ErvaringenSite

  Ervaringen Husk

  Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Het is goed om alle reviews te lezen over dit bedrijf. Het is een bedrijf welke auto vakanties, wintersport vakanties, jongeren vakanties en ook bus reizen organiseert. JE kunt er goedkope vakanties krijgen en ook wat duurdere. Het is helemaal af te stemmen op je budget. Wanneer je zelf ook een goede of slechte ervaring met hun hebt gehad dan lezen we die graag terug op ErvaringenSite.be. Het is dan mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. Al vast bedankt!

  Over husk.be

  Er waren ooit eens een groep studenten welke hielden van de sneeuw en van de bergen. Ze zijn tijdens de tijd dat ze nog studeerden volop reizen gaan organiseren voor andere studenten naar de sneeuw. Het beviel ze zo goed, dat ze een bedrijf hebben opgericht met de naam Husk. De jaren hierna groeide deze groep van klanten en studenten alleen nog maar sterker. Steeds meer hogescholen en universiteiten volgend. Ook het aantal bestemmingen groeide. Later gingen ze nog meer en grotere groepen helpen om naar de sneeuw te gaan.


  Na het skiën tijd voor een feestje? Dan ben je overgeleverd aan de Ski Hut!

  Nu is het bedrijf overgegaan in de Sundio Group om nog beter diensten aan te bieden en ook een ruimer pakket van diensten in de mooiste gebieden. Het is heerlijk om te zien hoe ze zijn gegroeid. Nog steeds bieden ze betaalbare wintersportvakanties aan om een onvergetelijke tijd te hebben in de skigebieden van Oostenrijk en Frankrijk. Husk werkt vanuit Rotterdam om iedereen een geweldige tijd te bieden op de wintersport of andere vakantie.

  De diensten van husk.be

  De busreis. Veiligheid is essentieel. Alle bussen worden gecontroleerd aan de eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn een must. Er rijden alleen gediplomeerde Belgische chauffeurs in de bussen welke de rijtijdenwetten naleven en kennen.
  De accommodatie. Ook hier gelden hoge eisen. Het moet schoon zijn en goed onderhouden. Ook moeten er alle faciliteiten zijn en moeten ze dicht bij de pistes en apres ski locaties liggen.
  De skipas zit standaard bij het pakket in. Het is voor 6 dagen geldig. Je kunt het verlengen en ook bij het boeken uitsluiten.

  Zorgeloos

  op reis, is gemakkelijk te regelen bij Husk. Van A tot en met Z wordt alles goed geregeld.
  Husk organiseert ook groepsreizen tot 1000 mensen!

  Klachten, tips en complimenten over husk.be

  Ben je ergens niet tevreden over of heb je ergens een klacht over? Dank kun je dit kenbaar maken bij Husk.be. Het kan via de website, via de mail, per telefoon en natuurlijk ook per post. Het is goed om te weten, dat ze met hun instelling altijd op zoek gaan naar een oplossing.

  Heb jij ervaring met husk.be?


  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. ErvaringenSite.be faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  Lees ervaringen over Husk. Hoe beoordelen klanten de wintersport, chalets, feesten, ski-oorden, service en aanbiedingen van Husk?

  Husk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,4

  Service

  8,6

  Prijs

  9,4

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zonder ouders op vakantie voor het eerst

  Voor het eerst mag ik dit jaar zonder ouders op vakantie, maar dan moet het wel met een organisatie die alles regelt.
  Wij gaan nu met Husk op skivakantie in Frankrijk!
  We konden gewoon online boeken, de website werkt prima en alles is inclusief. Dus goed geregeld, dan zijn mijn ouders weer tevreden...
  Heeel veel zin in.

  Door: Miriam Soerink16-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Goede deal

  Goede deal geboekt hier
  Reisje met alles erop en eraan
  Goed te doen!

  Door: Antoon29-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Combi boeken is goedkoper

  Leuke tip! De huisjes zijn best wel ok. Niet enorm luxe ofzo maar met student/vrienden echt flink boven de normale standaard wat je bij jongerenreizen / studentenreizen zou verwachten. Het was even zoeken, maar wij hadden zelfs een appartement aan de piste in les deux alpes. De combinatie skipas / appartement / reis is goedkoper dan dat je de boel apart zou boeken. Nou wilde wij niet met de bus (want dat is altijd een ramp) dus hebben er extra een treinreis bij geboekt en de bus gelaten voor wat het was. Maar alles apart kopen zonder husk was dus duurder geweest dus dit was een prima combo! Vooral de skipas scheelt erg veel! De rest (info / reisbescheiden enzo) waren trouwens ok. Reisleiding heb je niet zo heel veel aan (want wat moet je er sowieso mee) maar ze doen daar wat ze moeten doen en zijn er wanneer ze er moeten zijn is prima dus. De barbecue is een absolute afrader (want die zit er dus ook bij) want was niet te vreten. Maar goed, die moet je dan maar gewoon overslaan.

  Door: Dirk16-03-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Husk

  Uw beoordeling