ErvaringenSite

  Ervaringen NKBV | Bergsportreizen

  Deelnemen aan bergsportactiviteiten is een spannend avontuur, welke maakt dat u in uw vakantie een nieuwe, aparte belevenis krijgt. Nog nooit deelgenomen aan een bergsportreis? Waar dient men rekening mee te houden bij bergwandelen en bergklimmen? Wat zijn de gevaren bij deze activiteiten? Kijk snel hier op ErvaringenSite. De site die personen in de gelegenheid stelt hun reacties, meningen, klachten en ervaringen te delen met anderen. Ook NKBV Bergsportreizen is hierin opgenomen. Bekijk hier de reviews en maak de keuze uit de diverse bergsportorganisatoren om uw vakantie compleet te maken.

  Over NKBV Bergsportreizen
  Bergsportreizen is de handelsnaam van NKBV Zomerprogramma B.V., een dochteronderneming van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Langer dan 100 jaren organiseren zij bergsportactiviteiten naar bergbestemmingen. De NKBV heeft als doel personen met een liefde voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen bij elkaar te brengen. De oprichting van de Nederlandsche Alpen-Vereeniging (NAV) vond in 1902 plaats en toen vond sportklimmen in familieverband plaats onder hun hoede. Het georganiseerd en zelfstandig klimmen startte rond de jaren twintig, vooral gestimuleerd door de Studenten Alpenclubs. Ze ontwikkelde zich door de jaren heen en ontvang op 1 juni 2002 het predicaat met een naamsverandering tot Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging heten. De NKBV telt momenteel ongeveer 66.000 leden en biedt activiteiten en diensten aan op het gebied van informatievoorziening, opleidingen, bij- en nascholing, technische trainingen, specifieke verzekeringen, ledenkortingen en landelijke sportklimwedstrijden.

  Producten en diensten van NKBV Bergsportreizen
  Bij NKBV Bergsportreizen kan men er terecht voor bergsportactiviteiten naar bergbestemmingen in zowel de zomervakanties en de wintervakanties en ook cursussen. Tijdens de zomervakanties kan men vragen naar de alpiene Tochten, alpiene cursussen voor beginners, gevorderden en specialisten, bergwandelingen voor beginners als gevorderden, sportklimmen, workshops zomer, basis kampen voor bergsportliefhebbers voor de duur van 1 of twee weken en zomer specials. In de winter Ijsklimmen, Off Piste, sneeuwschoenwandel, specials, toerskiën en workshops. De Alpiene Tochten kan men kiezen voor een gletchertocht, hoog alpiene beklimming, huttentocht met gletcheroversteek en Klettersteig. Tijdens de bergwandelingen kan men de bergwandelcursus volgen en huttentochten maken. Sportklimmen met als onderdelen introductiecursus, multipitchcursus, singlepitch cursus. Bergwandelen, GPS, klettersteig, touwtechnieken en weerkunde zijn sessies, die tijdens de workshops zomer worden verzorgd. De reizen hebben plaats onder tochtleiders en instructeurs, berggidsen en International Mountain Leaders.

  Complimenten, klachten en tips voor NKBV Bergsportreizen
  Bergsportreizen vindt een goede begeleiding heel belangrijk. Daarom de inzet van (inter)nationaal erkende bergwandelgidsen, internationaal erkende berggidsen (UIAGM) of erkende instructeurs en tochtleiders. Ze beschikken over ruime alpiene ervaring en hebben een uitgebreide opleiding doorlopen om hun kwalificatie te behalen. Door een kosteloze offerteaanvraag kan men, voor deelname aan de bergtochten, de wensen doorspelen via info@bergsportreizen.nl en betalen kan via de bekende betaalmethoden.

  Hebt u al deelgenomen aan de activiteiten van NKBV Bergsportreizen? Hoe heeft u het ervaren? Hoe was de begeleiding? Hoe was het gesteld met uw veiligheid en de risico’s? Zijn het daadwerkelijk gekwalificeerde en erkende bergwandelgidsen die werden ingezet tijdens de activiteiten? Graag vernemen wij het van u! Laat ons weten op onze website van Ervaringen.be!

  Nog niet bekend met NKBV Bergsportreizen en wenst u meer te weten te komen over de aangeboden vakanties? Neem dan gauw een kijkje in de reviews hier op ErvaringenSite en maak dan uw keuze!

  Op VAKANTIE met Vrienden! || Weekvlog 76 ☆ Dana Sofia

  NKBV | Bergsportreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NKBV | Bergsportreizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NKBV | Bergsportreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NKBV | Bergsportreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NKBV | Bergsportreizen actief?

  NKBV | Bergsportreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NKBV | Bergsportreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.