ErvaringenSite

  Ervaringen Kampeerdorp de Zandstuve

  Kampeerdorp de Zandstuve is een kindervriendelijkecamping in Hardenberg. De camping is gelegen in een landelijke omgeving met ruime kampeerplekken. Houdt u meer van luxe camping? Ze bieden ook glamping aan!

  Kampeerdork de Zandstuve
  Het kampeerdorp werd in 1968 opgericht door Albert Eshuis. Het begon met een paar camping plekken in het bos tussen de jeneverbesstruiken. Nu is het uitgegroeid tot een professioneel recreatiebedrijf met bijna 300 toeristische plaatsen en 100 glamping-accommodaties. In 1996 verdient De Zandstuve het milieubarometerkeurmerk (nu Gouden GreenKey). In 2006 werd De Zandstuve gekroond tot Eurotop camping (nu ANWB Best camping) en in 2011 verdienen ze de Nominatie 'ANWB-camping van het jaar 2011' als beste verhuuraccommodatie. Ook recentelijk hebben ze nominaties en prijzen gewonnen met in 2018 de Camping van het Jaar te worden alsook Glamping van het jaar door KidsVakantiegids. De Zandstuve wint ook opnieuw een oranje Zoover award datzelfde jaar. In 2019 wordt Kampeerdorp de Zandstuve wederom uitgeroepen tot ANWB TOP CAMPING. In 2019 bouwt Kampeerdorp de Zandstuve ook nieuwe privé sanitair units en een unieke accommodatie, genaamd Kasteel Uylenburght.

  Het kampeerdorp de Zandstuve is gelegen in Rheeze in Overrijssel, op de Grote Beltenweg 3, Een regio die perfect is voor de vakantieganger die een natuurliefhebber is of een cultuursnuiver, alsook de actievelingen of jonge gezinnen met kinderen. Ook in de regio, op maar 2 km afstand van de camping ligt de gezellige stad Hardenberg, een stad langs de Vecht met leuke winkeltjes en een vriendelijke community. Ook de stad Ommen en het pittoreske aanliggende dorp Rheeze. Hier wordt van alles georganiseerd, zoals onder andere feestweken, festivals, braderieën, kunstmarkten en straattheater.

  Diensten Kampeerdorp de Zandstuve
  Kampeerdorp de Zandstuve biedt verschillende faciliteiten zoals een binnen- én buitenzwembad met glijbanen. Kinderen kunnen vriendjes maken bij het animatieteam of klimmen en klauteren bij Cobus Speelkasteel. Er zijn ook meerdere speeltuinen. Kinderen en ouders kunnen genieten van professionele musicals, theater en activiteiten. Veel sport en speelvelden betekent eindeloos speelplezier. Er zijn tevens verschillende horecagelegenheden, zoals een pizzeria, Coburgerbar, een steakrestaurant en voor toetje een ijswinkel. Er bevindt zich ook een supermarkt in het kampeerdorp.

  Houd u van lekker actief zijn? U kunt lekker fietsen of een skelter huren om een mooie route door het prachtige Overijsselse Vechtdal te verkennen.

  Klachten en complimenten
  Heeft u klacht of compliment over Kampeerdorp de Zandstuve dan willen wij uw mening horen. Bent u op vakantie geweest in de Zandstuve laat dat ons dan weten middels het achterlaten van een review. Hoe lang bent u er geweest en hoe heeft u uw vakantie beleefd? Hebben uw kinderen het naar hun zin gehad? Hoe waren de faciliteiten, hoe was de prijs-kwaliteit verhouding? Kortom, wij zijn nieuwsgierig naar uw ervaring. Een goed ingelicht mens telt immers voor twee. Meer lezen over bedrijven die vakanties aanbieden? Neem dan op ErvaringenSite een kijkje.

  WIJ GAAN OP VAKANTIE! | #257

  Kampeerdorp de Zandstuve
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kampeerdorp de Zandstuve

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kampeerdorp de Zandstuve een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kampeerdorp de Zandstuve. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kampeerdorp de Zandstuve actief?

  Kampeerdorp de Zandstuve is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kampeerdorp de Zandstuve gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.