ErvaringenSite

  Ervaringen Hotel 41

  Bent u binnenkort van plan om naar Londen te gaan? En wilt u zich eens helemaal laten verwennen in een super de luxe hotel? Dan is misschien Hotel 41 iets voor u. Het hotel biedt volgens haar site ultieme luxe aan voor haar gasten. Niets zou te gek zijn of zij kunnen het voor u regelen. Maar voor dat u de portemonnee trekt, wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u waar voor u geld krijgt. Hoe weet u of het bedrijf betrouwbaar is? Hoe weet u of de kamers daadwerkelijk zo luxe zijn als dat op de website staat vermeld? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin de mening en ervaringen van anderen. Met deze info zou u beter in staat moeten zijn om een gedegen beslissing te nemen om al dan niet te verblijven in Hotel 41.

  Over Hotel 41

  Hotel 41 is een 5 sterren hotel recht tegenover Buckingham Palace in Londen. De naam van het hotel komt van het adres, namelijk 41 Buckingham Palace Road. Hotel 41 is onderdeel van de Red Carnation Hotel Collection. Het hotel biedt een intieme en discrete plek met een ontspannen sfeer van een exclusieve priveclub. Het hotel bevat veel luxe details en materialen. Er is bij de aankleding veel marmer en hardhout gebruikt in combinatie met veel zwart-wit details. Qua verschillende services is er een uitgebreid aanbod, zo ie er onder andere valet parking, privé butler, een huisdier conciërge en bijvoorbeeld een hotel nanny. Het hotel biedt ook de mogelijk voor een sportbuddy. Op basis van de verschillende wensen kan men een eigen coach toegewezen krijgen. U moet dan denken, aan Yoga, wandelen, paardrijden, hardlopen en bijvoorbeeld fietsen. In het hotel zelf bevinden zich meerdere bars en restaurants met ieder verschillende menukaarten. Naast Hotel 41 ligt The Rubens at the Palace wat een zusterbedrijf is. Men biedt veel aandacht aan duurzaamheid en het teruggeven van aan de gemeenschap. Een zijde van het hotel is bijvoorbeeld een zogeheten groene muur, met meer dan tien duizend verticaal groeiende planten. Ook doneert men een vast percentage van de inkomsten aan goede doelen zoals het Rode Kruis, de Passage Charity en de Starlight Foundation.

  VAKANTIE SHOPPEN & ETEN BIJ FREAKY FUNDAY!

  Producten en diensten Hotel 41

  Hotel 41 heeft in totaal 30 slaapvertrekken, die onderverdeeld zijn in Executive King Room, Executive Double Room en Executive Single Room. Iedere kamer heeft een Savoir bed, wat een handgemaakt luxe bed is van het gelijknamige merk uit Londen. Men biedt een Turndown Service, waarbij voordat de gast gaat slapen de hotelkamer daarvoor klaar gemaakt wordt. Het beddengoed is zoals ze zelf omschrijven uitmuntend en op de kamer is een Nespresso machine aanwezig. Alles in de kamer is van een hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de eisen van een 5 sterren hotel. Naast de kamers hebben ze ook een aantal verschillende suites, te weten; de Junior Suite, Executive suite en Conservatory Suite. De suites hebben een ruimere opzet en bieden ieder nog meer luxe aan faciliteiten en verschillende unieke details. Zo kunt u denken aan een eigen jacuzzi, een glazen dak boven het bed en een aparte lounge ruimte.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, review Hotel 41

  Heeft u in het verleden verbleven in Hotel 41? Is dit misschien uw vaste hotel wanneer u naar Londen gaat? Bent u bekend met het hotel? Dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Deel alstublieft uw mening en ervaringen en stel zo anderen in staat om een reëel beeld van Hotel 41 te vormen.

  Hotel 41
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotel 41

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotel 41 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hotel 41. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotel 41 actief?

  Hotel 41 is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel 41 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.