ErvaringenSite

  Ervaringen Mambo

  Wat voor bedrijf is Mambo en hoe gaat het om met haar klanten? Wat vindt u van mambo.be? Het gaat er natuurlijk ook om wat de consumenten van de webpagina mambo.be vinden. Mambo focust op het zorgvuldig plannen van reizen waaronder een begeleider aanwezig is. Ook zorgt mambo ervoor dat  je altijd binnen een groep het geplande programma zult volgen. Wij van ErvaringenSite hebben alle beoordelingen/vindingen/reviews van consumenten waarin de consumenten hun reacties hebben gegeven zodat u weet met wat u te maken heeft en erachter komt of Mambo.be een geschikte webpagina voor reisleiders is. Het is wel van belang dat de reviews nooit een echte ervaring zullen geven van wat u heeft ervaart, maar de beoordelingen kunnen van groot belang zijn voor als u van plan bent om mee te doen aan zo een reisprogramma waar je wordt begeleid door een reisleider. 

  Over Mambo
  Mambo is als het waren een reisplanner die zich eerst focust op wat er allemaal te doen is in een bepaald land. Want in elk land is er natuurlijk iets anders te bezichtigen of er zijn weer andere activiteiten. Deze worden door Mambo medewerkers, die hier in gespecialiseerd zijn, de beste uitgekozen en hier wordt een programma voor gemaakt wat de groep van verschillende mensen dus gaan volgen. Het programma is vooral bedoel voor mensen die avontuurlijk en sportief zijn. Bovendien gaat het om de leeftijd tussen de 17 en 39 jaar. Je kunt ook met je vriendje of vriendinnetje op pad gaan, waarbij je altijd wel bij een groep komt die bij je past. Zo weet je ook zeker dat je altijd in een groep terecht komt met leeftijdsgenoten. Juist door vele avonturen te beleven met je reisgenoten kom je ze ook beter te leren kennen waardoor het avontuur alsmaar leuker wordt. 

  Diensten
  Mambo doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het manier van reizen zoveel mogelijk wordt gedeeld met (vooral jonge ) reizigers die het avontuur willen aangaan met hun leeftijdsgenoten. Evenals het streven naar het geven van een onvergetelijke ervaring. Mambo is in staat om groepsreizen aan te bieden zowel binnen Europa als verre bestemmingen. Dit kan erg verschillen van bijvoorbeeld China tot IJsland, of juist lekker dichtbij in Frankrijk of Griekenland. In de site van www.mambo.be kunt u lezen over mambo en de bestemmingen bekijken. 

  Klachten
  Mambo heeft een redelijk goeie service met een kantoor die geopend is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. Ook bij eventuele vragen kunt u ze bellen op 0314-820 005 of mailen naar info@mambo.be. Bovendien zijn ze ook bereikbaar op hun facebookpagina voor allerlei vragen en proberen ook zo snel mogelijk te reageren U kunt alleen langs het kantoor gaan als u een afspraak van te voren heeft gemaakt. Heeft u ervaringen met mambo.be? Dan kunt u het hier delen samen met andere consumenten! 

  Lees reiservaringen van klanten die u voorgingen. Weet waar u aan begint en boekt als u op reis gaat. Lees beoordelingen over Mambo bij ErvaringenSite.be!

  Mambo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  9

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Groepsreis

  Evelien16-09-2016

  Op een groepsreis geweest met Mambo van de zomer.

  De groep was leuk, soms wel erg lawaaiierig. De kamers waren prima, wel een beetje sober.
  Maar ik heb wel echt genoten van de reis, we hebben het hele land gezien en lekker gegeten

  De website loopt trouwens niet helemaal goed. Soms loopt het vast en dan doet hij het niet meer. Dat was wel een beetje onhandig toen ik ging boeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Reisje geboekt

  Malika14-05-2016

  Met me vriendinnetjes een weekje naar de zon geboekt bij Mambo


  Alles goed geregeld!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Mambo

  Uw beoordeling