Megatix

Alle reviews

Megatix

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Topic Travel
4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Golfreizen.nu
2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Megatix

Op zoek naar een feestje? Wil jij weten waar er wat te doen is? Of organiseer je zelf een evenement en wil je hier voor reclame maken? Op het internet is alles te vinden, maar je moet natuurlijk wel weten waar je moet zoeken! Op ErvaringenSite vind je niet alleen persoonlijke reviews, maar het geeft ook een handig overzicht van honderden internetbedrijven, ingedeeld in verschillende overzichtelijke rubrieken. Bekijk de rubriek vakantie en u vindt verschillende prachtige vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland, goedkope vliegtickets, maar ook verschillende aanbieders van verzekeringen met een buitenlanddekking en informatiepagina’s over de omgeving en de activiteiten die er te doen zijn. Lees hier de bedrijfinformatie, een korte omschrijving van de diensten en producten en de reviews van anderen. 

Over Megatix
Over het bedrijf of de mensen achter de website Megatix is niet veel bekend. Zowel op de website als op de facebook-pagina is geen informatie te vinden over de eventuele oprichters, of waar het bedrijf gevestigd is. In principe is dit ook niet nodig omdat het hier om een open platform gaat. Ondanks dit laatste is het voor de beoordeling van de vertrouwelijkheid van een dergelijke website niet bevorderlijk. Als klant wil je weten met wie je te maken hebt, en hoe je iemand te spreken kan krijgen wanneer er iets mis is met je aankoop, zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan. 

Producen en Diensten van Megatix
De website en de facebookpagina van Megatix zijn opgezet als een open platform voor personen en bedrijven die zich bezighouden met amusement en vrije tijd besteding. Wanneer je een evenement organiseert kun je op deze site reclame maken voor boekingen en verkoop van tickets. De website is zo ingericht dat het voor de organisator mogelijk is toegangskaartjes in verschillende prijsklassen te adverteren en meer informatie over het evenement te geven. 
Op de website zijn 5 verschillende landen ingegeven; Australië, New Zeeland, Indonesië, Thailand en Maleisië. Per land kun je zien welke bedrijven er iets gepland hebben. Soms gat het om uit eten met een speciale kortingsvoucher, een dansparty, speciale offers voor massage of korte uitstapjes naar bijzondere locaties. Via de website kun je toegangskaartjes boeken of plaatsen reserveren. 
Organiseer je zelf een evenement dan kan je ook jouw evenement op deze site zetten, met de intentie om via deze manier extra kaarten te verkopen. 
De website biedt voor al haar gebruikers een klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is en er zijn verschillende veilige betaalmiddelen op de website opgenomen om uw betaling te verwerken

Complimenten, Klachten en Tips over Megatix
Het is jammer dat er weinig achtergrondinformatie over dit bedrijf te vinden is. Daarom is uw persoonlijke review over deze online boekingssite extra belangrijk! Heeft u wel eens een ticket geboekt via Megatix? Wij horen graag van u of u tevreden bent over de ontvangen service van deze site. Hoe ging het met de betaling van het door u gekozen evenement? Ontving u uw reservering op tijd en voor het juiste evenement? Of misschien heeft u zelf een evenement op deze website geadverteerd? Ook dan zouden wij graag van u horen!