Magical Shuttle

Alle reviews

Magical Shuttle

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TravelBird

1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Djoser merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Djoser

1 reviews

Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van he...

Magical Shuttle

Niet alleen kun je tegenwoordig makkelijk shoppen op het internet, ook het bestellen en betalen van tickets voor trein en busvervoer wordt steeds eenvoudiger. Zo zijn er bepaalde aanbieders die speciaal vervoer aanbieden naar pretparken die vaak buiten een stad liggen en niet direct per openbaar vervoer bereikbaar zijn. Het is dan makkelijk om tickets te boeken zodat niet te lang onderweg bent en optimaal van je vrije tijd gebruik kunt maken. Maar welke aanbieder heeft de beste service, kwaliteit en prijs? Om daar achter te komen raden we je aan om de reviews op onze website te lezen. Je leest er onder meer hoe andere klanten de diverse aanbieders waarderen en omdat we alle reviews bundelen krijg je een duidelijk overzicht over hoe een aanbieder met haar klanten omgaat.

Over Magical Shuttle
Magical Shuttle is een busdienst die passagiers van de Parijse vliegvelden naar de diverse hotels van Disneyland net buiten de stad brengt. Het is een samenwerking tussen Veolia Transport en Transdev, twee lokale en grote openbaar vervoer ondernemingen. De Magical Shuttle website is beschikbaar in meerdere talen waaronder het Engels, Duits en Frans. Om antwoord op vragen te krijgen kun je gebruik maken van het contactformulier op de website. Ook is er een korte rubriek waar een aantal veel gestelde vragen met antwoorden vermeld staan.

De producten van Magical Shuttle
Het enige product dat je via deze site kunt bestellen zijn de tickets voor de busdienst die je zoals bovenstaand vermeld van een van de Parijse vliegvelden naar het Disneyland attractiepark brengt. Er gaan dagelijks meerdere bussen van het Charles de Gaulle vliegveld naar het park en terug. Ook is er een buslijn die meerdere keren per dag van vliegveld Orly naar Disneyland en vice versa rijdt. Je vindt de dienstregelingen op de website van Magical Shuttle net zoals de mogelijkheid om de tickets vooraf te boeken en betalen. Nadat je de bus hebt gekozen die het beste bij je reisplan past betaal je direct met PayPal of creditcard. Zodra je betaling is afgehandeld krijg je de tickets elektronisch toegestuurd. Naast de mogelijkheid om per bus naar de hotels te reizen kun je via deze website ook een auto, bus of limousine met chauffeur reserveren en betalen.

Reviews over Magical Shuttle
Heb jij al gebruik gemaakt van de site van Magical Shuttle? Laat anderen weten hoe jij deze site en de geboden service ervaren hebt. Je kunt dat heel makkelijk doen door een paar minuten de tijd te nemen om een review over deze aanbieder te schrijven. Vervolgens kun je geheel gratis die beoordeling op onze website plaatsen. Op die manier kunnen we gezamenlijk aan andere consumenten laten zien wat klanten zoals jij van de service en kwaliteit van Magical Shuttle vinden. Nieuwe klanten krijgen door het lezen van alle reviews direct inzicht in de manier waarop deze aanbieder met klanten omgaat en wat ze dus mogen verwachten als zij ook van de site gebruik gaan maken. Klanten zullen je nu al dankbaar zijn dat je een moment van jouw tijd hebt willen besteden aan het delen van jouw ervaring.