ErvaringenSite

  Ervaringen Sightseeing Pass

  Bezoek jij tijdens je vakantie of stedentrip graag lokale attracties? Dan kun je tegenwoordig gebruik maken van websites die speciale aanbiedingen hebben waarmee je zulke attracties kunt bezoeken. Maar hoe werken zulke sites en wat mag je ervan verwachten? Om er meer over te weten te komen raden wij je aan de reviews van andere klanten op onze website te lezen. Door dat te doen krijg je gedetailleerde informatie over wat zij ervaren hebben en wat zij de goede en slechte kanten van de diverse aanbieders vinden. Dus, hoe kies je voor de meest betrouwbare website? De meningen en commentaren van andere consumenten zullen je de weg wijzen naar de website die het beste gewaardeerd wordt en waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

  Over Sightseeing Pass

  Deze Amerikaanse website biedt toeristen de mogelijkheid om met een speciale pas meer dan 300 attracties in Europa en de Verenigde Staten te bezoeken. Als je meer wilt weten over de bestemmingen en de mogelijkheden dan kun je de website bezoeken en gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, dan kun je via het contactformulier alsnog je vraag stellen aan de medewerkers van de klantenservice. Omdat het bedrijf in de Verenigde Staten gevestigd is gelden de algemene verkoopvoorwaarden uit dat land. Om een Sightseeing Pass te bestellen kun je overigens wel betalen met je Europese creditcard, ApplePay of PayPal. Om optimaal gebruik te maken van de pas kun je een app op je telefoon installeren.

  VRIENDIN VERRASSEN OP VAKANTIE! (ze wist niet dat ik zou komen)

  De producten van Sightseeing Pass

  Om de leukste attracties in diverse steden zoals San Francisco, London, Washington of Malaga te bezoeken kun je kiezen voor de Sightseeing Pass. Dit is een pas die je elektronisch bestelt en die je toegang geeft tot musea, rondleidingen en shows. Je hebt de keuze uit een pas voor slechts enkele dagen of je kiest een pas voor een aantal attracties die je gedurende langere tijd kunt bezoeken. Je kunt de aangeboden attracties bezoeken wanneer het jou uitkomt en met de app op je telefoon weet je precies waar ze zich bevinden. Bovendien wordt jouw pas direct in de app geladen zodat je die bij de ingang van elke attractie kunt laten zien. Daarnaast biedt de app voor de meeste steden gratis gidsen met interessante informatie.

  Reviews over Sightseeing Pass

  Heb jij tijdens een stedentrip naar bijvoorbeeld New York, Miami of Los Angeles gebruik gemaakt van de Sightseeing Pass? Als dat zo is willen we graag van je weten hoe je dat ervaren hebt. Was het gebruik ervan net zo makkelijk zoals er op de site van de pas beweerd wordt, of ging het niet zo eenvoudig? Wij hopen dat jij jouw beoordeling over deze toeristenpas met ons en anderen wilt delen. We bieden je daarvoor de mogelijkheid om jouw review op onze website te plaatsen. Op die manier kunnen we samen laten zien wat jouw oordeel over de Sightseeing Pass is. Dit maakt het voor klanten die deze site nog niet kennen zoveel eenvoudiger om meer te weten te komen.

  Sightseeing Pass
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sightseeing Pass

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sightseeing Pass een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sightseeing Pass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sightseeing Pass actief?

  Sightseeing Pass is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sightseeing Pass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.