Hotelkamerveiling.nl

Alle reviews

Hotelkamerveiling.nl

20% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bies Abdoel
Ik lees net een review van over klant. Hij is snel en fijn geholpen omdat er geen beschikbaarheid zou zijn bij een hotel. Ik heb al inmiddels 4 mailtjes over hetzelfde probleem geschreven en wordt ...Lees verder
A
A Siedsma
Vanaf heden ga ik regelmatig op reviews, op sites, op consumentenplatforms, enz.enz. mijn slechte ervaring met jullie veilingsite melden. Net zo lang tot jullie deze verschrikkelijke policy stoppen...Lees verder
M
Maurice Truyen
Beste, Na een telefoontje over KLACHT Van der VALK Moers met de klantendienst van woensdag 29 juli om 09:15. Na vele Corona maanden, zijn we dan eindelijk voor 3dagen – 2nachten naar Van der Valk...Lees verder
W
Wim Bouwsema
Omdat een reservering niet mogelijk bleek van een door mij gewonnen veiling kreeg ik het bedrag terug als een tegoed. Nu ik er mee wil betalen zeggen ze dat het tegoed niet meer inwisselbaar is. M...Lees verder
B
Brens
Op de site de waardebon gekocht, maar een reservering maken lukt niet. Hotel geeft niet thus. Steeds een ander excuus. Bij Hotelkamerveiling eveneens geen actie. Al diverse mails gestuurd, maar tev...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotelbon

  Ik lees net een review van over klant. Hij is snel en fijn geholpen omdat er geen beschikbaarheid zou zijn bij een hotel. Ik heb al inmiddels 4 mailtjes over hetzelfde probleem geschreven en wordt niet serieus genomen. De laatste mail gekregen van dezelfde medewerkster die Andre heeft geholpen. Hotelbon van De Gouden Leeuw gekocht in februari 2021. Nog steeds niets kunnen boeken. Steeds maar 1 of 2 dagen om de 2 maanden beschikbaar. In augustus gemeld bij Hotelkamerveiling.nl, Krijg vervolgens een mail van ene Dewi dat er idd weinig beschikbaar is,maar dat in september wel geval zal zijn. We zitten in september en opnieuw gemaild dat ik mijn geld teruggestort wil hebben, omdat al 8 bonnen heb die ik nog moet gebruiken, dus een tegoedbon heeft geen zin. Opnieuw mail gekregen dat ik maar moet kijken want er komt beschikbaarheid in september. Dus niet. Klacht ingediend, maar mijn klacht wordt behandeld door dezelfde dame. Want zij hebben geen klachtenafdeling. Krijg weer hetzelfde antwoord. Tot grote frustratie van mij. Gebeld met hun. Krijg diezelfde dame aan de lijn. Niet te geloven. Ik vraag om teruggebeld te worden door een leidinggevende. Maar dat gebeurd niet. Ik krijg een mail van Aarti met de mededeling dat ik maar moet maar blijven opletten want er komt nieuwe beschikbaarheid vanaf eind oktober... Ook mailt zij de kleine lettertjes van de voorwaarden mee. " Reserveren op basis van (actie)beschikbaarheid. Tip: reserveer snel!
  Het hotel bepaalt hoeveel kamers er beschikbaar zijn, dit verschilt dagelijks" Ik ben een ontevreden klant en zo gaan ze met mij om. Wat deze dame niet begrijpt is dat ik niet de enige ben met een bon van dit hotel. Als er zo weinig te boeken is dan is het ook snel weg! Ook ik werk en kan niet elke minuut van de dag checken of er iets vrij is! 1 ding is zeker, voor mij nooit meer Hotelkamerveiling.nl! Mijn vrienden zijn ook gewaarschuwd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  NOOIT WEER HOTEL EHZERWOLD ALMEN

  Vanaf heden ga ik regelmatig op reviews, op sites, op consumentenplatforms, enz.enz. mijn slechte ervaring met jullie veilingsite melden. Net zo lang tot jullie deze verschrikkelijke policy stoppen door niet in de aankondiging melding te maken van ALLE ZOMERMAANDEN HEEFT DIT HOTEL ALLE DAGEN EEN TOESLAG.


  ONACCEPTABEL deze niet transparante zaken. Dat jullie met zoiets in zee gaan, zegt iets over jullie praktijken. Onacceptabel. Ook deze tekst ga ik plaatsen op reviews, sites, fb.e z. Tot jullie bereid zijn deze kwestie hotelkamerveiling waardig op.te lossen. Ik heb een voorstel daartoe gedaan. JULLIE WILLEN/KUNNEN NIETS VOOR MIJ BETEKENEN is herhaald de reactie. Geen oplossing dan helaas deze weg!!

