ErvaringenSite

  Ervaringen Interrail

  Interrail biedt een pas aan waarmee u gedurende bepaalde tijd, afgezien van eventuele reserveringen, onbeperkt mag reizen met de trein binnen 33 Europese landen. In sommige landen is het in enkele of vele treinen verplicht om tegen betaling een stoel te reserveren. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Interrail lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Interrail

  Het interrail programma begon in 1972, als een eenmalige samenwerking van de nationale spoorwegmaatschappijen van 21 landen: België, Denemarken, Oost-Duitsland, West-Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het doel was om jongeren tot 21 jaar te verleiden de trein te nemen voor reizen binnen Europa. Het programma was een succes, met honderd duizend gebruikers in het eerste jaar. Daarop werd besloten om de pas te behouden en uit te breiden in leeftijd: in 1976 werd de leeftijdslimiet verhoogd naar 23, in 1979 naar 26.

  Gerard Joling - Vakantie (Officiële Videoclip)

  Producten en diensten van Interrail

  De interrail pas kent twee verschillende versies. De eerste versie is de Interrail Global Pass. Deze pas is geldig in alle Europese landen die aan het project meewerken, dit zijn er inmiddels 33. Tevens kan deze pas worden gebruikt op treinsporen in Monaco en Liechtenstein die worden beheerd door de nationale spoorwegen van Frankrijk en Oostenrijk. Er zitten wel wat uitzonderingen op. Zo is de pas in bepaalde landen niet geldig bij private vervoerders omdat deze geen lid zijn van interrail en ook mag de pas niet gebruikt worden in het thuisland. Een uitzondering hierop bestaat sinds 1 januari 2016, sindsdien mag 1 retourrit gemaakt worden vanaf een station in het thuisland naar de grens, luchthaven of veerboothaven. Deze reis moet binnen 1 dag gemaakt worden.

  De tweede versie van de pas is de Interrail One Country pas. Dit is een pas die maar in één land geldig is. Verder heeft deze pas wel dezelfde voorwaarden als de Global pas. De prijs per land is afhankelijk van zijn grootte en de populariteit van de pas per land. Deze prijzen zijn ingedeeld in prijsniveau's.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Interrail

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Interrail? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Interrail op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Interrail vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Interrail of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Interrail nu achter.

  Interrail
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Interrail

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Interrail een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Interrail. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Interrail actief?

  Interrail is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Interrail gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.