isango!

Alle reviews

isango!

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

isango!

Wanneer je vast zit in de dagdagelijkse routine, dan is het tijd voor vakantie. Naast de mogelijkheid om de geest te verfrissen, kunnen uitjes ook veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Ze verlagen je stressniveaus, verminderen het risico op depressie en nog veel meer diverse voordelen voor je geestelijke gezondheid. Deze houden eveneens verband met je lichamelijke gezondheid. Het is echter aan te raden om de details van je vakantie goed te plannen. Want een 'vakantie' vol obstakels geeft je geen rust. Zorg dat je de beoordelingen van bestemmingen, hotels en meer bekijkt voor je boekt, of kies voor een touroperator.

Over Isango!
Bij Isango! kun je meteen je droom vakantie plannen met een brede selectie van bestemmingen. Ze zijn gespecialiseerd in tickets voor reizen, ervaringen en attractie. Het platform werkt samen met meer dan 300 bestemmingen wereldwijd en met meer dan 10.000 attracties om uit te kiezen wereldwijd. Isango! is opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ze hebben een missie: "om iedereen in staat te stellen om het unieke van de wereld te ervaren". Ondertussen hebben ze klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld.

Tickets van Isango!
Voor iedereen die graag referenties heeft voor op vakantie te vertrekken, je kunt een bezoek brengen aan hun website. Hier vind je categorieën van verschillende bestemmingslanden tot de meest populaire activiteiten en attracties. Deze omvatten zelfs activiteiten als helikopter reizen, Disneyland tickets, Dinner Cruise, bustrips en tickets voor theater, stand-up comedy en magie. Op de website vind je tal van foto’s en video’s om je een beter beeld te geven. Als dat nog niet genoeg is, kun je een aantal van hun sociale media bezoeken, zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter. Ook daar vind je beeldmateriaal van verschillende bestemmingen en activiteiten voor vakantietips en gidsen.

Andere diensten van Isango!
Naast tickets, bieden ze ook een service om autoverhuur te vergelijken. Deze is rechtstreeks verbonden met meer dan 500 aanbieders. Op de website zijn er ook elke dag speciale categorieën met aantrekkelijke kortingsaanbiedingen en deals. Om te betalen heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Boek je reis met Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron of een American Express. Na betaling krijg je een e-mail met referentienummer van je bestelling. Bestel op tijd je tickets wanneer er de beste promoties zijn. Als je de plannen moet veranderen of annuleren, biedt Isango! flexibele en gevarieerde voorwaarden zoals vermeld op de productpagina. Meestal krijg je een volledige terugbetaling tot zeven dagen voordat de activiteit begint.

Complimenten, klachten en tips over Isango!
Over het algemeen heeft Isango! een uitgebreide selectie van tour tickets en ervaringen om uit te kiezen. Deze zijn beschikbaar in meer dan 60 landen. Heb je vragen of problemen dan zijn er diverse manieren om de klantendienst te bereiken. Er zijn verschillende e-mailadressen op basis van je behoeften en met haast kun je direct verbinding via de live chat op hun website. Welke ervaring had jij tijdens het boeken via Isango!? Vergeet niet om het te laten weten in een review waarmee je andere klanten helpt om de meest betrouwbare touroperator te vinden.