ErvaringenSite

  Ervaringen Hotelkamerveiling.nl

  Ben je op zoek naar het grootste aanbod in hotelveilingen? Dan is Hotelkamerveiling.be wellicht iets voor jou. Voordelig een hotelkamer boeken door middel van een biedsysteem is nog nooit zo makkelijk geweest. Hotelkamerveiling is een hotel aanbieder als geen ander en geeft je de mogelijkheid voor een paar centen even een nachtje weg te zijn.

  Over Hotelkamerveiling

  Hotelkamerveiling is in 2008 opgericht door hotelier Klaas Stekelenburg en zijn twee zoons. Het doel was om een dagje weg in een hotel toegankelijker te maken voor de gewone mens. Door middel van een opbodsysteem geef je niet meer uit aan het uitje dan je wilt. Hotelkamerveiling is hiermee relatief uniek onder de verscheidene hotel aanbieders.

  Diensten

  Door middel van reisveilingen biedt Hotelkamerveiling een goedkoop aanbod van hotelovernachtingen. Dit varieert van slechts één nacht tot een weekend of midweek weg. Hotelkamerveiling heeft zich al behoorlijk uitgebreid sinds de opstart in 2008 en je kan nu bieden op hotelovernachtingen in vele landen. Hotelkamerveiling heeft niet in elk land evenveel aanbod, maar streeft er wel naar een goed, zo compleet mogelijk aanbod te geven met hotels die service leveren. Hoewel het bedrijf de meeste connecties heeft in België, Duitsland, Italië en Frankrijk kan je ondertussen ook al meebieden op overnachtingen in, onder andere:
  - Polen
  - Tsjechië
  - Marokko
  - Verenigde Staten
  - Engeland
  - Spanje
  - Turkije

  Hotelkamerveiling bij een uitzending van Netwerk. Bent u het met Netwerk eens? Bekijk dit filmpje en vertel het ons!


  Ook zijn er enkele opties in minder bekende vakantielanden. Via het eerste tabblad op de website zie je snel een overzicht van de mogelijkheden en kan je meteen kijken naar het aanbod in een bepaald land. Bij elke veiling staat rechtsonder duidelijk aangegeven om hoeveel personen het gaat en voor hoeveel nachten, door middel van handige kleine icoontjes.

  Driedaagse stedentrips naar verscheidene verrassende steden zijn ook overzichtelijk samengevoegd. Absoluut de moeite waard om dit even te bekijken en eventueel mee te bieden op de reisveilingen.

  Klachten

  Hotelkamerveiling heeft een FAQ op de website waar je je vraag kunt invullen en zo meteen eventueel antwoord kunt krijgen. Als je vraag er niet tussen staat kan je vervolgens contact opnemen met hotel aanbieder Hotelkamerveiling.

  De grootste klacht die naar voren komt is dat je vouchers wint voor een overnachting. Vervolgens is het afwachten of je deze vouchers op de door jou gewenste datum kunt inwisselen. Er wordt veel gewaarschuwd door andere consumenten om goed de voorwaarden te lezen, het gaat nu eenmaal om boeking volgens beschikbaarheid. Toch is het hier opvallend dat er een aantal consumenten zijn die aangeven dat als men wil mee bieden op een nieuwe veiling de gewenste boekingsdatum wel beschikbaar is. Erg verwarrend dus en misleidend. Hoe dan ook is het belangrijk om goed na te gaan wat de voor- en nadelen zijn van het boeken van een hotel via een veilingsysteem. Als je gegarandeerd op zoek bent naar een specifieke datum en niet gewoon naar een dagje of twee er op uit, is het misschien verstandiger ergens anders een goede deal op te zoeken.

  Als je ook een ervaring hebt met Hotelkamerveiling.be wordt het ontzettend gewaardeerd als je hier even een review achterlaat.

  Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van hotelkamerveiling.be. Een leuke en goedkope hotel kamer gevonden? Lees eerst ervaringen bij ErvaringenSite voordat u gaat boeken!

  Hotelkamerveiling.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  3,8
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,6
  Service
  rating
  3,2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  3,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geld van couponcode weg

  Omdat een reservering niet mogelijk bleek van een door mij gewonnen veiling kreeg ik het bedrag terug als een tegoed.
  Nu ik er mee wil betalen zeggen ze dat het tegoed niet meer inwisselbaar is. Men heeft mij nooit gewezen op het feit dat het tegoed beperkt houdbaar was en ook niet gewaarschuwd dat ze het in eigen zak zouden steken Dus wees gewaarschuwd voor deze club.

  Door: Wim Bouwsema 06-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Hotelbon niet inleverbaar

  Op de site de waardebon gekocht, maar een reservering maken lukt niet. Hotel geeft niet thus. Steeds een ander excuus. Bij Hotelkamerveiling eveneens geen actie. Al diverse mails gestuurd, maar tevergeefs. Geld weg. Trap hier niet in!!

