ErvaringenSite

  Ervaringen GOGO

  Wanneer het weer waar je woont niet meevalt, is er niets leuker dan wegdromen bij zomerse foto’s op Instagram of het lezen van blogs over exotische vakanties. Wat zou het fijn zijn om op vakantie te kunnen gaan met vrienden en jongeren van jouw leeftijd. Een reis maken zonder je ouders is niet alleen leuker, maar het opent ook deuren naar dingen waar je nooit aan gedacht zou hebben. Een reisorganisatie dat reizen organiseert voor jongeren is GOGO.

  Over GOGO
  GOGO is een reisorganisatie die is opricht in de vroege jaren negentig. GOGO biedt reizen aan voor jongeren tussen de leeftijd van 16 en 26 jaar en dit al meer dan 25 jaar lang. Het bedrijf is een onderdeel van de Sunweb Group. De Sunweb Group heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en heeft ongeveer 500 werknemers en meer dan 400 reisleiders op verschillende vakantiebestemmingen. In februari 2019 werd Sunweb Group overgenomen door Triton Fund V.

  Producten en diensten van GOGO
  Zoals voordien al vermeld is geweest, is GOGO een reisorganisatie die reizen organiseert voor jongeren tussen de 16 en de 26 jaar. De bestemmingen waar GOGO actief is, zijn Lloret de Mar, Chersonissos, Albufeira, Kos-stad, Zakynthos, Mallorca en Sunny Beach. Het bedrijf vakanties aan waarbij verblijf en transport zijn inbegrepen. Voor het vervoer naar de vakantiebestemming kan er, naargelang de bestemming, gebruik worden gemaakt van de bus of het vliegtuig. GOGO heeft verschillende plaasten in Nederland waar de bus kan worden genomen. Het vliegtuig kan worden genomen op de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Brussel Zaventem. Ter plaatse, op de bestemming, kunnen er via GOGO verschillende excursies en activiteiten worden bijgeboekt.

  Een reis boeken met GOGO kan men doen door op de homepage van hun website de vertrekdatum, de luchthaven, de reisduur en de bestemming in te geven. Hierna zal er een lijst worden gegeven van de accomodaties die voldoen aan uw wensen. Hierbij kan er een keuze worden gemaakt tussen welk type accommodatie u wilt verblijven en welk vervoersmiddel u wilt gebruiken om ter plekke te geraken. Nadien hebt u de mogelijkheid om nog enkele extra’s bij te boeken, zoals bagage, een reisverzekering of een annuleringverzekering. Nadien kan de reis worden betaal met iDeal of via internetbankieren. Indien men beslist om te betalen via internetbankieren, wordt er gevraagd om uw boekingsnummer te vermelden. Boekingen kunnen ook telefonisch worden gedaan. Binnen drie dagen na de boeking van uw reis kan deze kosteloos worden geannuleerd. Indien u nadien wilt annuleren, worden de reserveringskosten, de kosten voor een eventuele reis- of annuleringsverzekering en annuleringskosten in rekening gebracht.

  Complimenten, klachten en tips over GOGO
  Hebt u vroeger al eens gebruik gemaakt van deze reisorganisatie om uw reis te boeken? Indien dit zo is, laat ons dan weten hoe uw ervaring was met GOGO. Uw review zal anderen helpen om te bepalen of de diensten van dit bedrijf iets voor hen zijn of niet. Hoe was uw ervaring bij het boeken van uw reis? Hoe waren de reisleiders ter plaatse? Was u tevreden over de accommodatie? Hoe hebt u uw vakantie ervaren met GOGO? Twijfel niet en schrijf het hier neer op ErvaringenSite.

  OP VAKANTiE NAAR HET LAND VAN BARTJE 👦🏼 | Bellinga Vlog #1817

  GOGO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GOGO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GOGO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GOGO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GOGO actief?

  GOGO is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GOGO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.