ErvaringenSite

  Ervaringen Idriva

  Bent u van plan om te reizen naar Kroatië of Slovenië, Bosnië en Herzegovina of gezellig in Montenegro, maar weet u niet waar u moet beginnen en heeft u een verblijf plaats nodig? Kom dan langs op www.idriva.be ! Zij helpen u graag bij het maken van uw keuze en zorgen ervoor dat u een leuke reis zult beleven.
  Heeft u al eens eerder een reis of hotel geboekt, vakantiehuizen gehuurd of in een camping verbleven door dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart en was is uw mening over dit bedrijf? Zo nee, wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun bevindingen?

  Wij van ErvaringenSite verzamelen reviews van onafhankelijke en échte consumenten die al eerder iets hebben geboekt of een aankoop hebben gedaan van verschillende bedrijven en die deze met anderen willen delen. Wij zijn een onafhankelijk platform waar de consumenten hun meningen en bevindingen delen met de rest. Dit dient als indicatie van hoe het bedrijf functioneert waarbij u ook een beeld kunt scheppen van het bedrijf. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u bij de juiste koopt of boekt, en ook inziet dat de bedrijven doen wat ze beloven. Wij zorgen er samen voor dat consumenten die over een bepaald bedrijf weinig van weten, en hier een aankoop willen doen weten waarmee ze te maken hebben.

  Over Idriva

  Idriva is een online boekingsbedrijf dat voor u de beste en populairste vakantiebestemmingen in een rijtje zet zodat u zeker weet dat u een leuke vakantie tegenmoet zult gaan. Het boekingsbedrijf is te bereiken via de website www.idriva.be

  Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig kiezen van vele accommodaties, vrijetijdsreizen en stedenreizen. Bovendien worden er ook vakantiehuizen/landhuizen aangeboden in de gebieden die hierboven zijn beschreven. Deze landhuizen worden uiteraard elk jaar geïnspecteerd en worden bekeken of ze voldoen aan de strenge eisen die hiervoor worden vast gelegd. Zo bent u zeker dat u naast de scherpe prijzen, ook kwaliteit kan verwachten voor uw geld.

  LEKKER ZWEMMEN MET VRIENDIN - Vakantie Vlog #1

  Diensten

  Zoals u wellicht heeft gelezen kunt u bij dit bedrijf terecht voor het boeken van verschillende reizen binnen de landen die zijn aangegeven. Bovendien kunt u ook een keuze maken voor een cruise. Bij een cruise kunt u eiland hoppen, lekker relaxen op het schip zelf en zelfs raften. Zo is er voor ieder wat en u kunt er zeker van zijn dat u zult genieten. U kunt eenvoudig uw reis plannen door het in te voeren op de website. De site zoekt dan automatisch de bestemmingen die voor u het beste geschikt zijn. Bovendien wordt er ook gekeken of de bestemmingen of hotels dan ook op die periode die u aangeeft voldoende plaats hebben en niet volgeboekt zijn. De prijzen die u ziet zijn gegarandeerd goede prijzen. Zo worden er ook zoveel mogelijk kortingen uitgegeven om zo het beste aan te bieden die u verdient.

  Klachten

  Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij de goede klantenservice van dit bedrijf. Voor telefoongesprekken kunt u gerust bellen op het nummer dat op de webpagina staat beschreven. De medewerkers helpen u graag van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Wilt u liever een mail sturen? Dan is dit uiteraard geen probleem. Het bedrijf probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven zodat u niet lang hoeft te wachten.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten waarbij u uw mening of bevinding over dit bedrijf deelt.

  De meningen van duizenden Belgen op een rijtje over Idriva. Goed idee of niet? Lees het hier!

  Idriva
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Naar Kroatië met Idriva

  Heel lang al hadden wij de wens om met onze kinderen naar Kroatië te gaan en deze zomer gaat het er eindelijk van komen. We vonden het altijd wat aan de dure kant, maar bij Idriva hadden ze mooie aanbiedingen. Daarnaast wordt je goed geholpen door de medewerkers. Goede prijs en goede service dus! De levering is nog even afwachten ;)

  Door: Mw. Snijder12-07-2016
  Dominique01-06-2016

  Heel vlotte service, vlug geholpen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Idriva

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Idriva een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Idriva. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Idriva actief?

  Idriva is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Idriva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.