ErvaringenSite

  Ervaringen Gustocamp

  Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die een vakantie via Gustocamp geboekt hebben? Door alle ervaringen van klanten te lezen, weet u of een vakantie boeken bij Gustocamp iets voor u zal zijn. Wanneer u op zoek bent naar een goede camping voor u en uw gezin dan heeft u een ruime keuze uit verschillende aanbieders. Waarschijnlijk vergelijkt u de diverse reisaanbieders op het aanbod, de prijs en de geboden service. Als u reviews leest, krijgt u een goede indruk op basis van ervaringen van anderen. En wie kan u beter informeren dan mensen die ervaring hebben met Gustocamp?

  Over Gustocamp

  Gustocamp biedt luxe kampeervakanties aan op verschillende plekken in Italië en Oostenrijk. Het bedrijf heeft op elke Gusto camping eigen medewerkers ter plaatse. Dit zijn veelal senioren stellen die het leuk vinden om Nederlands sprekende gasten te verwelkomen en om ze wegwijs te maken tijdens hun vakantie. Gustocamp heeft alle staanplaatsen persoonlijk uitgezocht om zoveel mogelijk kwaliteit te kunnen bieden aan vakantievierders. Daarnaast willen zij reizigers een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding aanbieden. Gustocamp heeft al ruim vijftien jaar ervaring als het gaat om het aanbieden van luxe kampeervakanties.
  Gustocamp selecteert alle campings op een goede ligging en de uitgebreide faciliteiten.


  Kamperen in het prachtige Italië

  Diensten

  Gustocamp biedt luxe kampeervakanties aan in Italië en Oostenrijk. U heeft de keuze om te verblijven in een tent of een mobilehome. Alle mobilehomes zijn volledig ingericht en voorzien van airco en terrassen met luifels. Het is mogelijk om op verschillende aankomstdata te arriveren. Dit maakt reizen een stuk flexibeler. Bij iedere Gustocamp campings staan Nederlands sprekende echtparen voor klaar. Zij zullen u verwelkomen en wegwijs maken op de camping. Ook aan de kinderen is gedacht. Bij de receptie vindt u altijd een speelmand met spelletjes en boeken voor de kinderen.

  Wanneer u reist met een baby dan kunt u kiezen voor de Gusto Baby mobilehomes. Deze zijn volledig uitgerust met babyfaciliteiten. Het is altijd mogelijk om voor kinderen een extra kinderbed bij te boeken. Bij uw reservering is het mogelijk om extra opties bij te boeken. U kunt een kinderpakket huren, een lakenpakket en boodschappen klaar laten op de aankomstdag. Op de website van Gustocamp kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod en u vindt hier aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen. Een reservering maakt u eenvoudig online of via de telefoon.

  Klachten

  Indien u bij aankomst niet tevreden bent over uw tent of mobilehome dan dient u dit ter plaatse direct te melden. De medewerkers die ter plaatse zijn kunnen uw probleem direct proberen op te lossen. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u telefonisch contact opnemen met het kantoor van Gustocamp. Indien uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost dan dient u binnen één maand uw klacht schriftelijk in te dienen per e-mail of per post. Het beste is natuurlijk als uw klacht direct ter plaatse opgelost wordt, zodat u kunt genieten van een fijne vakantie.

  Wijzigen of annuleren

  Wanneer u uw reis door omstandigheden dient te annuleren of te wijzigen dan kan dit door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van Gustocamp. U kunt een boeking altijd annuleren, echter hieraan zijn kosten verbonden. Het percentage dat u dient te betalen is afhankelijk van het moment dat u annuleert in combinatie met de vertrekdatum. Hoe dichterbij de vertrekdatum, hoe meer u betaalt. Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten dan kunt u deze kosten, mits het gaat om een geldige reden, indienen bij uw verzekeraar.

  Heeft u onlangs een reis geboekt bij Gustocamp? Schrijf dan een beoordeling.

  Lees hier hoe klanten Gustocamp beoordelen. Zij gingen u voor op vakantie naar Italië of Oostenrijk in een bungalowtent of mobilehome en delen hun bevindingen!

  Gustocamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gustocamp

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gustocamp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gustocamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gustocamp actief?

  Gustocamp is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels & Huisjes, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gustocamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.