ErvaringenSite

  Ervaringen Het Betere BoerenBed

  Soms slaan we in onze vakantiewensen nog wel eens door. We willen alleen boeken bij 5-sterren hotels en vakantieparken en zijn altijd op zoek naar luxe. En het moet ook allemaal nog voor de laagste prijs. Bij Het Betere BoerenBed brengen ze alles weer terug naar de basics, gewoon een ontspannen vakantie op een boerderij. Ze noemen het zelf luxe kamperen, wat ook bekend staat als glamping. Is een ontspannen vakantie in de natuur precies wat jij nodig hebt? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere vakantiegangers die al terug zijn van hun reis bij Het Betere BoerenBed. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de vakantieboerderijen en ze laten weten of hun vakantie een succes was.

  Over Het Betere BoerenBed

  De vakantieboerderijen zijn voor iedereen die houdt van kamperen, maar ook nog luxe wil. Ze hebben bestemmingen in België, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Tijdens je vakantie kun je één worden met de natuur en een kijkje nemen in de wereld van de boer. De boerderijen van BoerenBed worden namelijk nog altijd gebruikt. De boer en boerin zijn je gastheer en gastvrouw en vinden het altijd fijn als gasten meer willen leren over het boerenleven. Je krijgt altijd een rondleiding over het erf en je mag helpen met het voeren van de dieren. De vakanties bij BoerenBed brengen je weer terug naar vroeger.


  Kijk rond op de boerderijen van Het Betere BoerenBed.

  Accommodaties Het Betere BoerenBed

  Je kunt bij BoerenBed kiezen uit vijf verschillende accommodaties. De meeste vakantiegangers kiezen voor de BoerenBed Tent, een luxe tent voor zes personen. Grotere groepen kunnen ervoor kiezen om de BoerenBed Tent uit te laten breiden, zodat er maximaal 10 personen inpassen. Voor iedereen die meer luxe wil, is de HeerenBoer Tent de beste keuze. Je krijgt dan een ensuite badkamer. Je kunt bij de HeerenBoer tent ook kiezen voor een aparte douche en hot tub in plaats van de ensuite badkamer. De laatste accommodatie is het houten vakantiehuisje. Met deze accommodaties wordt glamping tot een nieuw niveau gebracht.

  Klantenservice Het Betere BoerenBed

  De website heeft uitgebreide informatie over de verschillende boerderijen en accommodaties, maar klanten met vragen kunnen altijd contact opnemen met de klantenservice. De website heeft een LiveChat om direct advies te vragen. Je kunt echter ook gebruikmaken van het telefoonnummer of het contactformulier invullen. Je kunt je vraag ook stellen op Facebook en Twitter. De klantenservice is ook altijd bereikbaar voor klachten. Mochten er tijdens je vakantie problemen zijn, dan raden wij je aan eerst met de gastheer of gastvrouw op de boerderij te spreken.

  Schrijf een review over Het Betere BoerenBed!

  Ben jij net terug van een vakantie op de boerderij in Ierland? Schrijf dan een review en vertel over jouw reis. Of heb jij net een vakantie in België geboekt? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de website. Kun je eenvoudig boeken? Zijn de accommodaties duur? Waren de luxe tenten van de beste kwaliteit? Geef jouw beoordeling en laat andere weten of zij hun volgende reis moeten boeken bij Het Betere BoerenBed.

  Kun je genieten van een luxe glamping vakantie bij Het Betere BoerenBed? Wat vinden klanten van de accommodaties? Lees hier de reviews en ervaringen.

  Het Betere BoerenBed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Het Betere BoerenBed

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Het Betere BoerenBed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Het Betere BoerenBed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Het Betere BoerenBed actief?

  Het Betere BoerenBed is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen België, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Het Betere BoerenBed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.