ErvaringenSite

  Ervaringen Portucasa

  Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Portucasa.be is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakanties, vakantiehuisjes en last minute reizen. Een mooie vakantie boeken doe je dus bij Portucasa.be. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Portucasa.be. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Portucasa.be. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over portucasa.be

  Portucasa.be richt zich op de toeristen welke niet van het massatoerisme houden. Het is mogelijk om hier een rustige vakantie te krijgen in de mooie steden en dorpen van een land met afgelegen stranden, mooie natuurgebieden en natuurlijk met lekker eten en drinken. Je vindt de cultuur van het echte Portugal. Portucasa.be richt zich vooral op Zuid Portugal.

  Goede huizen en mooie plekken. Er zijn naast Portugal ook vakantiehuizen in Spanje: Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en de Canarische eilanden .

  Op de site vindt je een uitgebreide beschrijving van de vakantiehuizen met foto’s en gebiedsinformatie. Ook praktische informatie over het huis en de huurvoorwaarden zijn er. Ook informatie of je gemakkelijk een auto kunt huren, een hotelkamer kunt boeken of een vlucht.

  Portucasa.be is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden. Hun aansluitnummer is 2911.

  DE REDEN WAAROM WIJ ALWEER OP VAKANTIE GAAN | VLOG #230

  Diensten van portucasa.be

  Portucasa.be biedt vakantiereizen aan in Portugal en Spanje. Ze kunnen je helpen met een vakantie en:
  • Golfen
  • Hotels
  • Autohuur
  • Vluchten
  • Gidsen & kaarten

  Klachten, complimenten en tips voor en over portucasa.be

  Ben je ergens niet tevreden over bij Portucasa.be? Dan is het belangrijk om je opmerking of klacht kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor Portucasa.be om een oplossing te zoeken en te vinden voor je. Hierna kun je een review achterlaten op onze site.

  Jouw Mening over portucasa.be

  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op ErvaringenSite achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

  Consumenten die u voorgingen vertellen u wat ze er écht van vonden. Ga voorbereid op reis en lees ervaringen op ErvaringenSite!

  Portucasa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vakantie huis Portugal

  Portugal is echt fantastisch. De natuur is ongelofelijk en de taal bijzonder mooi.

  Via Portucasa kwamen we in een vakantie huis terecht. Het was keurig geregeld, schoon en op een mooie locatie.

  We hebben erg genoten van deze vakantie en willen zeker nog een keer naar Portugal.

  Door: Jacqueline 30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Fraaie vakantiewoning bij Portucasa.be gehuurd

  Komende zomer ga ik met mijn gezin op vakantie naar de Algarve in Portugal. Ik ben namelijk geen fan van vakantie vieren in een druk hotel. Ik wil in alle rust vakantie vieren en hoop dat ik dat aankomende zomer ook kan doen. De foto's zien er in ieder geval veelbelovend uit, dus ik ga er maar vanuit dat het een onvergetelijke vakantie wordt!

  Door: Mick Jager02-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Portucasa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Portucasa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Portucasa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Portucasa actief?

  Portucasa is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Portucasa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.