ErvaringenSite

  Ervaringen Groove-X

  Op zoek naar een avontuurlijke jongerenreis? Wil je liever niet alleen op reis maar in groep? Dan is Groove-X zeker iets voor jou! Wat klanten vinden van de reizen bij Groove-X lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Groove-X

  Groove-X is een reisorganisatie die reizen organiseert voor jongeren vanaf 16 jaar. Groove-X wil dat jongeren op een exclusieve manier hun vakantie beleven, ze zorgen er dus voor dat je in een kleine groep op pad gaat. Groove-X biedt unieke uitgewerkte groepsreizen aan, ze hebben zowel rondreizen als skireizen. De rondreizen zijn onderverdeeld per regio, America trips, Asia trips, Africa trips en Euro trips. Groove-X ontstond in 2011. Groove-X is perfect voor mensen die alleenop reis willen maar niet echt alleen willen reizen. De meerderheid van de groepen bestaat meestal uit jongeren die zich alleen inschrijven. De vrijheid bij Groove-X is groot, je kan zelf beslissen hoe je je reis juist wil invullen. Je kan dus zelf beslissen wat je wil bezoeken, of je 's avonds iets rustig wil doen of wil gaan feesten, wat je wil eten, en nog veel meer. Bij Groove-X ga je steeds op reis in een kleine groep. Dat zorgt er voor dat je elkaar snel leert kennen en dat je dus geen grote bussen moet nemen of massatoerisme bezoekt, het gaat om gezellige privé busjes en het openbaar vervoer. Bij Groove-X zit je dus goed als je een echte, intensieve reiservaring wil.


  Ontdek de skitrips van Groove-X!

  Diensten van Groove-X

  Bij Groove-X kan je terecht voor reizen voor jongeren van 16 tot 28 jaar. Je reist steeds in kleine groepjes zodat je de ultieme ervaring beleeft. Groove-X zorgt voor reisleider die een passie hebben voor reizen en ze zorgen ervoor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte. In iedere reis vindt je een unieke mix terug die bestaat uit avontuur, cultuur, natuur en ook een feestje. Je bezoekt ook steeds verschillende plaatsen zodat je heel wat ziet en ervaart. Tijdens de trips is de inspraak van de reizigers ook zeer belangrijk, de reisbegeleider kan de trip aanpassen naar wat de groep wil.

  Klachten of vragen voor Groove-X

  Heb je vragen of een klacht over Groove-X? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, WhatsApp en via e-mail. Op hun website hebben ze ook een live chat waar je snel geholpen zal worden door één van de medewerkers. Groove-X heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met een hele boel veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Groove-X? Heb je net een heerlijke vakantie achter de rug? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Groove-X. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een vakantie te boeken bij Groove-X? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Groove-X
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Groove-X

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Groove-X een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Groove-X. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Groove-X actief?

  Groove-X is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport Vakanties, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Groove-X gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.