Gustocamp

Alle reviews

Gustocamp

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Ronald
We hebben voor EUR 320 per nacht een Lounge Deluxe stacaravan op camping Marina Venezia geboekt. Dit bedrag is incl bedlinnen en per persoon 1 handdoek ter grootte van een uitgevouwen servet waar d...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stacaravan

  We hebben voor EUR 320 per nacht een Lounge Deluxe stacaravan op camping Marina Venezia geboekt. Dit bedrag is incl bedlinnen en per persoon 1 handdoek ter grootte van een uitgevouwen servet waar de gast zich 11 dagen mee moet afdrogen. Wij dachten oprecht dat Gusto zich had vergist en ons theedoeken ipv handdoeken had gegeven. Het begrip ‘luxe’ is een tamelijk subjectief begrip maar voor deze prijs mag je kwaliteit verwachten. In de wereld van GustoCamp is kwaliteit kennelijk een smoezelige, uitgewoonde caravan met spierwitte LED verlichting, een bed zo hard als beton, hard plastic terrasmeubilair, een loungeset met gescheurde kussens, een keuken zonder vaatwasser (staat ook in de beschrijving overigens dus was ons bekend), een TV zonder aansluiting en gelegen in een ‘straat’ met soortgelijke hutten waarbij het begrip privacy onbekend is. Daarnaast is het bijzonder dat de caravan niet stabiel stond. Het ding schudde constant heen-en-weer alsof er sprake is van een lichte aardbeving. We hebben dit nog niet vaker meegemaakt bij accommodaties op andere campings. Het is schandalig dat GustoCamps deze accommodatie voor deze astronomische prijs in de verhuur zet. Ok, we hebben dit met ons volle bewustzijn betaald maar wel met de verwachting dat de standaard in ieder geval de accomodaties van de camping zelf evenaart of overtreft. Hierin zijn we oprecht enorm teleurgesteld zeker als we e.e.a. spiegelen met ervaringen op andere campings in de omgeving. De klantenservice reageerde keurig op ons commentaar en vanzelfsprekend bereid om dingen op te lossen. Met de beste wil van de wereld was dit in ons geval lastig te realiseren. Ons punt is met name dat de gewekte verwachtingen op basis van de prijs in het geheel niet matchen met hetgeen door Gusto wordt aangeboden. Wat dat betreft voelen we ons absoluut bekocht.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Gustocamp

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die een vakantie via Gustocamp geboekt hebben? Door alle ervaringen van klanten te lezen, weet u of een vakantie boeken bij Gustocamp iets voor u zal zijn. Wanneer u op zoek bent naar een goede camping voor u en uw gezin dan heeft u een ruime keuze uit verschillende aanbieders. Waarschijnlijk vergelijkt u de diverse reisaanbieders op het aanbod, de prijs en de geboden service. Als u reviews leest, krijgt u een goede indruk op basis van ervaringen van anderen. En wie kan u beter informeren dan mensen die ervaring hebben met Gustocamp? 

Over Gustocamp
Gustocamp biedt luxe kampeervakanties aan op verschillende plekken in Italië en Oostenrijk. Het bedrijf heeft op elke Gusto camping eigen medewerkers ter plaatse. Dit zijn veelal senioren stellen die het leuk vinden om Nederlands sprekende gasten te verwelkomen en om ze wegwijs te maken tijdens hun vakantie. Gustocamp heeft alle staanplaatsen persoonlijk uitgezocht om zoveel mogelijk kwaliteit te kunnen bieden aan vakantievierders. Daarnaast willen zij reizigers een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding aanbieden. Gustocamp heeft al ruim vijftien jaar ervaring als het gaat om het aanbieden van luxe kampeervakanties.
Gustocamp selecteert alle campings op een goede ligging en de uitgebreide faciliteiten. 


Diensten
Gustocamp biedt luxe kampeervakanties aan in Italië en Oostenrijk. U heeft de keuze om te verblijven in een tent of een mobilehome. Alle mobilehomes zijn volledig ingericht en voorzien van airco en terrassen met luifels. Het is mogelijk om op verschillende aankomstdata te arriveren. Dit maakt reizen een stuk flexibeler. Bij iedere Gustocamp campings staan Nederlands sprekende echtparen voor klaar. Zij zullen u verwelkomen en wegwijs maken op de camping. Ook aan de kinderen is gedacht. Bij de receptie vindt u altijd een speelmand met spelletjes en boeken voor de kinderen.

Wanneer u reist met een baby dan kunt u kiezen voor de Gusto Baby mobilehomes. Deze zijn volledig uitgerust met babyfaciliteiten. Het is altijd mogelijk om voor kinderen een extra kinderbed bij te boeken. Bij uw reservering is het mogelijk om extra opties bij te boeken. U kunt een kinderpakket huren, een lakenpakket en boodschappen klaar laten op de aankomstdag. Op de website van Gustocamp kunt u eenvoudig zoeken in het aanbod en u vindt hier aantrekkelijke lastminutes en aanbiedingen. Een reservering maakt u eenvoudig online of via de telefoon.

Klachten
Indien u bij aankomst niet tevreden bent over uw tent of mobilehome dan dient u dit ter plaatse direct te melden. De medewerkers die ter plaatse zijn kunnen uw probleem direct proberen op te lossen. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u telefonisch contact opnemen met het kantoor van Gustocamp. Indien uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost dan dient u binnen één maand uw klacht schriftelijk in te dienen per e-mail of per post. Het beste is natuurlijk als uw klacht direct ter plaatse opgelost wordt, zodat u kunt genieten van een fijne vakantie. 

Wijzigen of annuleren
Wanneer u uw reis door omstandigheden dient te annuleren of te wijzigen dan kan dit door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van Gustocamp. U kunt een boeking altijd annuleren, echter hieraan zijn kosten verbonden. Het percentage dat u dient te betalen is afhankelijk van het moment dat u annuleert in combinatie met de vertrekdatum. Hoe dichterbij de vertrekdatum, hoe meer u betaalt. Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten dan kunt u deze kosten, mits het gaat om een geldige reden, indienen bij uw verzekeraar.

Heeft u onlangs een reis geboekt bij Gustocamp? Schrijf dan een beoordeling.

Lees hier hoe klanten Gustocamp beoordelen. Zij gingen u voor op vakantie naar Italië of Oostenrijk in een bungalowtent of mobilehome en delen hun bevindingen!