ErvaringenSite

  Ervaringen Reli

  Lees alle reviews over Reli en ontdek wat reizigers over het huren van een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk zeggen. Voordat u een vakantiehuis reserveert, is het goed om alle reviews over verschillende reisaanbieders te lezen. Op deze manier krijgt u een beter beeld over de reisaanbieder zelf, de staat van de vakantiewoningen die worden aangeboden en de service die het bedrijf aanbiedt. Als u helemaal naar Zuid-Frankrijk afreist om daar vakantie te vieren dan verwacht u een goed en schoon onderhouden vakantiewoning. U wilt genieten van een verblijf en zich niet ergeren aan onvolmaaktheden. Dus voordat u boekt, neem alle reviews eens door.

  Over Reli

  Reli bestaat uit een klein team van Frankrijkliefhebbers. Zij bemiddelen al twintig jaar tussen huiseigenaren in Zuid-Frankrijk en personen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in de Zuid-Franse provincies. Een huiseigenaar kan zijn woning in Frankrijk verhuren door de woning via Reli aan te bieden. Alle woningen worden door de medewerkers van het bedrijf bezocht. Reli gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Reli verwacht van verhuurders dat zij zich houden aan bepaalde richtlijnen als het gaat om de staat van het onderhoud en het schoonmaken van de vakantiewoning.


  Reli heeft nauw contact met de huiseigenaren zodat zij altijd snel kunnen handelen wanneer er zich eventueel problemen voordoen met huurders. Service staat voorop bij dit bedrijf. Door alle woningen eerst zelf te bekijken, alvorens deze verhuurd worden, willen zij de kwaliteit waarborgen voor hun klanten. Reli geeft aan open te staan voor feedback en schaven hun service bij, indien nodig. Via Reli worden op dit moment circa driehonderd vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk verhuurd.

  Bezoek bijvoorbeeld Languedoc

  Diensten

  U kunt bij Reli verschillende soorten huizen in Zuid-Frankrijk huren. Dit kan een villa met zwembad zijn, een authentiek landhuis of zelfs een kasteeltje. Reli richt zich op het zuiden van Frankrijk. U kunt een vakantiewoning huren in de provincies Rhône-Alpes, Provence, Languedoc, Aquitaine, Midi-Pyrénéés en Limousin. Via de website van het bedrijf kunt u eenvoudig op datum en provincie zoeken. Wanneer u nog niet exact weet waar u naar toe wilt gaan dan kunt u via de website inspiratie opdoen door naar verschillende voorbeelden te kijken.

  Indien u zelf een woning heeft in Zuid-Frankrijk dan kunt u deze via Reli verhuren. Via de website kunt u aangeven dat u uw woning wilt verhuren. Wanneer u een woning huurt via Reli dan dient u bij aankomst of vooraf aan Reli een borg te betalen. De borgsom krijgt u terug wanneer u de vakantiewoning in goede staat achterlaat. Het contact ter plaatse loopt via u en de verhuurder, Reli is slechts de bemiddelaar.

  Klachten

  Wanneer u bij uw vakantiewoning arriveert en u bent niet tevreden over de staat van het onderhoud of de schoonmaak van de woning dan dient u de verhuurder van het vakantiehuis hierop aan te spreken. Dit dient u binnen 24 uur na aankomst te doen. Indien u er samen niet uitkomt dan kunt u Reli inschakelen. Zij zullen dan voor u bemiddelen en op zoek gaan naar een passende oplossing. Omdat Reli alleen een bemiddelaar is, ligt de verantwoordelijkheid van het onderhoud en de schoonmaak altijd bij de verhuurder. Reli stelt richtlijnen op waar een verhuurder zich aan dient te houden.

  Als huurder dient u zich ook te houden aan bepaalde richtlijnen. Zo mag er niet gerookt worden in de vakantiehuizen en dient u de vakantiewoning in goede staat achter te laten. Mocht het zijn dat u iets per ongeluk kapot maakt of dat u de woning zelf niet schoon oplevert dan kan het zijn dat u slechts een gedeelte van de borgsom terugkrijgt.

  Heeft u onlangs een vakantiewoning via Reli geboekt? Schrijf dan een review.

  Zoekt u graag de romantiek op in Zuid-Frankrijk? Reli biedt vakantiewoningen aan, hoe beoordelen klanten deze? Zijn ze schoon, mooi, rustig? Lees de reviews!

  Reli
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reli

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reli een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reli. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reli actief?

  Reli is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reli gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.