ErvaringenSite

  Ervaringen Indoor Skydive Roosendaal

  Staat skydiven bij jou bovenaan je Bucket List? Weet je echter nog niet zeker of je het wel aandurft? Misschien kun je dan beter beginnen met een indoor skydive voordat je aan het echte werk begint. Bij Indoor Skydive Roosendaal kun je in de luchttunnel ervaren hoe het is om te vliegen. Het lijkt net echt. Weet je nog steeds niet zeker of je het wel veilig en betrouwbaar is? Lees dan hier de reviews over de ervaringen van anderen. Zij hebben de dive al gemaakt en weten precies wat jij kunt verwachten. Bekijk hun beoordelingen en misschien word jij binnenkort door wind van 250 kilometer per uur de lucht in geblazen.

  Over Indoor Skydive Roosendaal

  Het allereerste indoor skydive centrum van de BeNeLux werd geopend in Roosendaal. Het team dat werkt bij het centrum heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van indoor skydiven en weet als geen ander de gevaren. Ze zijn dan ook op alles voorbereid. Iedereen, van jong tot oud, is bij het centrum welkom om een onvergetelijke ervaring te beleven. Of je nu een beginner bent of aan het trainen bent om een echte professional te worden, Indoor Skydive Roosendaal staat voor je klaar. Ook grote groepen die op zoek zijn naar een leuk uitje, kunnen bij het centrum terecht.


  Durf jij het aan?

  Hoe werkt het?

  Na aankomst word je welkom geheten bij de receptie. Je kunt meteen inchecken en wordt opgehaald door de instructeur. Het is nu tijd om je om te kleden. Je krijgt uitleg over alle gear van de instructeur en krijgt een instructievideo te zien. Je moet bijvoorbeeld de handsignalen leren om tijdens de skydive met je instructeur te kunnen communiceren. De wind blaast namelijk zo hard dat je bijna niet kunt horen.

  Nu is het echt tijd om te vliegen. Je krijgt steeds 60 seconden in de windtunnel. Eerst word je nog geholpen door de instructeur, maar al snel zul je zelf door de tunnel kunnen zweven. Na de sessie kan de napret beginnen. Je krijgt nog een certificaat en kunt een USB kopen met jouw skydive sessie om mee naar huis te nemen.

  Neem contact op!

  Heb jij vragen over de veiligheid? Of wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice van Indoor Skydive Roosendaal. Op de website vind je het telefoonnummer en het e-mailadres. Houd er rekening mee dat de klantenservice niet altijd telefonisch bereikbaar is. De werktijden staan bij de contactgegevens vermeld. Er is overigens ook een contactformulier dat je in kunt vullen.

  Schrijf een review over Indoor Skydive Roosendaal!

  Ben jij met het jaarlijkse bedrijfsuitje naar het indoor skydive centrum geweest? Of hebben jij en je vrienden samen een skydive gemaakt? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen! Wat vond je van de skydive? Waren de instructies duidelijk? En is een sessie duur? Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of jij Indoor Skydive in Roosendaal aanraadt!

  Maak een indoor Skydive in de windtunnel in Roosendaal! Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Is het echt veilig? Lees hier de reviews!

  Indoor Skydive Roosendaal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Indoor Skydive Roosendaal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Indoor Skydive Roosendaal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Indoor Skydive Roosendaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Indoor Skydive Roosendaal actief?

  Indoor Skydive Roosendaal is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Indoor Skydive Roosendaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.