goed idee reizen

Alle reviews

Goed idee reizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Aan Zee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Aan Zee

10 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Zoweg merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Zoweg

2 reviews

Zoweg.be Reviews Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.be vinden? Zoweg.be is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes....

Goed idee reizen

Heeft u het voornemen om op reis te gaan? Is het nu eindelijk tijd voor een momentje eruit? Het vinden van een reisidee, en variatie of een bestemming voor uw vakantie is niet altijd even makkelijk. Er gaat veel gepaard met een vakantie en daar kunt u hulp bij gebruiken.

Om u een handje te helpen om een geschikte reisbestemming en -programma te vinden stelt ErvaringenSite dit platvorm ter beschikking, zodat u een nuchtere keuze kunt maken in overeenstemming met uw wensen en behoefte, maar ook uw budget. Bij ErvaringenSite kunt u de verschillende diensten van reisondernemingenbekijken en vergelijken. U vindt hier meningen en ervaringen van eerdere klanten lezen, die u vóór zijn gegaan en gebruik hebben gemaakt van de diensten van Goedideereizen. De recensies van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen besluit te nemen over uw vakantie en overde service die wordt verleend.

Over Goedideereizen.nl
Goedideereizen is onderdeel van TUI, de grootste reisonderneming in Nederland. Het is een reisorganisatie met een christelijke basis. Zij is gespecialiseerd in goed geregelde vakanties in het eigen sfeer, waar ook aandacht wordt gecreëerd om te genieten van de Schepping. Zij vaart op het Kompas van het woord van God. Deze reisorganisatie is opgezet door Christenen, voor Christenen. Goedideereizen richt zich daarom ook heel specifiek op die doelgroep, waar de Boodschap van de bijbel als bindmiddel fungeert. Het bedrijf wil tijdens haar reizen ook laten blijken dat geloof grensoverschrijdend is en dat daar kerkmuren niet perse voor nodig zijn. Er worden desgewenst ook plaatselijke kerken bezocht tijdens hun reizen.

Producten en diensten vanGoedideereizen
Goedideereizen biedt duurzaam toerisme aan haar klanten. Zij selecteert daarom vakantieproducten waar ook rekening wordt gehouden met de Schepping, mens en cultuur, milieu en natuur. Er wordt dan ook bewust omgegaan met water, energie en afval en wordt groene accommodaties expliciet uitgeselecteerd. De selectie wordt gebaseerd op milieukeurmerken zoals Green Globe, Green Key en Milieumanagment sytstemen.

Goedideereizen biedt verschillende typen reizen, namelijk Bijbelsereizen, vaarvakanties, busreizen, rondreizen en vliegreizen. Behalve individuele reizen kunnen er ook groepsreizen worden georganiseerd bij Goedideereizen. Goedideereizen biedt reizen aan met een eigen sfeer, wat door hun wordt gedefinieerd als het tot uiting komen van herkenning, waarbij er een band ontstaat.

Complimenten, klachten en tips voor Goedideereizen
Goedideereizen heeft een klantenservice met een klantenlijn die 24 uur beschikbaar is, indien u klachten heeft. Als de klacht niet naar tevredenheid mocht zijn behandeld, is er nog de mogelijkheid om de klacht te deponeren bij de klantenservice afdeling middels een klachtenformulier. Goedideereizen baseert haar klachtenprocedure op de ANVR-Reisvoorwaarden.

Heeft u ervaring met Goedideereizen? Is het regelen van uw vakantie zonder hrten of stoten gegaan of juist wel? Graag zouden wij van u willen horen wat uw ervaring is met haar producten en diensten. ErvaringenSite.nl biedt u hier een platform om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om op vakantie te gaan met Goedideereizen, zodat zij goed geïnformeerd kunnen zijn alvorens een stap te ondernemen.

Neem ook een kijkje in ons bestand van beoordelingen van andere klanten, die reeds kennis hebben gemaakt met Goedideereizen en ervaring hebben met hun reisaanbod, hun klanten service en de reiservaring.