ErvaringenSite

  Ervaringen Maris Life

  Wil je als alleenstaande ouder op reis met je kroost en liefst met andere mensen in dezelfde situatie? Kijk eens bij Maris Life! Wat klanten vinden van Maris Life lees je hier op ErvaringenSite!
  Zelf ervaring met Maris Life? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over Maris Life

  Maris Life is een onderdeel van Corendon. Op deze website kunnen alleenstaandeouders een reis boeken voor hen en hun kind(eren). Het leuke aan Maris Life is dat ze altijd op reis gaan met gelijkgestemden, andere alleenstaande ouders met hun kroost dus. Zo heeft je kind altijd een speelkameraadje en heb jij iemand om mee aan het zwembad te liggen. Maar niets moet natuurlijk, je bent bij Maris Life vrij om te doen wat je wil. De organisatie werd opgericht nadat de oprichtster merkte dat het moeilijk was als alleenstaande ouder om samen met een kennis of familie op reis te gaan omdat je altijd tussen de gezinnen en stellen terechtkomt. Met Maris Life heb je dus nog altijd iemand om mee te praten als je kind wegrent om met andere kinderen te gaan spelen.


  Ontdek maris Life in dit filmpje!

  Diensten van Maris Life

  Bij Maris Life kan je terecht als single parent om een vakantie te boeken met andere single parents. Bij Maris Life moet niets maar alles mag. Maris Life zorgt altijd voor goede en kindvriendelijke accommodaties, veel keus, verschillende bestemmingen waar de reisleiding 24/7 voor je klaarstaat en uitstapjes, etentjes of borrels organiseert. De reisleiding organiseert ook speciale activiteiten voor de kinderen waar ouders ook zeker aan mogen deelnemen. Je vindt er steeds tijd voor jezelf maar ook gezelligheid met andere ouders.

  Klachten of vragen voor Maris Life

  Heb je vragen of een klacht over Maris Life?Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en e-mail. je kan ze ook bereiken via WhatsApp. Maris Life heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Maris Life? Heb je er net een super leuke vakantie opzitten? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Maris Life. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je volgende reis te boeken bij Maris Life? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Maris Life
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maris Life

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maris Life een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maris Life. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maris Life actief?

  Maris Life is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maris Life gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.