ErvaringenSite

  Ervaringen Otel.com

  Bij Otel.com hoeft een hotel boeken niet duur te zijn. Met bestemmingen in meer dan 192 landen kun je altijd goedkoop een hotel boeken bij Otel.com. Komen deze lage prijzen echter met ongewenste consequenties of kun je zonder problemen van een heerlijke vakantie genieten? De beste manier om het antwoord te vinden op deze vragen, is het lezen van de reviews van andere klanten die al een hotel geboekt hebben bij Otel.com. Zij kunnen je alles vertellen over hun ervaringen met de website en de hotels. Je weet dan altijd wat je van de hotels kunt verwachten, zodat je tijdens je reis niet voor verrassingen komt te staan. Lees daarom hier de beoordelingen van andere klanten!

  Over Otel.com

  In 2004 werd Otel.com opgericht door de MetGlobal groep. Ze zagen dat reizigers vaak te veel betalen voor hotels en besloten een handje te helpen. Otel.com biedt reizigers daarom goedkope hotels, die ze eenvoudig en snel online kunnen boeken. De hotelaanbieder wil zo uitgroeien tot de one-stop-shop voor klanten die op zoek zijn naar de goedkoopste hotel. Otel.com garandeert klanten altijd de laagste prijs, zodat klanten nooit verder hoeven te zoeken naar hotelaanbieders met een goedkoper aanbod. Ze zijn zelfs zo zeker over hun prijzen, dat ze het verschil terugbetalen als jij hetzelfde hotel op een andere website voor een lage prijs vindt.


  Ga jij net als Lieke Biemans binnenkort genieten van een heerlijke vakantie?

  Diensten Otel.com

  Het zoeken van een hotel wordt door de zoekmachine op de website nog makkelijker gemaakt. Kies voor een hotel of stad, vul je aankomst- en vertrekdatum in, laat weten met hoeveel kamers je wilt boeken, geef het aantal gasten door en je bent klaar. De zoekmachine geeft je alle opties en jij hoeft alleen nog maar te boeken. Boek bijvoorbeeld jouw volgende reis naar Barcelona, Londen of Parijs. Als je uit de ruime keuze nog altijd geen keuze kunnen maken, dan kun je de zoekresultaten nog verder filteren. Kies hoeveel sterren het hotel moet hebben, bepaal de maximum prijs, selecteer de faciliteiten die voor jou vereist zijn en kies een plek in de stad waar je het dichtstbij wilt zijn. Makkelijker kan Otel.com het niet maken.

  Klachten Otel.com

  Is er iets foutgegaan tijdens jouw boeking? Of waren er problemen tijdens de betaling? Neem dan altijd contact op met de klantenservice van Otel.com. Je kunt op de website meteen de LiveChat gebruiken om met een medewerker te spreken. Het kan echter zijn dat de chat offline is. Je kunt dan gebruikmaken van het telefoonnummer of het e-mailadres. Otel.com is ook te vinden op Facebook en Twitter. Je kunt ook altijd daar je vraag stellen.

  Jouw ervaringen met Otel.com

  Heb jij een hotel geboekt bij Otel.com om geld te besparen? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je makkelijk een reis kunt boeken. Of ben jij net terug van een reis naar Berlijn? Vertel dan over jouw ervaringen tijdens je reis. Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of jij vaker een hotel gaat boeken bij Otel.com.

  Wat vinden anderen van de hotels met kortingen bij Otel.com? Is het betrouwbaar? Krijg je een luxe kamer? Ontdek het hier in reviews en ervaringen!

  Otel.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  7nachten 2kamers in spanje

  we hebben 2 kamers gereserveerd in een hotel in spanje eind mei 2020 vanwege het coronavirus kan dit niet doorgaan op 26 maart heb ik dan een bericht gestuurd naar otel.com omdat het per telefoon niet meer kon met de vraag om alles te anuleren maar heb tot op de dag van vandaag nog geen reactie gekregen .
  langs de andere kant heb ik enkele maande terug al eens 2 kamers geanuleerd en 2 dagen later was het geld terug gestort dus

  Door: bart borghers25-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  3 overnachtingen in april 2020

  We moesten annuleren vanwege Corona, alles was op voorhand betaald, Otel.com weigert terug te betalen. Het betreffend hotel is dicht en ontving niks, wij ook niks terug... Flauw. Te vermijden site !!

  Door: Ann Coppens15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Otel.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Otel.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Otel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Otel.com actief?

  Otel.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels & Huisjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Otel.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.