Molenheide Vakantiepark
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,4

Totaal

9,4

Bestellen

9,4

Service

9,4

Prijs

8,6

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

19-12-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Donja Laurier

Molenheide Vakantiepark - Leuke vakantie met de kinderen

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad met de kinderen bij Molenheide.

De omgeving is erg mooi en het huisje was goed.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


Beleef een heerlijke herfstvakantie op Park Molenheide
30-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jannie van Oevehoorden

Molenheide Vakantiepark - Leuk leuk leuk!

In 3 woorden; leuk leuk leuk! Superleuke huisjes, leuk voor de kinderen en entertainment vermaak voor de kinderen wat ze erg leuk doen met het animatieteam. Bedankt voor de leuke week mollenheide!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fam. Van Es

Molenheide Vakantiepark - Voor herhaling vatbaar

Wij hebben met ons hele gezin (2 jongens, 3 meiden) enorm genoten van ons verblijf bij Molenheide. Prettig park en we hadden leuke buren, waar de kinderen mee konden spelen in de grote speeltuin. Plezierige vakantie!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Molenheide Vakantiepark

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Molenheide Vakantiepark?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Molenheide Vakantiepark

Jij wilt toch ook weten wat anderen van vakantiepark Molenheide vinden? Want zeg nou zelf, voordat je een goedkope vakantie boekt wil je wel graag weten wat je staat te wachten. Onafhankelijke reviews en beoordelingen vind je op ErvaringenSite. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat andere vakantiegangers van jouw volgende bestemming vinden.

Over Molenheide
Vakantiepark Molenheide is een vakantiepark dat bij uitstek geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het park staat bekend als zeer kindvriendelijk en beschikt over tal van faciliteiten speciaal voor de jonge bezoekers. Molenheide ligt in de prachtige natuur van Belgisch Limburg. Het park bestaat uit een camping waar je in het groen kunt kamperen met je eigen caravan of tent. Sinds kort zijn er ook de zogenoemde green houses, een soort chalets voor de wat luxere kampeerder. Daarnaast zijn er ook diverse seizoensplaatsen, dan heb je het hele seizoen je vaste plek. Behalve een camping beschikt Molenheide ook over een prachtig vijf-sterren bungalowpark. Op het park kun je een bungalows huren van vier tot maar liefst 10 personen. Ook een luxe villa voor vier tot zes personen is op Molenheide aanwezig. En zo is er voor iedereen een ideaal vakantiehuis.    

Diensten
De zon kan niemand je garanderen, dus ben je op zoek naar een zonvakantie dan ga je misschien niet naar vakantiepark Molenheide. Verder is er echter alles wat je je maar kunt wensen om jezelf en je gezin een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Zo is er voor de kinderen bijvoorbeeld een prachtig indoor speelparadijs met een oppervlakte van maar liefst meer dan 7000 m2. Hier kunnen de kinderen tot 15 jaar zich eindeloos vermaken. Als gast van Molenheide ontvang je een dagkaart voor het speelparadijs. En zo ook voor het subtropisch zwemparadijs. Het zwemparadijs bestaat uit maar liefst vier zwembaden, voor iedere leeftijd een geschikt bad. Daarnaast ontbreken uiteraard ook de glijbanen niet, die garant staan voor heerlijk speelplezier.  Zie jij jezelf of je kinderen al naar beneden gaan van die supersnelle glijbaan? Je plonst zo het water in en op naar de volgende glijbaan. Heb je honger of dorst gekregen dan is er uiteraard een bar waar je iets kunt eten of drinken. 

Bekijk vakantiepark Molenheide op youtube!

Natuurlijk verblijf
Molenheide ligt middenin een prachtige groene en bosrijke omgeving. Ook op het park is geprobeerd om de groene sfeer van de omgeving vast te houden. Wanneer je van wandelen houdt kun je dit heerlijk doen in het wild- & wandelpark. Dit grenst direct aan het vakantiepark en hier zijn drie wandelroutes uitgezet met een lengte tussen de 2,5 en de 3,5 kilometer. Deze paden zijn ook geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Het park is zo’n 700 hectare groot en je kunt hier allerlei diersoorten ontdekken. Van everzwijntjes tot eekhoorns, ze lopen hier allemaal rond. Uiteraard ontbreekt ook hier een speeltuin niet. Op een andere manier is Molenheide ook met de natuur bezig. De energie die op het park wordt gebruikt, komt namelijk van de aanpalende biogasinstallatie. Groene stroom dus en dus vriendelijk voor het milieu. 


Klachten
De site van Molenheide is zeer uitgebreid en informatief. Met name over de accomodaties, faciliteiten en omgeving is voldoende informatie te vinden. Ervaringen of beoordelingen van eerder bezoekers vinden wij niet terug. Over klachten vinden wij niets terug. Waarschijnlijk wend je je met een klacht gewoon tot de klantenservice middels het contactformulier. Hoe de procedure dan verder is, of hoe lang het duurt voor er contact wordt opgenomen, wordt hier verder niet vermeld. Jij laat toch wel je beoordeling achter op ErvaringenSite? Zo geven we elkaar, met elkaar, het beste onafhankelijke advies.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!