ErvaringenSite

  Ervaringen Millennium Hotels

  Reis je regelmatig rond de wereld en wil je graag meer weten over de verschillende hotels waar je zou kunnen logeren? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Millenium Hotels. Het spreekt voor zich dat het ook best mogelijk is dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het bijzonder appreciëren als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Millenium Hotels te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of deze hotelketen aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Millenium Hotels

  Millennium Hotels is een wereldwijde hospitality management- en vastgoedgroep, met 125 hotels in 22 verschillende landen in Azië, Australazië, Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor van deze onderneming is gevestigd in het Aziatische land Singaporeen in de Britse hoofdstad Londen. Het was genoteerd op de London Stock Exchange en maakte deel uit van de FTSE 250 Index totdat het in september 2019 werd overgenomen door City Developments Limited. Millennium Hotels exploiteert de hotelcollecties Lengs, M, Millennium en Copthorne. Sinds 1989 heeft deze onderneming een grote evolutie doorgemaakt, waarbij werd gestart met zes hotels in Azië. In de daaropvolgende jaren doet Millenium Hotels ook aankopen in Engeland, New York en Nieuw-Zeeland. In 1997 krijgt het de onderscheiding 'Best UK Hotel Group of the Year', en later breidt het verder uit naar het Midden-Oosten.

  MIJN 72 UUR FAKE VAKANTIE NAAR MAROKKO VANUIT DE EFTELING! *Experiment*

  Producten en diensten van Millenium Hotels

  Heb je ongeveer een idee waarnaar je op zoek bent? Dan kun je in het zoekvenster een algemene of specifieke term ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Hotels, Offers, Venues, For Business en My Millenium. Opdat je makkelijker door het aanbod zou kunnen navigeren, zijn de meeste categorieën verder opgedeeld in enkele subcategorieën. Via de website kun je ook meer lezen over de verschillende bezienswaardigheden en activiteiten op de bestemmingen waar Millenium Hotels aanwezig is, en natuurlijk kun je ook rechtstreeks een kamer boeken. Verder kun je er ook voor kiezen om je via de website in te schrijven bij deze onderneming, en als dit al gebeurd is, kun je ook gewoon inloggen voor een persoonlijke dienstverlening.

  Complimenten, klachten en tips voor Millenium Hotels

  Heb je ooit al in een hotel van deze keten gelogeerd? En ben je nog op zoek naar een platform waar je een bondige, informatieve review kunt schrijven? Dan is dit jouw kans! De door jou verstrekte informatie kan namelijk enorm waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Ben je tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening van Millenium Hotels? Hoe verloopt de communicatie als je vragen of opmerkingen hebt? Of heb je misschien nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je wilt lezen wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Millennium Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Millennium Hotels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Millennium Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Millennium Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Millennium Hotels actief?

  Millennium Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Millennium Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.