ErvaringenSite

  Ervaringen Last Minute

  Ben je op zoek naar een vakantiebestemming?Dan zou het aanbod van Last Minute misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Dan is dit jouw uitgelezen kans om op deze pagina een informatieve review over Last Minute te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen of ze al dan niet een reis via dit bedrijf willen boeken. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring negatief of positief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Last Minute

  Dit bedrijf is een onderdeel van de lm group, een multinationale beursgenoteerde groep en een van de wereldleiders wat betreft online reizen. Deze groep beheert enkele bekende merken, waaronder lastminute.com, Rumbo, weg.de, Jetcost, Volagratis en Hotelscan. Het doel van deze organisatie is om een van de grootste en meest inspirerende reisaanbieders te zijn die alles op alles zet om zijn klanten een unieke reiservaring te bieden. De lm group, actief in 17 talen en meer dan 40 landen, zou maandelijks kunnen rekenen op ongeveer 60 miljoen klanten die via de app en de website zoeken naar reizen en ervaringen. Het heeft meer dan 1200 werknemers in dienst die zich elke dag opnieuw zouden inzetten om klanten een selectie van reisgerelateerde producten aan te bieden, waaronder vluchten, hotels, citytrips, vakanties, cruises en autoverhuur.

  VAKANTIE OP CURAÇAO BEGON NIET ZO GOED

  Producten en diensten van Last Minute

  Op de website van Last Minute kun je bovenaan een zoekopdracht ingeven. Hierbij kun je kiezen voor Vlucht en hotel, Hotels en Vluchten, en kun je je vertrekplaats, gewenste bestemming, reisperiode, aantal reizigers en klasse invoeren. Daarnaast is er op de homepage ook een overzicht van de beste deals per bestemming, met een foto en een korte beschrijving. Wanneer je deze foto aanklikt, krijg je een overzicht van de verschillende aanbiedingen voor deze bestemming. Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen van Last Minute? Dan kun je je via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief van dit bedrijf. Is er iets niet duidelijk of heb je een opmerking voor het team van Last Minute? Dan kun je de klantenservice telefonisch contacteren, een kijkje nemen op de hulppagina van het bedrijf of via de site inloggen op je persoonlijke account als je er ooit al een hebt aangemaakt.

  Complimenten, klachten en tips voor Last Minute

  Heb je in een ver of recent verleden een reis via deze onderneming geboekt? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, bondige review over jouw ervaring met Last Minute te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de aangeboden reizen en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien heb je nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw verslag. En als je wilt lezen wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!

  Last Minute
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Last Minute

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Last Minute een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Last Minute. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Last Minute actief?

  Last Minute is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Last Minute gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.