Paradijselijke vakantiehuizen waar jij gezellig je volgende vakantie kan doorbrengen.

Paradijselijke vakantiehuizen waar jij gezellig je volgende vakantie kan doorbrengen.
Vakantie

Steeds meer mensen in Nederland willen, wanneer ze op vakantie gaan, ontspannen in een luxe privé omgeving. Zo worden er al veel unieke vakantiehuizen in Nederland geboekt voor mensen die een tijdje zonder zorgen tijd willen doorbrengen met hun familie of vrienden.

Hoewel er veel Nederlanders zijn die dit onder de knie hebben, zijn er ook een heel aantal mensen die niet weten waar ze zouden moeten beginnen om dit soort vakanties te boeken. Zo zijn er verschillende unieke vakantiehuizen waar je terecht kan, je moet enkel weten waar je zou moeten zoeken.

Om je hierbij te helpen hebben we de spotlights gericht op een paar unieke maar toch zeer onbekende vakantiehuizen waar je naar toe kan gaan voor dat kleine beetje extra!

#1: Je eigen kasteel

Heb je altijd al deel willen uitmaken van een koninklijke familie? Dan kan je je dromen waar maken door te verblijven in je eigen kasteel. De rustieke omgeving in België en de mooie vormen van het kasteel zorgen ervoor dat je je helemaal kan inleven in het rijkelijke leven. Hoewel het kasteel al een tijdje bestaat, ontbreken er geen moderne snufjes die je nodig zou hebben. Zo heb je zelfs toegang tot een privé sauna, massagestoelen en je eigen 110 meter lange tokkelbaan om volop te kunnen genieten van je verblijf in dit unieke vakantiehuis. Het kasteel is gelegen in een omgeving met veel natuur, waar je in de ochtend voor een ontspannende wandeling kan gaan. Perfect dus voor de mensen die echt even tot rust willen komen en willen genieten van de mooie natuur van België!


#2 Verblijf op het water

Het tweede vakantiehuis waar we het over zullen hebben is een van de specifieke vakantiewoningen waarin je kan overnachten. Je zult namelijk verblijven in een vrachtschip dat is omgetoverd tot een leuke vakantiewoning. De boot ligt in een kleine haven in Nederland en het verblijf is voorzien van een lekker groot bed in de slaapkamer, een woonkamer met een grote eettafel en een volledige keuken voor als je zelf je eten zou willen maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je op het water geen elektriciteit zou hebben. De boot is volledig uitgerust met normale stopcontacten die je gewoon kan gebruiken.

Deze vakantiewoning is een bucketlist ervaring voor iedereen die eens een boot aan de binnenkant zou willen zien.


#3 Hoog in de bomen

Heb jij als kind een boomhut gehad? Of heb je er altijd eentje willen hebben? Dan is deze unieke vakantiewoning waarschijnlijk je jeugddroom! Het verblijf in België is een blokhut gebouwd in een boom en hangt zeker 2,5 meter van de grond af. Zo krijg je de volledige boomhut ervaring, maar je verliest niks in luxe. Een groot comfortabel bed en een volledig uitgeruste keuken zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Voor de mensen die helemaal tot rust willen komen is er ook een Scandinavisch bubbelbad op het grote terras voorzien.


#4 Het leven op het platteland

Reizigers die graag verblijven in een stukje geschiedenis kunnen in een uniek vakantiehuis in Oost-Holstein terecht. Je zult hier verblijven in een molen die gebouwd is in 1824. De molen is voorzien van een slaapkamer waar je heerlijk kan overnachten en om volledig te kunnen genieten van de natuur heb je een klein terrasje. Dit terrasje is ook perfect voor iedereen die graag een tasje koffie wilt drinken in de morgen! Kom volledig tot rust met het gevoel en verblijf dicht bij de natuur! Dit is pas echt een manier om een stapje terug te nemen van je stressvolle dagelijkse leven!

Belvilla

Heb jij interesse in een verblijf in een van deze mooie, maar vooral unieke, vakantiehuizen? Dan kan zal je zeker terecht kunnen op de website van belvilla! De website werkt ongeveer als een boekingswebsite, maar in plaats van hotels heb je keus uit verschillende vakantiehuizen.

Zo kan je selecteren in welk land je een verblijfplaats zoekt. Je krijgt dan een lijst te zien van alle verschillende vakantiehuizen die op de door jou gekozen datums beschikbaar zijn.

Hier heb je vaak huizen met privé zwembaden of bubbelbaden ter beschikking, maar je kan ook op zoek gaan naar een echte unieke ervaring zoals een van de bovenstaande voorbeelden! Deze unieke vakantiewoningen kom je zelden tegen op andere boekingssites.

Neem dus snel een kijkje, wie weet boek je je volgende verblijf wel via Belvilla!

Meer Vakantie