ErvaringenSite

  Ervaringen Magical Shuttle

  Niet alleen kun je tegenwoordig makkelijk shoppen op het internet, ook het bestellen en betalen van tickets voor trein en busvervoer wordt steeds eenvoudiger. Zo zijn er bepaalde aanbieders die speciaal vervoer aanbieden naar pretparken die vaak buiten een stad liggen en niet direct per openbaar vervoer bereikbaar zijn. Het is dan makkelijk om tickets te boeken zodat niet te lang onderweg bent en optimaal van je vrije tijd gebruik kunt maken. Maar welke aanbieder heeft de beste service, kwaliteit en prijs? Om daar achter te komen raden we je aan om de reviews op onze website te lezen. Je leest er onder meer hoe andere klanten de diverse aanbieders waarderen en omdat we alle reviews bundelen krijg je een duidelijk overzicht over hoe een aanbieder met haar klanten omgaat.

  Over Magical Shuttle

  Magical Shuttle is een busdienst die passagiers van de Parijse vliegvelden naar de diverse hotels van Disneyland net buiten de stad brengt. Het is een samenwerking tussen Veolia Transport en Transdev, twee lokale en grote openbaar vervoer ondernemingen. De Magical Shuttle website is beschikbaar in meerdere talen waaronder het Engels, Duits en Frans. Om antwoord op vragen te krijgen kun je gebruik maken van het contactformulier op de website. Ook is er een korte rubriek waar een aantal veel gestelde vragen met antwoorden vermeld staan.

  voorbereiden voor een hot girl summer vakantie !!!

  De producten van Magical Shuttle

  Het enige product dat je via deze site kunt bestellen zijn de tickets voor de busdienst die je zoals bovenstaand vermeld van een van de Parijse vliegvelden naar het Disneyland attractiepark brengt. Er gaan dagelijks meerdere bussen van het Charles de Gaulle vliegveld naar het park en terug. Ook is er een buslijn die meerdere keren per dag van vliegveld Orly naar Disneyland en vice versa rijdt. Je vindt de dienstregelingen op de website van Magical Shuttle net zoals de mogelijkheid om de tickets vooraf te boeken en betalen. Nadat je de bus hebt gekozen die het beste bij je reisplan past betaal je direct met PayPal of creditcard. Zodra je betaling is afgehandeld krijg je de tickets elektronisch toegestuurd. Naast de mogelijkheid om per bus naar de hotels te reizen kun je via deze website ook een auto, bus of limousine met chauffeur reserveren en betalen.

  Reviews over Magical Shuttle

  Heb jij al gebruik gemaakt van de site van Magical Shuttle? Laat anderen weten hoe jij deze site en de geboden service ervaren hebt. Je kunt dat heel makkelijk doen door een paar minuten de tijd te nemen om een review over deze aanbieder te schrijven. Vervolgens kun je geheel gratis die beoordeling op onze website plaatsen. Op die manier kunnen we gezamenlijk aan andere consumenten laten zien wat klanten zoals jij van de service en kwaliteit van Magical Shuttle vinden. Nieuwe klanten krijgen door het lezen van alle reviews direct inzicht in de manier waarop deze aanbieder met klanten omgaat en wat ze dus mogen verwachten als zij ook van de site gebruik gaan maken. Klanten zullen je nu al dankbaar zijn dat je een moment van jouw tijd hebt willen besteden aan het delen van jouw ervaring.

  Magical Shuttle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Magical Shuttle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Magical Shuttle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Magical Shuttle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Magical Shuttle actief?

  Magical Shuttle is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Magical Shuttle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.