La Porta Vacanze

Alle reviews

La Porta Vacanze

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
Elize
Prachtig appartement gehuurd in Toscane. Alles prima geregeld, mooi schoon en prachtige omgeving. Ik ben zeer tevreden!Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Appartement in Toscane

  Prachtig appartement gehuurd in Toscane. Alles prima geregeld, mooi schoon en prachtige omgeving.
  Ik ben zeer tevreden!


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

La Porta Vacanze

Wat?? Het is goed om dit te lezen! Ontdek alles over dit bedrijf. La Porta Vacanze is erop gericht om goedkope vakanties aan te bieden. Ze hebben een mooi aanbod met vakantiehuisjes, vakantie bungalows en nog veel meer. Voor een vakantiehuisje of bungalow moet je dus bij hun zijn. Het is heerlijk om de verschillende mogelijkheden te bekijken en om zo een goede vakantie te boeken. Als je hun nog niet kent dan is het goed om deze pagina te lezen en ook de reviews welke er over hun bekend zijn. Je kunt ze allemaal lezen op ErvaringenSite. Het is mooi om de verschillende meningen en ervaringen van anderen te lezen op dit platform. Wanneer je al wel bekend bent met La Porta Vacanze dan is het natuurlijk goed om ook jouw mening en review achter te laten. Het is hierdoor voor anderen gemakkelijker om snel een goed beeld te krijgen van dit bedrijf.  

Over La Porta Vacanze
Dit bedrijf is een bemiddelaar voor het verhuren van appartementen, villa’s, vakantiehuizen en landhuizen in de regio Sicilië, Latium, Umbrië en Toscane. De Noord Italiaanse meren horen sinds kort ook bij het geheel. Het personeel en de eigenaren van La Porta Vacanze verblijven ook regelmatig in deze vakantiewoningen. Hierdoor is het mogelijk voor ze om de ervaringen goed over te brengen en om de kwaliteit van de woningen natuurlijk goed te kunnen controleren. Er is een goed persoonlijk contact met de eigenaren, de omschrijvingen zijn nauwkeurig en er zijn tevens volop foto’s. Het is hierdoor mogelijk om de wensen van de vakantiegangers goed aan te laten sluiten met wat je daadwerkelijk gaat krijgen. Ook wordt er veel relevante informatie gegeven rondom wat er allemaal te zien is in de regio. 

Voor volop zekerheid voor haar klanten is La Porta Vacanze aangesloten bij de SGR (stichting garantiefonds reisgelden). Binnen de SG garantieregeling vallen de op de website geplaatste reizen. Het geeft de klant de zekerheid, dat hij zijn vakantie krijgt en niet bang hoeft te zijn voor het verliezen van haar aanbetaling. 

Het is natuurlijk verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Hiervoor kunt u terecht bij de Europeesche verekeringen. 

Diensten van La Porta Vacanze
La Porta Vacanze is een bedrijf welke vakantiehuizen, landhuizen, vakantie villa’s en bungalows aanbiedt op haar website. La Porta Vacanze richt zich op het aanbieden van Italiaanse vakantiehuizen welke voldoen aan hoge eisen! Er is een uiteenlopend aanbod van boerderijen op het platteland tot mooie historische landgoederen en moderne appartementen. 
Ze zijn actief in de volgende regio’s
•    Vakantie Toscane
•    Vakantie Umbrië 
•    Vakantie Sicilië
•    Vakantie Noord Italië/Italiaanse meren 
•    Vakantie Lazio

Er zijn meer dan 250 vakantiehuizen, appartementen en villa’s in Italië waar je uit kunt kiezen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.   

Klachten, tips en complimenten over La Porta Vacanze
Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is dan goed om dit direct te melden. Het is dan mogelijk voor La Porta Vacanze  om naar een passende oplossing te zoeken. Mocht je er niet samen uitkomen dan kun je natuurlijk naar het SGR gaan om daar je melding te maken. 
Heb je een compliment? Dan zijn die natuurlijk ook welkom. 
Beide kun je per mail, telefoon en per post inzenden. 

Heb jij ervaring met La Porta Vacanze?
Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op ErvaringenSite. 

Lees hier ervaringen van echte klanten met La Porta Vacanze, waar je luxe en betaalbare vakantiehuizen in Italië kunt boeken, bijv. voor Toscane, Rome, Venetië, Florence, het Gardameer, Umbrië of Sicilië.