ErvaringenSite

  Ervaringen Iamsterdam

  Je bent vast wel eens in Amsterdam geweest, maar wist je dat er meet te bezichtigen is dan je in eerste instantie dacht? Je wilt echter niet voor alle musea en andere bezienswaardigheden apart tickets moeten kopen. I Amsterdam biedt een par aan waarmee je dit makkelijk kunt doen. Maar wat voor bezienswaardigheden zul je allemaal in kunnen met zo’n city card van I Amsterdam? Zal je op deze manier echt goedkoper uit zijn? Hoe lang zal het duren voordat je de city card echt in huis hebt? En wat voor een klantenservice zal je kunnen verwachten als de pas toch niet zo werkt als het volgens jou zou horen? Hierover kunnen alleen mensen die al een pas van I Amsterdam hebben je meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of die city card echt zo handig is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je een idee geven van wat die pas nou precies inhoudt.

  Over I Amsterdam

  I Amsterdam is een bedrijf dat dagtickets en andere tickets aanbiedt. Ze doen dit voornamelijk voor bezienswaardigheden en andere attracties in en rondom Amsterdam. Er zijn heel veel dingen die je dat kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een canal cruise boeken en Amsterdam beleven door op een boot de Amsterdamse grachten te ontdekken. Ook is er een ticket waarmee je toegang hebt tot het nachtleven van Amsterdam. Dit ticket heet dan ook het Nightlife Ticket. Mocht je liever wat cultuur opsnuiven dan kan I Amsterdam je voorzien van tickets naar allerlei musea. De bekendste Amsterdamse musea zijn natuurlijk het Rijksmuseum, Koninklijk Paleis Amsterdam. Anne Frank Huis, Nemo Science Museum, Er is voor het hele gezin wat te doen. In de Kalverstraat en het shopcentrum er omheen kun je ook nog eens uitgebreid shoppen. En je kunt één van de bars of cafe’s bezoeken die Amsterdam rijk is. Mocht je meerdere dingen willen zien, dan kun je ook gaan voor een I Amsterdam City Card. Ze zeggen op hun website dat dit niet alleen voor buitenlanders maar ook voor Belgen die Amsterdam willen ontdekken een goede keus is.


  De I Amsterdam City Card bespaart je tijd en geld.

  Diensten van I Amsterdam

  Je kunt via de website van I Amsterdam heel gemakkelijk tickets boeken voor verschillende attracties. Je kunt een los ticket boeken voor een museum of boottocht, maar je kan ook de I Amsterdam City Card online bestellen. Die kaart wordt dan netjes bij je thuisbezorgd. Ook heeft I Amsterdam een klantenservice die je kan helpen als er iets mis mocht gaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor I Amsterdam

  Heb jij al een kaart van I Amsterdam of in ieder geval tickets voor een museum gekocht via hun website? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met I Amsterdam was. Hoe makkelijk was het om tickets te kopen via hun website? Kon je met die I Amsterdam City Card nou echt overal in of waren er alsnog een hoop beperkingen? En wat voor een klantenservice biedt I Amsterdam aan als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen I Amsterdam review en vertel ons hoe hij over I Amsterdam denkt.

  Iamsterdam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Iamsterdam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Iamsterdam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Iamsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Iamsterdam actief?

  Iamsterdam is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Iamsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.