ErvaringenSite

  Ervaringen SmartGlobe

  Weet en ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is geweldig om te realiseren wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is goed om alle meningen te lezen van anderen en ook om te ontdekken hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Het is geweldig om te realiseren wat anderen allemaal zegen over dit bedrijf. Iedereen (en dus ook jij) kan er je voordeel mee doen.

  Over SmartGlobe

  Het is een bedrijf welke reizen voor singles aanbiedt. Het is een merk eigenlijk wat een onderdeel is van het bedrijf SmartFlash BvBa, net als Smartvibes. De ontwikkelingen van het reisaanbod wrodten door de Jetair premium partners gedaan. Het is een bedrijf welke groepreizen op maat aanbiedt. Smartglobe is eigenlijk het reisbureau en de bemiddelaar.

  Het is een waar bedrijf en een ware organisatie welke voor singles activiteiten weten te organiseren. Het is mogelijk om aan tal van activiteiten deel te nemen. Denk hierbij aan single parties, speeddaten en ook inschrijven op de datingsite Smartbeat. Het is leuk voor spontane singles om hier te zijn.

  De reizen kenmerken zich door:
  • Oog voor comfortabel reizen. Je vakantiedagen zijn schaars en daarom springen we er zorgzaam mee om
  • Competitieve prijszetting zonder verborgen abonnementsformules of lidmaatschappen
  • Vlekkeloze organisatie door ervaren professionals
  • Ongedwongen, niets moet en alles mag


  Wat is er allemaal te vinden op die globe?

  Diensten van SmartGlobe

  Er is nog veel meer wat ze doen. Denk hierbij aan:
  We zetten onze initiatieven voor je op een rijtje:
  SmartVibes: Nederlandstalige speeddates in Vlaanderen
  • Flashdate: Franstalige speeddating in Brussel en Wallonië
  • SmartParty / SmartDrink: party’s en after-work drinks voor singles only
  • SmartBeat: gratis datingsite
  Partner à la Carte: verrassingsdates op maat van jouw voorkeuren
  • SmartGlobe: Georganiseerde groepsreizen voor singles

  Het is een topbedrijf. Het is goed om zelf eens een kijkje te nemen bij de afzonderlijke merken. Je zal er volop van kunnen genieten.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over SmartGlobe

  Wat is er nu vervelender dan om iets te krijgen of te ontvangen wat niet naar wens werkt. Het is mooi om te zien, dat ook dit bedrijf een sterke afdeling heeft samengesteld om problemen uit de wereld te helpen. Alleen dan is het natuurlijk mogelijk om te genieten van de kansen op levenslange klanten. Ze hebben dit goed begrepen.

  Wat zijn jouw ervaringen over SmartGlobe?

  Wat zeg jij? De meningen, beoordelingen en reviews van anderen tref je over vele bedrijven aan op onze site. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is en kan. Laat ook jouw mening achter over een bedrijf op onze site. Het helpt vele mensen en het is een heerlijke uitlaatklep. Toch? Positieve en negatieve feedback is van harte welkom. Jouw mening is van harte welkom.

  Is SmartGlobe een datingbureau of een reisbureau? Hoe werkt die combinatie? Lees de ervaringen van gasten die mee op reis gingen: vonden ze de ware?

  SmartGlobe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  zeer plezante vakantie met singles

  Ik vond het zeer plezant om op vakantie te gaan met Smart Globe!
  Het is vooral prettig om in een losse omgeving nieuwe mensen te leren kennen. Dan zit er voor mij minder druk bij omdat het geen date is.

  En ik ben ook een leuk iemand tegengekomen!

  Door: Lize B02-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over SmartGlobe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SmartGlobe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over SmartGlobe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmartGlobe actief?

  SmartGlobe is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Dating sites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartGlobe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.