ErvaringenSite

  Ervaringen Hotel Specials

  Zoek je een hotel aanbieder die makkelijk en goedkoop is, Hotel Specials is misschien iets voor jou. Hotel Specials is een hotel aanbieder met vele aanbiedingen voor hotels, daguitjes, en last minute vakanties. Even er tussen uit? Op hotelspecials.be is dit zo geregeld, zonder poespas.

  Over Hotel Specials

  Hotel Specials is onderdeel van BookerZZZ en heeft onderdelen in verschillende landen, onder andere in:
  - Denemarken
  - Zweden
  - Duitsland
  - Noorwegen

  Er wordt gericht op nabijgelegen landen om zo snel en makkelijk even een nachtje of twee weg van huis te zijn. Hotel Specials heeft als doel om de klant makkelijk en overzichtelijk een hotelkamer te laten boeken. Deze hotel aanbieder richt zich op korte uitjes en geven aan inspirerender en voordeliger te zijn dan concurrenten.
  Hotel Specials heeft ook een zusteronderneming op bungalowspecials.be. Beide ondernemingen hebben hetzelfde doel voor ogen en dat is goedkope aanbiedingen voor overnachtingen bieden om je even een dagje er uit te laten zijn.  Een voorproefje van één van de hotels bij HotelSpecial: de Hampshire inn - Auberge de Hilver in dit filmpje:

  Diensten

  Zoals aangegeven richt hotelspecials.be zich op korte uitjes en dus op hotelovernachtingen van hooguit enkele dagen. Dit doen ze door goede prijzen te geven, maar bovenop deze bodemprijzen zijn ook nog eens met grote regelmaat en in grote hoeveelheden extra aanbiedingen te vinden. Via een tabblad op de website krijg je een overzicht te zien van de huidige aanbiedingen.

  Hotel Specials biedt leuke andere acties zoals het zogenaamde Secret Hotels, waarbij je onbekend is welk hotel je nou eigenlijk boekt tot 48 uur voor aankomst. Zo kan je dus aangenaam verrast worden. Uiteraard kies je wel gewoon de stad waar je heen gaat.

  Om je goed te kunnen orienteren heb je inspiratie nodig. Hotel Specials is één van de weinige hotel aanbieders die hier diep op ingaat. Wat zijn goede locaties in welke tijd van het jaar? Welke locatie was je misschien nooit uit jezelf heen gegaan, maar is toch wel erg aantrekkelijk in context? Hotel Specials helpt om je last minute uitje speciaal te maken.

  Naast al dit biedt Hotel Specials ook nog eens een Outlet afdeling, alsof ze een gewone retailwinkel zijn. Op deze Outlet pagina kan je unieke dagdeals vinden om nog goedkoper even weg te kunnen.

  Klachten

  Op de website van Hotel Specials worden vele reviews getoond. Deze zijn echter allemaal positief wat dus doorgestoken kaart is. Toch blijkt dat Hotel Specials veelal positieve reviews krijgt. De acties van het geboekte hotel hebben namelijk niets te maken met het boeken bij Hotel Specials. Zo zijn er bijvoorbeeld onterechte betalingen door een hotel en slechte service voor gehandicapten. Hotel Specials neemt klachten over hotels serieus en geeft bij dergelijke reviews aan dat men even de gegevens naar hen moet sturen zodat ze met zowel hotel als klant een oplossing kunnen zoeken. Prima service dus van Hotel Specials om je een goede ervaring te geven of je mindere ervaring tot een goed einde te brengen. Een enkele negatieve review gaat vaak over overboekingen of dat er iets compleet is misgegaan bij de boeking. Deze dingen gebeuren altijd en de veelal positieve reviews van Hotel Specials voeren toch de boventoon.

  Heb je een soortgelijke of juist hele andere ervaring met Hotel Specials? Vergeet dan niet even een review achter te laten.

  Kortingcodes bij van der valk, kortingen of makkelijk contact met de klantenservice. Wat vindt u? Lees eerst ervaringen bij ErvaringenSite voordat u een hotel boekt!

