ErvaringenSite

  Ervaringen Neckermann Reizen

  De voorpret van het boeken van je vakantie begint al bij het boeken ervan. Je kunt op het internet vele reisaanbieders vinden voor een vlieg-, auto – of busvakantie. Wil je naar de kust, of liever naar een stad waar veel te doen of te zien is? Het kan allemaal. Eén van de reisaanbieders is Neckermann Reizen. Hoe goed zij zijn in het organiseren van vakanties kun je hier lezen bij de ervaringen die anderen over deze touroperator achterlieten bij ErvaringenSite.

  Over Neckermann Reizen

  Neckermann Reizen België is op 1 november 1970 opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin werden de vakantiereizen in de eigen Neckermann reisbureaus direct aan de klant verkocht. Nu maakt Neckermann Reizen deel uit van Thomas Cook BV, waar ook de touroperators Thomas Cook en Vrij Uit toe behoren. Zij zijn marktleider op het gebied van vliegreizen. Als kroon op dit werk hebben zij de laatste jaren de ‘Veer’ van de Belgische reisagenten ontvangen voor ‘Beste reisorganisatie op het gebied van last minutes’. De waarden die in het begin de basis vormden voor het succes worden nog steeds gehandhaafd: betrouwbare kwaliteit, scherpe prijzen, aandacht en zorg voor de klant.


  Neckermann TV-reclame

  Diensten

  Neckermann Reizen biedt verschillende soorten vakanties aan, zo kun je bij hen kiezen uit de onderdelen:

  • Zonvakanties
  • Last minutes
  • Verre Reizen
  • Flexreizen
  • Autovakanties
  • Wintersport
  • Stedentrips
  • Vliegtickets

  Wanneer je klikt op één van deze onderdelen kun je vervolgens via een menu je zoekopdracht verfijnen. Waar wil je naartoe, hoelang wil je weg, met hoeveel personen, wanneer, etc. Uiteindelijk rolt daar dan een aantal reizen uit die voldoen aan je zoekopdracht. Je kunt deze bekijken geselecteerd op populariteit, prijs, beoordeling, etc.

  Flexreizen

  Dit is een speciaal onderdeel van Neckermann Reizen. Hier kun je zelf je persoonlijke wensen en voorkeuren aangeven op basis waarvan Neckermann Reizen een reis samenstelt die aan deze wensen voldoet. Je kunt bijvoorbeeld de vliegtuigmaatschappij van je voorkeur opgeven, of de tijden die je wilt reizen. Ze bieden je automatisch de goedkoopste beschikbare vluchten aan. Deze vorm van reizen is beschikbaar voor populaire vakantiebestemmingen als Turkijke, Griekenland, Spanje etc.

  Klachten

  Neckermann Reizen heeft een zeer uitgebreide klantenservice pagina. Je kunt hulp krijgen op verschillende onderdelen als het boeken van je vakantie, voor vertrek, op de bestemming, etc. Vakantie boeken. Ze hebben een klantenservice die telefonisch, via Facebook en Twitter te bereiken is, en natuurlijk ook via e-mail. Voor jouw zekerheid, ze zijn zowel aangesloten bij ANVR, als bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. Een vakantie waarvan men vooraf zeker weet, dat alles goed en netjes geregeld is. De Stichting Garantiefonds Reisgelden is er om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is.

  Als je op de bestemming een klacht hebt, die je dat direct bij de reisleiding te melden via de Connected Service, die 24/7 bereikbaar is. Vanaf je vakantiebestemming kun je alleen telefonisch klachten aan Neckermann Reizen kenbaar maken. Als deze niet wordt opgelost, moet je dit zo snel mogelijk melden bij de reisleiding of de reisorganisatie. Laat altijd een klachtenrapport opstellen, zodat je klacht later geverifieerd kan worden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan moet je deze binnen twee maanden na terugkeer schriftelijk (bij voorkeur via e-mail) en gemotiveerd indienen bij Neckermann.

  Op reis met Neckermann Reizen: hoe bevalt dat hun klanten en reizigers? is het goed geregeld, goedkoop, veilig? Lees reviews en beoordelingen!

  Neckermann Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Een te dure taxitransfer

  Jullie prijzen aan om transfers met bus of prive te regelen via Neckermann om niet voor onnodige hoge kosten komen te staan.. Ik heb prive besteld via jullie diensten voor een transfer van de airport naar ons hotel in Maleme / Kreta en heb hiervoor 80.00€ betaald, terwijl de taxi ter plaatse 45.00€ vroegen voor dezelfde rit, een verschil van35.00€_ en dat vind ik niet kunnen. Voor de rest was ik tevreden over de reis en verblijf in hotel Loui Creta Princess.

  Door: Walter Vinck20-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Neckermann Reizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Neckermann Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Neckermann Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Neckermann Reizen actief?

  Neckermann Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Groepsreizen, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Neckermann Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.