Ervaringen Pharos Reizen

Wie gaat nu niet graag op vakantie? Eens lekker ontspannen in een nieuwe omgeving en helemaal opgeladen met energie terugkeren. Dat kan ook bij Pharos Reizen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Pharos Reizen lees je hier op ErvaringenSite!

Over Pharos Reizen

Pharos reizen is een onderdeel van ANWB (De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme). Pharos Reizen is al meer dan 10 jaar de autovakantiespecialist. Ze zijn zowel in Nederland als in Vlaanderen actief. Hun pasie is bijzondere autovakanties samenstellen waarmee je ene verassend stukje Europa ontdekt voor een goede prijs. Pharos Reizen heeft 3 garanties, Altijd verassend, Altijd kwaliteit voor een scherpe prijs en Altijd veilig en vlot geregeld. Bij Pharos Reizen is vakantie altijd net ietsje anders. Je vindt er onder andere culinaire smaakreizen en familievakanties die altijd ontwikkeld zijn door de ogen van het kind.


Ontdek de reis naar Noorwegen met Pharos Reizen in dit filmpje!

Diensten van Pharos Reizen

Bij Pharos reizen kan je autovakanties boeken in heel Europa. Wat dacht je van een tocht door de Zweedse wildernis, een stedentrip naar Parijs, een Harry Potter-rondreis door Groot-Britannië, een culinaire smaakreis door Italië, …

De medewerkers van Pharos Reizen gaan ook geregeld ter plekke en kunnen dus de bestemmingen en de partners als geen ander. Zo houdt Pharos Reizen de kwaliteit van de bestemmingen in de gaten en onderhandelen ze goede deal en dat merk je ook aan de prijs. De campings en vakantieparken kan je nergens goedkoper boeken. Nadat je je reis geboekt hebt ontvang je meteen alle reisdocumenten, vaak ook met leuke extra's zoals reisgidsen.

Klachten of vragen voor Pharos Reizen

Heb je vragen of een klacht over Pharos Reizen? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, e-mail of via een online contactformulier op de website. Je kan ook altijd terecht in één van de kantoren. Pharos Reizen heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Pharos Reizen? Heb je net een prachtige vakantie achter de rug? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Pharos reizen. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

Ben je van plan om een vakantie te boeken bij Pharos Reizen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite.be! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

Pharos Reizen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Wintersport voor het hele gezin

Schrijf zelf een review over Pharos Reizen

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)