  Door: Brens 19-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Hotelovernachting voor 1 euro - hier lukt het nog

  Op Vakantieveilingen probeer ik het ook altijd, maar lukt het niet. Denk dat die website inmiddels te populair is geworden en dat ik er daardoor altijd naast grijp.
  Maar ik jaag graag op aanbiedingen voor 1 euro. Eerst lukte dat weleens ook bij vakantieveilingen, maar nu niet meer.

  Hotelkamerveiling.be is echter veel minder bekend (minder reclame?) en daar is het mij dus regelmatig gelukt voor 1 euro een overnachting te scoren!

  Gewoon heel leuk om heel vaak in allerlei gekke hotels overal te overnachten - voor de prijs hoef je het niet te laten.

  Natuurlijk, er komen wel nog extra kosten bij - veilingkosten en reserveringskosten enzo - maar ook als je dat erbij optelt, is het natuurlijk spotgoedkoop.

  Maar misschien moet ik dit niet te hard roepen, want dan gaat iedereen het doen en lukt het mij niet meer ;-)

  Door: Marco F. 13-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Niet doen!

  Hoewel ik zelf de kleine letters had moeten lezen (reservering kan niet gewijzigd worden) vind ik dat Hotelkamerveiling de mogelijkheid moet bieden aan klanten om wijzigingen aan te brengen in reserveringen. Men heeft blijkbaar geen behoefte om deze service aan klanten te verlenen. Ik heb daarnaast drie kwartier (!) in de wacht gehangen aan te de telefoon. Bij dit bedrijf staat de klant niet op de eerste plaats, blijkbaar wel het zo snel mogelijk veilen en incasseren van bedragen.

  Door: Maarten 12-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  2 personen

  3 Waardnbonnen voor hotel Astenstubchen niet in te wisselen. Het hotel heeft alleen nog luxe kamers. die niet op hotel site staan maar wel €10 euro toeslag hebben . Oude veiling- systeem geeft niets aan (geen dagen, geen mogelijkheden). Vragen aan klantenservice worden niet beantwoord, zowel telefonisch, chat of mail. Weg geld, weg andere leuke boekingen,.

  Door: stam 18-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Ontevreden

  Wat een misleiding en wat een slechte service. Het hotel heeft geen beschikbare data. Op mails naar de klantenservice ontvang ik geen reactie. Wel een automatische reply dat het wat langer kan duren vanwege het lanceren van de nieuwe website. Die is inmiddels in ieder geval sinds 1 mei in de lucht! Trap er niet in. Betaal gewoon de volle mep. Dat bespaart je een hoop ergernis.

  Door: L. J. Verschoor 28-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  een ramp

  in december 2014 hebben we een veiling gewonnen , in hotel Duitsland . Door omstandigheden konden we niet in 2015 dus hebben we die bon verlengd voor een jaar. Begin dit jaar proberen we te boeken wat zien we de gewonnen veiling is weg , We mailen , we krijgen een mail terug ivm de nieuwe site, ok een paar weken later terug het zelfde liedje . Dan proberen we te telefoneren verkeerd nr dat op de site staat.
  Nu schrijven aangetekend ; wat denk je de aangetekende brief is terug gekomen met als mededeling onvolledig adres het is het adres van de site.
  Mijn menig opgelichte boel !!!

  Door: christine 15-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Oplichting

  Opgelicht door deze site
  Hotel geboekt en betaald
  Bij aankomt niet in kunnen checken
  Weg geld!

  Door: S 01-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Geen reactie klantenservice

  Ik heb 3 veilingen gewonnen. Geen van die veilingen kan ik boeken op beschibare tijden die in de site is aangegeven. Er verschijnt geen fout melding. Niks. Klantenservice reageert niet. Telefoon na 1.5 uur wordt opgehangen.

  Door: Majnon 04-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  ben verbijsterd

  na jaren tot volle tevredenheid klant te zijn bij Hotelkamerveilingen sta ik nu versteld.
  Hotel Wagenningseberg...ik heb vier bons..en ik ben niet gebonden aan bepaalde dagen..
  Maar..
  Er is geen enkele dag een kamer vrij..niet in februari niet maart niet april..zelfs niet in mei
  Vraag me af of dit zo maar kan?
  Dan vind ik één dat de veiling mij me geld moet terug geven!
  En .. dat men hotels met zulke praktijken moet weren van de veiling!

  Hoop dat hotelkamerveilingen dit leest..
  En me van antwoord dient!

  Door: crols ann 06-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  1 euro voor hotelovernachting valt tegen

  Vind er niks aan, want:

  - elke keer als iets voor weinig lijkt weg te gaan, gaat het last minute toch ineens hard omhoog. Van 1 euro naar hop 25 euro!
  - alles lijkt wel Van der Valk !
  - hoge veilingkosten van 10 euro en ook soms nog prijs per nacht per persoon erbovenop...

  Door: Marjo V 20-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  10 euro voor een nacht in een Van der Valk

  10 euro voor een nacht in een Van der Valk Hotel! Goede deal, toch?

  Wel jammer van die 10 euro veilingkosten, maar ja

  Door: Li 19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Hotelkamerveiling.nl

  Uw beoordeling