ErvaringenSite

  Ervaringen Goed idee reizen

  Heeft u het voornemen om op reis te gaan? Is het nu eindelijk tijd voor een momentje eruit? Het vinden van een reisidee, en variatie of een bestemming voor uw vakantie is niet altijd even makkelijk. Er gaat veel gepaard met een vakantie en daar kunt u hulp bij gebruiken.

  Om u een handje te helpen om een geschikte reisbestemming en -programma te vinden stelt ErvaringenSite dit platvorm ter beschikking, zodat u een nuchtere keuze kunt maken in overeenstemming met uw wensen en behoefte, maar ook uw budget. Bij ErvaringenSite kunt u de verschillende diensten van reisondernemingenbekijken en vergelijken. U vindt hier meningen en ervaringen van eerdere klanten lezen, die u vóór zijn gegaan en gebruik hebben gemaakt van de diensten van Goedideereizen. De recensies van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen besluit te nemen over uw vakantie en overde service die wordt verleend.

  Over Goedideereizen.nl
  Goedideereizen is onderdeel van TUI, de grootste reisonderneming in Nederland. Het is een reisorganisatie met een christelijke basis. Zij is gespecialiseerd in goed geregelde vakanties in het eigen sfeer, waar ook aandacht wordt gecreëerd om te genieten van de Schepping. Zij vaart op het Kompas van het woord van God. Deze reisorganisatie is opgezet door Christenen, voor Christenen. Goedideereizen richt zich daarom ook heel specifiek op die doelgroep, waar de Boodschap van de bijbel als bindmiddel fungeert. Het bedrijf wil tijdens haar reizen ook laten blijken dat geloof grensoverschrijdend is en dat daar kerkmuren niet perse voor nodig zijn. Er worden desgewenst ook plaatselijke kerken bezocht tijdens hun reizen.

  Producten en diensten vanGoedideereizen
  Goedideereizen biedt duurzaam toerisme aan haar klanten. Zij selecteert daarom vakantieproducten waar ook rekening wordt gehouden met de Schepping, mens en cultuur, milieu en natuur. Er wordt dan ook bewust omgegaan met water, energie en afval en wordt groene accommodaties expliciet uitgeselecteerd. De selectie wordt gebaseerd op milieukeurmerken zoals Green Globe, Green Key en Milieumanagment sytstemen.

  Goedideereizen biedt verschillende typen reizen, namelijk Bijbelsereizen, vaarvakanties, busreizen, rondreizen en vliegreizen. Behalve individuele reizen kunnen er ook groepsreizen worden georganiseerd bij Goedideereizen. Goedideereizen biedt reizen aan met een eigen sfeer, wat door hun wordt gedefinieerd als het tot uiting komen van herkenning, waarbij er een band ontstaat.

  Complimenten, klachten en tips voor Goedideereizen
  Goedideereizen heeft een klantenservice met een klantenlijn die 24 uur beschikbaar is, indien u klachten heeft. Als de klacht niet naar tevredenheid mocht zijn behandeld, is er nog de mogelijkheid om de klacht te deponeren bij de klantenservice afdeling middels een klachtenformulier. Goedideereizen baseert haar klachtenprocedure op de ANVR-Reisvoorwaarden.

  Heeft u ervaring met Goedideereizen? Is het regelen van uw vakantie zonder hrten of stoten gegaan of juist wel? Graag zouden wij van u willen horen wat uw ervaring is met haar producten en diensten. ErvaringenSite.nl biedt u hier een platform om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om op vakantie te gaan met Goedideereizen, zodat zij goed geïnformeerd kunnen zijn alvorens een stap te ondernemen.

  Neem ook een kijkje in ons bestand van beoordelingen van andere klanten, die reeds kennis hebben gemaakt met Goedideereizen en ervaring hebben met hun reisaanbod, hun klanten service en de reiservaring.

  IK VERTELDE NIEMAND DAT IK OP VAKANTIE GA EN ZO REAGEREN ZE!

  Goed idee reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Goed idee reizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Goed idee reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Goed idee reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Goed idee reizen actief?

  Goed idee reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Goed idee reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.