Portucasa

Alle reviews

Portucasa

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jacqueline
Portugal is echt fantastisch. De natuur is ongelofelijk en de taal bijzonder mooi. Via Portucasa kwamen we in een vakantie huis terecht. Het was keurig geregeld, schoon en op een mooie locatie....Lees verder
M
Mick Jager
Komende zomer ga ik met mijn gezin op vakantie naar de Algarve in Portugal. Ik ben namelijk geen fan van vakantie vieren in een druk hotel. Ik wil in alle rust vakantie vieren en hoop dat ik dat aa...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie huis Portugal

  Portugal is echt fantastisch. De natuur is ongelofelijk en de taal bijzonder mooi.

  Via Portucasa kwamen we in een vakantie huis terecht. Het was keurig geregeld, schoon en op een mooie locatie.

  We hebben erg genoten van deze vakantie en willen zeker nog een keer naar Portugal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fraaie vakantiewoning bij Portucasa.be gehuurd

  Komende zomer ga ik met mijn gezin op vakantie naar de Algarve in Portugal. Ik ben namelijk geen fan van vakantie vieren in een druk hotel. Ik wil in alle rust vakantie vieren en hoop dat ik dat aankomende zomer ook kan doen. De foto's zien er in ieder geval veelbelovend uit, dus ik ga er maar vanuit dat het een onvergetelijke vakantie wordt!


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Portucasa

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Portucasa.be is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakanties, vakantiehuisjes en last minute reizen. Een mooie vakantie boeken doe je dus bij Portucasa.be. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Portucasa.be. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Portucasa.be. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

Over portucasa.be
 Portucasa.be richt zich op de toeristen welke niet van het massatoerisme houden. Het is mogelijk om hier een rustige vakantie te krijgen in de mooie steden en dorpen van een land met afgelegen stranden, mooie natuurgebieden en natuurlijk met lekker eten en drinken. Je vindt de cultuur van het echte Portugal. Portucasa.be richt zich vooral op Zuid Portugal. 

Goede huizen en mooie plekken.  Er zijn naast Portugal ook vakantiehuizen in Spanje: Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en de Canarische eilanden . 

Op de site vindt je een uitgebreide beschrijving van de vakantiehuizen met foto’s en gebiedsinformatie. Ook praktische informatie over het huis en de huurvoorwaarden zijn er. Ook informatie of je gemakkelijk een auto kunt huren, een hotelkamer kunt boeken of een vlucht. 

Portucasa.be is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden. Hun aansluitnummer is 2911. 

Diensten van portucasa.be
Portucasa.be  biedt vakantiereizen aan in Portugal en Spanje. Ze kunnen je helpen met een vakantie en: 
•    Golfen
•    Hotels
•    Autohuur
•    Vluchten
•    Gidsen & kaarten

Klachten, complimenten en tips voor en over portucasa.be
Ben je ergens niet tevreden over bij Portucasa.be? Dan is het belangrijk om je opmerking of klacht kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor Portucasa.be om een oplossing te zoeken en te vinden voor je. Hierna kun je een review achterlaten op onze site. 

Jouw Mening over portucasa.be
Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op ErvaringenSite achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

 

Consumenten die u voorgingen vertellen u wat ze er écht van vonden. Ga voorbereid op reis en lees ervaringen op ErvaringenSite!