  Vr gr

  Ook ik haaak af.. nu gewonnen veiling kan je met goed fatsoen pas boeken in 2022 en dan met forse toeslagen..we voelen ons behoorlijk bedrogen


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel Van der Valk Moers

  Beste,
  Na een telefoontje over KLACHT Van der VALK Moers met de klantendienst van woensdag 29 juli om 09:15.
  Na vele Corona maanden, zijn we dan eindelijk voor 3dagen – 2nachten naar Van der Valk in Moers (Duitsland) vertrokken.
  We zijn daar aangekomen en aan de receptie hebben we de sleutel gekregen van onze LUXE KAMER.
  Tot onze grote verbazing was het maar een GEWONE COMFORT KAMER ( Nr. 016) en wij hadden duidelijk een KAMERUPGRADE (LUXE KAMER) van Totaal: € 30,00 (€ 15,00 p.n.) geboekt.
  Ik ben dit onmiddellijk gaan melden aan de receptie, maar daar krijg ik te horen dat dit de kamer is die wij geboekt hadden.
  De volgende dag ben ik te rade gegaan bij mijn buren KAMERS 014 – 018 – 020 – 022 – 024, daar heb ik gevraagd of zij ook een UPGRADE gedaan hadden en welke kamer zij nu hadden.
  Als antwoord kreeg ik bij alle kamers, ze hadden een gewone COMFORT KAMER GEBOEKT EN OOK GEEN UPGRADE gedaan en ook NIET MOETEN BETALEN en ook NIET GEBOEKT.

  Aan de receptie ben ik dit alles gaan melden en aankaarten, ik kreeg als antwoord dat er te weinig LUXE KAMERS waren, maar we hadden daarvoor wel een flesje water en 2 tasjes koffie op de kamer staan.
  Ik heb duidelijk gevraagd om onze KAMERUPGRADE van Totaal: € 30,00 terug te betalen.
  Dit kon niet en dat deden ze zeker NIET voor ONS.
  HEEL ONBELEEFD en CHAGRIJNIG HEEFT ZE ONS op al onze vragen een antwoord gegeven, van BELEEFDHEID GESPROKEN.

  DIT KAN NIET en DIT MAG NIET (NOOIT MEEGEMAAKT bij VAN DER VALK HOTELS Hotelkamerveiling.nl naar Van der Valk hotels geweest en zeer tevreden, maar dit meemaken … KAN NIET !
  Dit heeft ons € 129,00 + € 30,00 = € 159,00 gekost, en dan dit meemaken ZEER, ZEER, TELEURGESTELD in deze ERVARING zijn we terug naar huis gereden, dit dragen wij nog lang met ons mee.
  Wij vragen niets anders dan een HEEL GOEDE COMPENSATIE, van wie ??? dat maken jullie Hotelkamerveiling.nl maar uit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geld van couponcode weg

  Omdat een reservering niet mogelijk bleek van een door mij gewonnen veiling kreeg ik het bedrag terug als een tegoed.
  Nu ik er mee wil betalen zeggen ze dat het tegoed niet meer inwisselbaar is. Men heeft mij nooit gewezen op het feit dat het tegoed beperkt houdbaar was en ook niet gewaarschuwd dat ze het in eigen zak zouden steken Dus wees gewaarschuwd voor deze club.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotelbon niet inleverbaar

  Op de site de waardebon gekocht, maar een reservering maken lukt niet. Hotel geeft niet thus. Steeds een ander excuus. Bij Hotelkamerveiling eveneens geen actie. Al diverse mails gestuurd, maar tevergeefs. Geld weg. Trap hier niet in!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotelovernachting voor 1 euro - hier lukt het nog

  Op Vakantieveilingen probeer ik het ook altijd, maar lukt het niet. Denk dat die website inmiddels te populair is geworden en dat ik er daardoor altijd naast grijp.
  Maar ik jaag graag op aanbiedingen voor 1 euro. Eerst lukte dat weleens ook bij vakantieveilingen, maar nu niet meer.

  Hotelkamerveiling.be is echter veel minder bekend (minder reclame?) en daar is het mij dus regelmatig gelukt voor 1 euro een overnachting te scoren!

  Gewoon heel leuk om heel vaak in allerlei gekke hotels overal te overnachten - voor de prijs hoef je het niet te laten.

  Natuurlijk, er komen wel nog extra kosten bij - veilingkosten en reserveringskosten enzo - maar ook als je dat erbij optelt, is het natuurlijk spotgoedkoop.

  Maar misschien moet ik dit niet te hard roepen, want dan gaat iedereen het doen en lukt het mij niet meer ;-)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet doen!

  Hoewel ik zelf de kleine letters had moeten lezen (reservering kan niet gewijzigd worden) vind ik dat Hotelkamerveiling de mogelijkheid moet bieden aan klanten om wijzigingen aan te brengen in reserveringen. Men heeft blijkbaar geen behoefte om deze service aan klanten te verlenen. Ik heb daarnaast drie kwartier (!) in de wacht gehangen aan te de telefoon. Bij dit bedrijf staat de klant niet op de eerste plaats, blijkbaar wel het zo snel mogelijk veilen en incasseren van bedragen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 personen

