Radisson

Alle reviews

Radisson

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Radisson

Voor iedereen die vaak reist of op zakenreis gaat, is een verblijfplaats tijdens het reizen van groot belang. Na een lange dag op de weg, wil je natuurlijk kunnen rusten op een veilige en comfortabele plek. Vooral als je met je gezin reist, inclusief kleine kinderen. Het vinden van een hotel dat het allemaal heeft, is zeker een klus op zich. Als je een comfortabel hotel hebt gevonden, hoef je bij de volgende reis natuurlijk niet aan andere plaatsen te denken. Dit geldt echter niet voor degenen die steeds naar andere steden of landen reizen. Een oplossing voor dit probleem om een internationale hotelketen te zoeken. Meestal hebben hun hotels hetzelfde comfort, omdat ze centraal worden beheerd. Maar zelfs als je al een favoriete hotelketen hebt, moet je nog steeds uitkijken naar beoordelingen van de tak van het hotel.

Over Radisson Hotels
Radisson Hotels is een van zo’n internationale hotelketens met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Binnen de groep heb je volgende merken: Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson, en Prizeotel verenigd onder één commerciële paraplu van het merk Radisson Hotels. Deze negen merken hebben samen meer dan 1500 hotels in 120 landen verspreid over vijf continenten. Hun kenmerkende servicefilosofie is "Every Moment Matters". Vandaag de dag werken er meer dan 100.000 werknemers bij Radisson.

Cataloog van Radisson Hotels
Samen met hun negen merken, geeft Radisson Hotels mensen de keuze over wat ze nodig hebben. Niet alleen de verschillende stijlen gepresenteerd door deze verschillende merken, ze presenteren ook verschillende categorieën van speciale diensten, zoals Sports Approved hotels die tot doel hebben om teams en atleten te ondersteunen. Gezinsvriendelijke hotels waar je een babybedje kunt aanvragen en waar kinderen onder de 12 jaar genieten van een welkomsttasje met geschenken, activiteiten en leuke spelletjes. Huisdiervriendelijke hotels geven extra services voor huisdieren, zoals extra matrassen, speciaal voedsel en diverse activiteiten.

Diensten van Radisson Hotels
Het bedrijf heeft zeer strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen waaronder het Covid-19 gezondheidsprotocol. Radisson Hotels heeft maar liefst 20 stappen met diverse internationale garantiecertificaten en accepteert evenementen en vergaderingen in haar hotels volgens het lokale beleid. Naast de verschillende sociale media die ze hebben, hebben ze ook een applicatie met dezelfde naam. In deze applicatie kun je vrij eenvoudig toegang krijgen tot speciale prijsaanbiedingen. Ook kun je jouw Radisson Rewards in de gaten houden. Dit zijn beloningen die worden gegeven in de vorm van punten die je inwisselt voor gratis verblijven, vliegtickets, toegang tot luchthaven lounges of donaties aan diverse beschikbare projecten. Reserveren doe je rechtstreeks op de website of app. En als je reisplannen veranderen, kun je ook de reservering annuleren of wijzigen volgens de annuleringsvoorwaarden van het hotel.

Complimenten, Klachten en Tips over Radisson Hotels
Contact opnemen kan via de website waar je klachten, opmerkingen, feedback of wat dan ook kunt opsturen via de contactpagina. Je kunt ook een e-mail sturen en als je een snelle reactie nodig hebt, kun je contact met hen opnemen via de centrale telefoonoptie of de telefoon van het filiaal van het hotel. Heb je al gebruikgemaakt van een Radisson Hotel? Vergeet niet je review achter te laten, zowel met positieve als negatieve ervaringen, om zo een goede en constructieve internetgemeenschap op te bouwen.