  Hotel Specials
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  4.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nacht in hotel simmerath

  Jammer dat je niet minder dan 1 kunt geven. Hotel geboekt en krijgen 3 dagen voor aankomst te horen dat overboekt was en geannuleerd werd. Nooit eerder aan de hand gehad. Hotelspecial doet het gewoon. Ze vragen als je wilt zoeken we alternatief ... maar wanneer je zegt ok graag hoor je ze niet meer. Mensen boek op bookings.com ofzo en blijf hier weg !

  Door: Nancy 06-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  annulering

  geen vertrouwen in bedrijf , beloven gratis annuleren , sturen een voucher in de plaatst als de klant het niet wilt, alsook heeft hotel special geen enkel begrip voor de klant .

  Door: debrabandere24-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotel geboekt

  Ik boekte een hotel via deze maatschappij. Ik betaalde een meerkost, zodat ik ook een annulatieverzekering nam. Na annulatie krijg ik te horen dat er geen geld wordt teruggestort, maar wel een voucher. In de algemene voorwaarden staat nochtans dat bij annulatie het geld binnen de 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik stel me dan de vraag waarom ik een annulatieverzekering nam?
  Opgepast dus voor deze oplichterij!

  In een reactie krijg ik te lezen dat ik geen annulatieverzekering zou hebben afgesloten, wat uiteraard niet klopt! Er wordt gezegd dat ik mijn geld niet kwijt ben en een voucher krijg, waar ik onmogelijk akkoord mee kan gaan. Ik en weldegelijk een annulatieverzekering waarin staat dat ik mijn geld binnen de 5 werkdagen krijg teruggestort. Ik boekte mijn hotel bij hotelspecials, waardoor de algemene. Voorwaarden van hotelspecials gelden. Nu wordt er mist gespoten door deze organisatie, zodat het lijkt dat hun algemene voorwaarden niet gelden, wat juridisch gezien uiteraard niet klopt... Jammer dat deze organisatie als reactie leugens verspreid om in een “beter daglicht” te komen te staan. Schandelijk...
  PS: ik klikte overal twee sterren aan omdat dit het minimum is dat ik kon aanklikken.

  Door: Glenn Claes08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Hotel boeking

  Het is zeer spijtig dat iedereen door de crisis is geraakt.

  Hotel geannuleerd toen er nog geen sprake was van corona-beleid.
  Telefonische afgesproken met hotel en hotelspecials.nl en bevestigd met e-mail dat het geld terug wordt gestort.

  Nu krijg ik een mail met een voucher waar niet wordt verwezen naar het corona-beleid maar omdat ik geannuleerd heb.

  Zoals bepaald was een voucher enkel tijdens het Corona-beleid? En niet wanneer er nog geen sprake was van een Corona-beleid.

  Daarom vraag ik vriendelijke dat hotelspecials zich aan de overgekomen afspraken houd en mijn geld teruggestort.

  Aangezien mijn annulatie niet tijdens het corona-beleid is gebeurd, kunnen jullie mij ook geen voucher sturen ten gevolge van het Corona-beleid.

  Onderscheid dit aub.

  Mvg
  Zorg allemaal goed voor elkaar.

  Door: Fatima01-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waar voor mijn geld bij HotelSpecials.be

  Hotel geboekt bij HotelSpecials.be, onder meer vanwege de gunstige prijs. Daarnaast beloven ze dat klanten 'waar voor hun geld' krijgen en dat is zeker het geval. Ik heb niet veel betaald voor een weekendje in Utrecht, maar zat wel in een prima hotel. Ik zou hier zeker nog eens een hotel boeken en kan het anderen ook ten zeerste aanbevelen!

  Door: Josh Bijker30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Weekendje Denemarken

  Goed geregeld, scherpe aanbieding.
  Denemarken zelf was vrij duur, dus goed dat we een aanbieding hadden bij het verblijf

  Door: Annemieke24-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Hotel Specials

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotel Specials een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Hotel Specials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotel Specials actief?

  Hotel Specials is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Daguitjes, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel Specials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.