ErvaringenSite

  Ervaringen Point A Hotels

  Wanneer je binnenkort van plan bent om naar Londen te gaan en je opzoek bent naar een hotel voor je verblijf aldaar. Dan is het wellicht de moeite waard om eens te kijken op de site van Point A Hotels. Ze claimen een budget boetiekhotel te zijn die kamers verhuren in Londen voorzien van alle nodige gemakken. Maar het is vaak lastig voor jou als consument om te achterhalen of datgene wat er vermeld staat ook daadwerkelijk overeenkomt met de werkelijkheid. Hoe zit het met de bereikbaarheid van de klantenservice? Zijn de locaties handig gelegen als het gaat om reizen? Hoe is het met de kwaliteit van de kamers gesteld? Vragen waar we je als Ervaringensite.be bij kunnen helpen om te beantwoorden. Hier op onze site lees je reviews van mensen die reeds bekend zijn met het bedrijf en die hun ervaringen en mening met je delen. Op basis hiervan kun je een gedegen keuze maken voor je verblijfsplek in Londen en of dit al dan niet bij Point A Hotels is.

  Over Point A Hotels

  Het bedrijf Point A Hotels is opgericht in 2017 toen ze de deuren opende van haar eerste hotel in Londen. Point A Hotels is onderdeel van de Queensway Group die op hun beurt meer dan 40 jaar ervaring in de hotelbranche heeft. Point A Hotels heeft voor deze naam gekozen omdat ze weten dat een hotel vaak een startpunt is waar vanuit je van alles onderneemt en je vanaf daar naar punt B gaat. Door de jaren heen hebben ze 10 hotels geopend verspreid over Londen, Glasgow, Dublin en Edinburgh. De hotels bevinden zich in de respectievelijke stadscentra en altijd in levendige wijken met veel te doen in de buurt. Ze hebben in Londen de meeste hotels, zo zijn er locaties in Paddington, Westminster en bijvoorbeeld Canary Wharf. Point A Hotels is, zoals ze zelf zeggen een budget boetiekhotel, met relatief kleine kamer, maar wel voorzien van een hoop gemakken. Zo zijn de bedden comfortabel, hebben de kamers power douches, Smart Tv's en sfeer verlichting. Tevens is er een strijkkamer beschikbaar indien nodig. Verschillende hotels in de keten bieden tevens gezamenlijke werkkamers. Ook beschikken de hotels over kluisjes, haardrogers en mogelijkheden om je bagage op te slaan.

  Producten en diensten Point A Hotels

  Wanneer je als gast in een van de hotels wil verblijven van Point A Hotels kun je via de website aangeven welke stad je van plan bent om te gaan. Nadat je datum en aantal kamers met aantal personen hebt ingevuld vragen ze vervolgens of je een kortingscode hebt. Wanneer alles is ingevuld geeft de website de beschikbare opties weer. Point A Hotels biedt de mogelijkheid om lid te worden van het bedrijf en heeft daarvoor 3 verschillende opties. Ze noemen dit zelf, lid worden van de A Lijst. Je kunt kiezen voor de optie A List, A List Traveler en A List Explorer. Wanneer je lid bent al A List, dan is het lidmaatschap gratis en krijg je standaard 10% korting op je boekingen. De List Traveller is een lidmaatschap waar je 99 pond per maand voor betaald en daarmee kun je 21 nachten per maand in een van de hotels van Point A Hotels verblijven. Per maand kun je beslissen of je het abonnement wil verlengen of niet.

  Bevindingen, suggesties, feedback, review, Point A Hotels

  Heb je in het verleden in een van de hotels verbleven van Point A Hotels? Heb je misschien een lidmaatschap bij Point A Hotels? Is Point A Hotels je vaste keuze wanneer je naar Londen gaat? In ieder geval dat je een mening kan vormen over het bedrijf dan horen we je graag. We willen je dan ook vragen om een review te schrijven met daarin je ervaringen met Point A Hotels. Door uw bevindingen en suggesties te verwerken in uw review stelt u bezoekers van onze site in de gelegenheid een reëel beeld te krijgen van Point A Hotels. Daarvoor op voorhand onze dank.

  Point A Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Point A Hotels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Point A Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Point A Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Point A Hotels actief?

  Point A Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Point A Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.