ErvaringenSite

  Ervaringen HRS

  Moet jij voor werk vaak op reis en ben je altijd op zoek naar de goedkoopste hotels? Of ga je binnenkort op vakantie en heb je nog geen hotelkamer? Je kunt dan een kijkje nemen bij HRS, de online prijsvergelijker voor hotelkamers. Wil je eerst zeker weten dat HRS echt de voordeligste hotelkamers heeft? Lees dan hier alle reviews en beoordelingen van anderen die de prijsvergelijker al gebruikt hebben. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de vergelijker. Wat vinden zij van de prijzen? Krijg je altijd een luxe hotelkamer? En kun je over de hele wereld hotels boeken? Je ontdekt het allemaal op ErvaringenSite.

  Over HRS

  In 1972 werd het familiebedrijf door Robert Ragge opgericht in Keulen. HRS, wat staat voor Hotel Reservation Service, is een reisbureau gespecialiseerd in boeking voor hotels. In meer dan 40 jaar in HRS uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Ze hebben meer dan 1.300 medewerkers, verspreid over 16 verschillende landen. Het team is elke dag op zoek naar de beste hotels kamers, voor de scherpste prijzen. Ze hebben op dit moment een aanbod van meer dan 300.000 hotels in meer dan 190 landen. Je hebt altijd een ruime keuze en krijgt altijd de laagste prijs.


  Krijg je voor meer geld ook meer luxe? Ontdek het in de video van BuzzFeed!

  Voordelen HRS

  Je krijgt bij het reisbureau altijd de laagste prijs. Deze belofte neemt HRS altijd serieus. Vind jij dezelfde hotelkamer ergens anders goedkoper, dan krijg je het verschil weer terug. Dat noemen ze de HRS-prijsgarantie. Je kunt je boekingen tot 18 uur van tevoren annuleren, zonder extra kosten. Met de zoekfunctie op de website kun je alle hotels en bestemmingen eenvoudig bekijken. Je hebt binnen enkele seconde een lijst met alle hotels voor jouw volgende reis. De hotelaanbieder richt zich verder ook niet alleen op vakantiegangers. Ze hebben ook voor zakelijke klanten een mooi aanbod. Je kunt als zakelijke klant extra kortingen krijgen op je boekingen en kunt ook voor grote groepen eenvoudig een zakenreis boeken.

  Klachten HRS

  Is er iets misgegaan tijdens het boeken? Of waren er andere problemen? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. De klantenservice kan je klacht wellicht naar tevredenheid afhandelen. Je kunt op de website van HRS alle contactgegevens vinden. De klantenservice heeft verschillende afdelingen. Zoek de afdeling die jou het beste kan helpen bij jouw probleem en je vind meteen alle contactgegevens. Meestal staat er een adres, telefoonnummer en e-mailadres vermeld. Of je kunt een kijkje nemen op de Twitter-pagina van HRS.

  Jouw ervaringen met HRS

  Boek jij de hotelkamer voor je zakenreis altijd bij HRS? Of ben jij net terug van een vakantie in Canada en heb je het hotel gevonden bij HRS? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het reisbureau. Betaal je echt nooit te veel? Krijg je altijd de beste kwaliteit? En kun je makkelijk en snel een hotelkamer boeken? Geef jouw beoordeling en vertel andere reizigers of zij hun volgende hotelkamer moeten boeken bij HRS.

  Is de prijsvergelijker betrouwbaar? Krijg je altijd de beste prijs? Hebben ze luxe hotelkamers? Ontdek het hier in de reviews en ervaringen over HRS.

  HRS
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HRS

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HRS een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HRS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HRS actief?

  HRS is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HRS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.