ErvaringenSite

  Ervaringen ParkInn

  Als je een avontuurlijke, technologische reiziger die op zoek is naar een kwaliteitsvol hotel voor een goede prijs dan is Park Inn een bestemming die je zeker zal appreciëren! Het bedrijf heeft een fresh, vriendelijke, kleurrijke en simpele uitstraling. Maar als je geen zin hebt om te luisteren naar hun marketing dan kan je gewoon betrouwbare reviews lezen van andere reizigers. Heb je al eens verbleven in het Park Inn hotel? Laat dan anderen weten wat ze mogen verwachten op ErvaringenSite!

  Over Park Inn

  Park Inn, of Park Inn By Radisson is een zeer gekende hotelketen. Radisson Hotels is een internationale hotelketen die heel wat merken onder zich heeft zoals Radisson, Radisson blu, Radisson RED, Park Inn, … Ze zijn actief op maar dan 990 locaties in 73 landen. Het eerste Radisson hotel werd gebouwd in 1909 in Minneapolis, Minnesota in de Verenigde Staten. Het merk Park Inn werd in het jaar 2000 gelanceerd om een hoteloptie te bieden die iets meer prijs competitief is. Het is momenteel een internationaal merk met 209 hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.


  Een overzicht van de Park Inn hotels!

  Diensten van Park Inn

  In alle 209 Park Inn hotels vind je heel wat ontspanningsactiviteiten in spa & wellness, golf, natuur, relax and fly (hotels bij de luchthaven), strand en aan het water. Dit zijn allemaal opties die je kan vinden in de boeking secties op de website. Zo heb je als klant een ruime keuze om het gepaste hotel te vinden gebaseerd op locatie, soort reis, or alternatieven voor meeting en evenementen. Bij alle park Inn hotels kan je punten sparen voor het Club Carlson programma als je daarbij aangesloten bent.

  Klachten of vragen voor Park Inn

  Heb je vragen of een klacht over Park Inn? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier of de telefoon. Je kan de verschillende hotels ook meteen zelf bereiken per e-mail of de telefoon. Park Inn heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Park Inn? Heb je er een leuke vakantie kunnen doorbrengen of goed kunnen uitrusten? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Park Inn. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een kamer te boeken bij Park Inn? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  ParkInn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ParkInn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ParkInn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ParkInn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ParkInn actief?

  ParkInn is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ParkInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.