ErvaringenSite

  Ervaringen Night of the Proms

  Wat is Night of the Proms nu juist? Wat kan je verwachten als je er naartoe gaat? Is het geschikt voor iedereen? En wat met de verschillende muziekstijlen? Is dit een leuk avondje uit met vrienden of eerder enkel voor de echte muziekliefhebber? Kom het te weten in de reviews van ErvaringenSite of schrijf zelf een review!

  Over Night of the Proms

  Night of the Proms is sinds 1985 een jaarlijks weerkerend evenement in het Sportpaleis. Het is een muziekspektakel met optredens van artiesten uit verschillende genres vermengd met klassieke muziek.


  De show kreeg al een Emmy Award, een Goldene Kamera en een Live Entertainment Award. In Europa en de Verenigde Staten heeft Night of the Proms al meer dan 10 miljoen bezoekers.

  De eerste editie van Night of the Proms vond plaats in 1985 in het Sportpaleis in Antwerpen. Het werd meteen een succes met meer dan 13 500 bezoekers. De jaren daarna werden meer shows ingevoerd en trokken ze ook naar het buitenland. Night of the Proms vond al plaats in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Nederland en zelfs de Verenigde Staten. Ze voerden al meer dan 970 shows op met meer dan 10 miljoen bezoekers in 12 landen.

  Tijdens Night of the Proms is er altijd een orkest, een koor en ook gastoptredens.

  Ontdek Night of the Proms!

  Diensten van Night of the Proms

  Night of the Proms is door zijn unieke mix van klassieke muziek, pop en andere genres de perfecte avond uit voor iedereen. Het live orkest en de speelse muziek zullen je meevoeren doorheen een avond die je niet snel zal vergeten. De goedkoopste tickets van Night of the Proms liggen rond de 30 euro, de duurste rond 60 euro.

  Klachten of vragen over Night of the Proms

  Heb je een klacht of vraag voor Night of the Proms? Neem dan contact op met hun klantendienst, die is bereikbaar via een online invulformulier. Op de webiste vind je ook heel wat informatie over het evenement.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Night of the Proms? Heb je een leuke avond beleefd of heb je tips voor toekomstige bezoekers? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke bezoekers weten wat ze mogen verwachten van Night of the Proms.

  Denk je eraan om naar Night of the Proms te gaan? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Night of the Proms
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Night of the Proms

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Night of the Proms een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Night of the Proms. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Night of the Proms actief?

  Night of the Proms is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Night of the Proms gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.