ErvaringenSite

  Ervaringen Petite Suisse

  Of je nou in de zomer, winter of ergens daartussenin op vakantie gaat, je wilt natuurlijk wel dat het goed verzorgd is. Petite Suisse is één van de vele vakantieoorden waar je heen kunt gaan. Maar wat zal je van deze camping kunnen verwachten? Zullen de kampeerplekken wel groot genoeg zijn? Zul je er geen rotzooi van vorige bezoekers aantreffen? Wat voor faciliteiten zullen er allemaal op de camping te vinden zijn? Zal het moeilijk zijn om een kampeervakantie te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice zal Petite Suisse verlenen als je om hulp of advies verlegen zit vanwege een probleem of klacht? De beste mensen om je hier meer over te vertellen zijn de mensen die al eerder een vakantie bij Petite Suisse hebben doorgebracht. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over Petite Suisse denken. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen een goed beeld van Petite Suisse schetsen zodat je weet waar je als vakantieganger aan toe bent.

  Over Petite Suisse

  Petite Suisse is een camping. Je kunt ze vinden in de Ardennen. Ze noemen zichzelf een “echte panoramacamping”. Deze naam hebben ze te danken aan het feit dat Petite Suisse zo’n 500 meter hoogte bevindt. De terrassen van de camping geven je een schitterend uitzicht over de Ardennen. Je kunt vanaf daar de bossen, velden en het dal bewonderen. Ook maakt de omgeving Petite Suisse een ideaal vakantieoord voor moutainbiken, wandelen en andere buitensporten. Verder kun je in de omgeving musea, natuur, markten, attracties en evenementen tegenkomen. Je kunt bij Petite Suisse kamperen. Je verblijft dan op één van hun kampeerplaatsen. Mocht je iets meer luxe willen tijdens je vakantie kun je ook kiezen voor één van hun accommodaties. Er is keuze uit stacaravans, geheel ingerichte tenten, sfeervolle houten chalets, bungalowtenten en vakantiehuizen. Je kunt dus zelf kiezen hoeveel luxe je tijdens je vakantie wilt. Op de camping kun je verschillende faciliteiten aantreffen. Zo is er een verwarmd zwembad waarvan ze beloven dat het water minimaal 26 graden zal zijn. Veder is er nog een tennisbaan, verwarmd sanitair, campingwinkel, bar, restaurant, speeltuin, wasserette, wellness centre en gratis wifi in het park aanwezig.

  Camping Petite Suisse I Ardennen België

  Diensten van Petite Suisse

  Je kunt via de website van Petite Suisse een verblijf boeken. Ze willen graag weten wat voor soort accommodatie je wilt, wanneer je aan wilt komen en wanneer je van plan bent weer te vertrekken. Verder is er nog een Petite Suisse klantenservice om je te helpen als er voor, tijdens of na je vakantie problemen opduiken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Petite Suisse

  Heb je zelf al eens een vakantie doorgebracht op Petite Suisse? Dan zijn we er zeker van dat je ons meer kunt vertellen over dit vakantieadres. Hoe mooi zag de camping er nou echt uit? Was het makkelijk een verblijf te boeken via hun website? En hoe ging de klantenservice van Petite Suisse nou echt om met jouw vragen en problemen? Schrijf een review en vertel ons alles wat je over Petite Suisse weet.

  Petite Suisse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Petite Suisse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Petite Suisse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Petite Suisse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Petite Suisse actief?

  Petite Suisse is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Petite Suisse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.