ErvaringenSite

  Ervaringen Isropa

  Lezen brengt wijsheid en ervaring. Daarom is het als koper goed dat u reviews leest. Dit is zeker belangrijk voordat u de stap maakt om een bepaald product te kopen, of voor u van een bepaalde dienst gebruik wilt maken. Op ErvaringenSite kun je tal van reviews vinden van klanten die reeds ervaring hebben met bepaalde producten. Ook de diensten die zij aangeboden hebben gekregen delen ze met u. Het zal maar enkele minuten in beslag nemen om te lezen. Van hieruit kunt u dan een goede beoordeling maken van een winkel als Isropa en andere reisagenten.

  Over Isropa
  Isropa Reizen heet nu &Olives Travel. Dit bedrijf startte haar werkzaamheden al in 2020 in de Covid-19 periode. Als Midden-Oosten specialist heeft het bedrijf al 45 jaar ervaring opgedaan op het gebied van reizen. &Olives heeft nagedacht over de behoefte die reizigers hebben. Zeker als reizigers op zoek zijn naar de ideale reisbestemming in het Midden-Oosten gebied. Op de website van &Olives vind je informatie over bijzonderereizen en het gevoel dat je daarbij kunt krijgen. Het symbool dat dit bedrijf heeft uitgekozen om het gevoel en ervaring van deze speciale landen te tonen is een olijfboom. Het bedrijf wilt u reispakketten aanbieden, die zelf door hen in elkaar zijn opgezet. Dit bedrijf maakt de informatie, die verspreid ligt, gemakkelijker te vinden. Dit, vanwege de selectie van rondreizen. Het bedrijf is partner met ANVR en SGR. Hierdoor bent u volledig verzekerd dat uw financiën beschermd zijn.

  Producten en diensten Isropa
  Isropa biedt reizen aan elke klant die speciale vakantiereizen wenst. Ze biedt aan haar klanten zowel een zonvakantie aan als ook een avontuurlijke rondreis, van Couleur lokale tot luxe reizen. Bij Isropa worden verschillende themareizen samengesteld. Doordat er een website is over de diensten, kunt u er van een afstand ook terecht voor informatie. Binnen de portefeuille van Isropa vallen verschillende landen in zowel Europa als in het Midden-Oosten zoals Griekenland, Cyprus, Israël, Portugal, Italië, Malta, Jordanië en of Marokko. Bij Isropa kun je alle lokale culturen, wine&dine en natuur beleven. Het bedrijf belooft verrassing, avontuur, zon en authenticiteit.

  Complimenten, klachten en tips voor Isropa
  Mocht u enkele vragen willen stellen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van &Olive. Dit kan via email of telefonisch. Wilt u reserveringen doen? Dan kan dat van maandag tot en met vrijdag. Elke dag weer van 09.00 uur tot en met 17.30 uur.

  Als u eerder een klant bent geweest van &Olive, dan kunt u uw mening en ervaringen delen hier op ErvaringenSite. Zo kunt u anderen helpen, om hun vakantiereis beter te plannen.

  Leest u hier op ErvaringenSite beoordelingen van klanten, als u nog geen ervaring heeft met &Olives. Een goed beeld krijgen van een bedrijf kan het best via het lezen van reviews en dus ook over de reizen van &Olive. Dat helpt u een nuchtere keus te maken van het bedrijf waar u bijvoorbeeld mee op reis wilt gaan. Zo kunt u de komende vakantie gerust op reis met uw gezin of vrienden.

  Vakantieplek levensgevaarlijk voor kinderen | Red Mijn Vakantie

  Isropa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Isropa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Isropa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Isropa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Isropa actief?

  Isropa is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Isropa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.