ErvaringenSite

  Ervaringen Jambo Safari Club

  Op reis gaan naar Afrika

  roept bij de meeste mensen meteen beelden op van weelderige natuur, indrukwekkende fauna en flora, zonsopgang op de Serengeti, en lekker zweten. Maar uiteraard is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, er kan veel mislopen bij een reis naar het Afrikaanse continent. Het is van het grootste belang dat je je reis met nauwkeurigheid goed op voorhand boekt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Een reisorganisatie inschakelen is wellicht ook een goed idee, zo ben je zeker dat er mensen met ervaring je reis regelen. Jambo Safari Club biedt reizen aan naar een aantal landen in Afrika. Ben je nieuwsgierig naar hoe dat precies in zijn werk is gegaan? Was dat allemaal goed geregeld en betrouwbaar? Dan moet je alle reviews van eerdere reizigers lezen, hier bij ErvaringenSite!

  Over Jambo Safari Club
  Jambo Safari Club is een Nederlands bedrijf dat al meer dan veertig jaar (sinds 1979) allerlei reizen aanbiedt doorheen Afrika. Het hoofdkantoor van Jambo Safari Club bevindt zich in Diemen, waar je een afspraak kan maken om je reis te bespreken. Dat kan ook per telefoon, e-mail of via de site. Jambo Safari Club is aangesloten bij de ANVR, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dat betekent dat de reizen van Jambo Safari Club zich moeten houden aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden. Hiernaast is Jambo Safari Club ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), waarbij jij als consument verzekerd bent je vooruitbetaald reisgeld terug te krijgen als er iets zou gebeuren met de reis. Tot slot is Jambo Safari Club ook aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

  Producten en diensten van Jambo Safari Club
  Jambo Safari Club biedt reizen aan doorheen Afrika. Je hebt keuze uit allerlei soorten reizen, zoals safari’s in internationaal groepsverband, zelf-rijden, fly in safari’s, safari's met privé chauffeur, rondreizen, strandvakanties, huwelijksreizen en familiereizen. Hiernaast kan je ook kiezen welk luxe-niveau je wil. Je kan zelf je eigen reis samenstellen via een maatwerk arrangement. De privé safari’s hebben een eigen Engelstalige gids en voertuig. Als je liever zelf rijdt kan je dat doen in Zuid-Afrika, Mozambique en Namibië. Wat betreft locaties kan je selecteren uit Tanzania, Oeganda, Rwanda, Mozambique, Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zambia, Zimbabwe, Mauritius, Madagaskar en de Seychellen. De prijzen op de website zijn per persoon, gebaseerd op een deelname van twee personen. Wat niet bij de prijs inbegrepen zit zijn zaken zoals visumkosten, verzekeringen, brandstoftoelagen, vertrek- of veiligheidsbelastingen. Je kan ook een reisbrochure kosteloos aanvragen via de website.

  Klachten, complimenten en tips voor Jambo Safari Club
  Naar Afrika op reis gaan is sowieso een hele gebeurtenis. Heb jij al eens een reis met Jambo Safari Club gemaakt? Vertel er dan honderduit over, hier bij ErvaringenSite. Wat waren jouw ervaringen precies, was alles keurig geregeld en voel je dat je echt waar voor je geld hebt gekregen? Of was het daarentegen maar zwak geregeld en ben je teleurgesteld? Om het even wat je erover denkt, wij willen het horen, en andere mensen ook! Zo kunnen zij zich goed inbeelden of een reis met Jambo Safari Club iets voor hen is. Deel je ervaringen met de wereld!

  Zo kunnen we deze zomer toch op vakantie

  Jambo Safari Club
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jambo Safari Club

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jambo Safari Club een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jambo Safari Club. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jambo Safari Club actief?

  Jambo Safari Club is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jambo Safari Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.