ErvaringenSite

  Ervaringen Oasis parcs

  Ook besparen op kosten en uitgaven? Kiest u ook voorde goedkope vakanties, de lastminute vakanties of een mooie vakantiehuis of bungalow bij het Oasis parcs? Het is mooi om te zien hoe u een betaalbare vakantie kunt boeken en een eigen vakantiehuisje of bungalow kunt hebben. U heeft meer privacy en u hoeft niet iedere dag uit eten te gaan. U kunt immers zelf gaan koken in de vakantiewoning. Hierdoor kunt u geld besparen en een goedkope vakantie vieren. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie en goede tijd te hebben op vakantie. 

  Benieuwd wat anderen van Oasis parcs vinden? Dan is het goed om de reviews en beoordelingen over Oasis parcs te lezen op ErvaringenSite.be. Het is goed om te lezen en te zien wat anderen van Oasis parcs vinden. 

  Over Oasis parcs
  Oasis parcs is een verhuurbedrijf welke hun klanten bemiddelt bij luxe vakantie villa’s op top locaties met uitzonderlijk goede accommodaties. Er zijn een drietal resorts in Europa en op Curacao. Oasis parcs is in 2013 opgericht door mensen welke hun sporen hebben verdiend in de vrijetijdsindustrie. Er was volgens hun geen aanbieder van luxe en hoogwaardige vakantieparken. Een gat in de markt dus. Iets wat helemaal waar is. Inmiddels zijn er immers al drie resorts. De reiziger welke op zoek is naar kwaliteit en persoonlijke service vindt Oasis parcs geweldig. 

  Oasis parcs bestaat uit een team van ervaren experts en enkele jonge specialisten welke alles met een frisse blik benaderen. Het is een jonge organisatie met een platte bedrijfsstructuur. Het is zo mogelijk om iedereen goed van dienst te zijn. 

  De focus bij Oasis parcs wordt gelegd op natuurlijke omgeving, ruimte, locatie en ook luxe accommodaties en persoonlijke service. Het is belangrijk om een unieke beleving te ervaren waar u volop van kunt genieten.  
  Alle parken zijn in een natuurrijke omgeving met grote stuken grond. Er is in de omgeving volop te zien en te beleven. Ook de restaurants zijn van een uitstekend niveau met heerlijk eten en drinken. 

  De vier Oasis parcs typen accommodatie zijn: 
  •Comfort
  •DeLuxe 
  •VIP 
  •Super VIP

  Luxe faciliteiten
  Op alle resorts treft u een receptie en een restaurant aan. Hier kunt u van een goed glas wijn genieten en heerlijk gaan eten. Ook zijn er volop activiteiten in en rondom het resort. Bij ieder resort is dit weer anders en afgestemd op de locatie. 

  De drie parken van Oasis parcs:
  •Oasis Parcs Les Jardins du Chateau d’Olonne - Vendée, Frankrijk 
  •Oasis Parcs Coral Estate - Curaçao 
  •Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort - Ouddorp, België

  Hoe oasics parcs er precies uit ziet? Dat kun u zien in dit filmpje:

  Diensten van Oasis parcs
  Oasis parcs zorgt voor een onvergetelijke vakantie op een hoog niveau. Een VIP treatment in een rustige omgeving vol met ambiance en genot. Ontdek de mogelijkheden om ook te genieten van deze mooie resorts in België, Frankrijk en zelfs op Curacao.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Oasis parcs
  Bent u ergens ontevreden over? Dan is het goed om te weten, dat u altijd een klacht kunt indienen. Ook kan het een tip zijn. Oasis parcs zal blij zijn met beide. Op die manier is het namelijk mogelijk voor Oasis parcs om hun dienstverlening te verbeteren. Iets wat wel fijn is. Toch?

  Uw mening over Oasis parcs
  Bent u bekend met de Oasis parcs? Dan is het goed om uw mening achter te laten op ErvaringenSite.be. ErvaringenSite.be verzamelt al enige tijd ervaringen en reviews van consumenten over bedrijven en organisaties. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed oordeel te kunnen vellen over Oasis parcs. 

  Al vast bedankt voor het geven van uw review en beoordeling!

  Wat vindt België van de vakantiehuizen van Oasis? Lees ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen. Zodat u weet of het verstandig is om hier te boeken!

  Oasis parcs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Huisjes altijd goed

  Fanneke22-08-2016

  Meerdere keren hier een huisje geboekt
  Valt nooit tegen
  Boeken gaat snel
  Altijd schoon

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prachtige huisjes

  DirkJan24-10-2015

  Prachtige huisjes hier, alsof je in een mediterraan park zit!
  Jammer van het weer, dat blijft België...
  Tenzij je voor Curacao kiest natuurlijk haha, maar dat was voor ons te duur, dus daarom België (Ouddorp).

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Oasis parcs

  Uw beoordeling