  3 Waardnbonnen voor hotel Astenstubchen niet in te wisselen. Het hotel heeft alleen nog luxe kamers. die niet op hotel site staan maar wel €10 euro toeslag hebben . Oude veiling- systeem geeft niets aan (geen dagen, geen mogelijkheden). Vragen aan klantenservice worden niet beantwoord, zowel telefonisch, chat of mail. Weg geld, weg andere leuke boekingen,.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontevreden

  Wat een misleiding en wat een slechte service. Het hotel heeft geen beschikbare data. Op mails naar de klantenservice ontvang ik geen reactie. Wel een automatische reply dat het wat langer kan duren vanwege het lanceren van de nieuwe website. Die is inmiddels in ieder geval sinds 1 mei in de lucht! Trap er niet in. Betaal gewoon de volle mep. Dat bespaart je een hoop ergernis.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een ramp

  in december 2014 hebben we een veiling gewonnen , in hotel Duitsland . Door omstandigheden konden we niet in 2015 dus hebben we die bon verlengd voor een jaar. Begin dit jaar proberen we te boeken wat zien we de gewonnen veiling is weg , We mailen , we krijgen een mail terug ivm de nieuwe site, ok een paar weken later terug het zelfde liedje . Dan proberen we te telefoneren verkeerd nr dat op de site staat.
  Nu schrijven aangetekend ; wat denk je de aangetekende brief is terug gekomen met als mededeling onvolledig adres het is het adres van de site.
  Mijn menig opgelichte boel !!!


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Hotelkamerveiling.nl

Ben je op zoek naar het grootste aanbod in hotelveilingen? Dan is Hotelkamerveiling.be wellicht iets voor jou. Voordelig een hotelkamer boeken door middel van een biedsysteem is nog nooit zo makkelijk geweest. Hotelkamerveiling is een hotel aanbieder als geen ander en geeft je de mogelijkheid voor een paar centen even een nachtje weg te zijn.

Over Hotelkamerveiling
Hotelkamerveiling is in 2008 opgericht door hotelier Klaas Stekelenburg en zijn twee zoons. Het doel was om een dagje weg in een hotel toegankelijker te maken voor de gewone mens. Door middel van een opbodsysteem geef je niet meer uit aan het uitje dan je wilt. Hotelkamerveiling is hiermee relatief uniek onder de verscheidene hotel aanbieders.

Diensten
Door middel van reisveilingen biedt Hotelkamerveiling een goedkoop aanbod van hotelovernachtingen. Dit varieert van slechts één nacht tot een weekend of midweek weg. Hotelkamerveiling heeft zich al behoorlijk uitgebreid sinds de opstart in 2008 en je kan nu bieden op hotelovernachtingen in vele landen. Hotelkamerveiling heeft niet in elk land evenveel aanbod, maar streeft er wel naar een goed, zo compleet mogelijk aanbod te geven met hotels die service leveren. Hoewel het bedrijf de meeste connecties heeft in België, Duitsland, Italië en Frankrijk kan je ondertussen ook al meebieden op overnachtingen in, onder andere:
-    Polen
-    Tsjechië
-    Marokko
-    Verenigde Staten
-    Engeland
-    Spanje 
-    Turkije
Ook zijn er enkele opties in minder bekende vakantielanden. Via het eerste tabblad op de website zie je snel een overzicht van de mogelijkheden en kan je meteen kijken naar het aanbod in een bepaald land. Bij elke veiling staat rechtsonder duidelijk aangegeven om hoeveel personen het gaat en voor hoeveel nachten, door middel van handige kleine icoontjes.

Driedaagse stedentrips naar verscheidene verrassende steden zijn ook overzichtelijk samengevoegd. Absoluut de moeite waard om dit even te bekijken en eventueel mee te bieden op de reisveilingen.

Klachten
Hotelkamerveiling heeft een FAQ op de website waar je je vraag kunt invullen en zo meteen eventueel antwoord kunt krijgen. Als je vraag er niet tussen staat kan je vervolgens contact opnemen met hotel aanbieder Hotelkamerveiling.

De grootste klacht die naar voren komt is dat je vouchers wint voor een overnachting. Vervolgens is het afwachten of je deze vouchers op de door jou gewenste datum kunt inwisselen. Er wordt veel gewaarschuwd door andere consumenten om goed de voorwaarden te lezen, het gaat nu eenmaal om boeking volgens beschikbaarheid. Toch is het hier opvallend dat er een aantal consumenten zijn die aangeven dat als men wil mee bieden op een nieuwe veiling de gewenste boekingsdatum wel beschikbaar is. Erg verwarrend dus en misleidend. Hoe dan ook is het belangrijk om goed na te gaan wat de voor- en nadelen zijn van het boeken van een hotel via een veilingsysteem. Als je gegarandeerd op zoek bent naar een specifieke datum en niet gewoon naar een dagje of twee er op uit, is het misschien verstandiger ergens anders een goede deal op te zoeken.

Als je ook een ervaring hebt met Hotelkamerveiling.be wordt het ontzettend gewaardeerd als je hier even een review achterlaat.

 

Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van hotelkamerveiling.be. Een leuke en goedkope hotel kamer gevonden? Lees eerst ervaringen bij ErvaringenSite voordat u gaat boeken!