ErvaringenSite

  Ervaringen Sneeuwzeker Deals

  Sneeuwzeker deals is in het leven geroepen om een nieuwe dimensie te geven aan het begrip wintersport, doormiddel van op maat gemaakte reispakketten met als eindbestemming Canadian Rockies. Is dit voor jou de ideale uitkomst? Boek jij je wintersport vakantie vanaf nu via sneeuwzeker deals? Onafhankelijke reviews over sneeuwzeker deals lees je via ErvaringenSite.

  Over Sneeuwzeker Deals

  Wintersport Canada: Sneeuwzeker Deals

  Sneeuwzeker deals wil een nieuwe dimensie geven aan wintersport.

  Dit doen zij door reispakketten aan te bieden in de berggebieden van Canadian Rockies. Dit is op initiatief van een aantal samenwerkende partijen. Dit zijn Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), Explore Edmonton, Edmonton International Airport, Tourism Jasper, KLM en Travel Alberta. Er wordt samengewerkt met de volgende reisorganisaties: Buro Scanbrit, Doets Reizen, GoCanada, NBBS Reizen, Oad, Tenzing Travel, Tioga Tours en WintersportCanadaAmerika.nl. De website is te lezen in de volgende talen: Belgisch, Belgisch, Duits en Frans.

  Service

  Deze dienstverlener stelt dat de pistes in het berggebied vanaf half november tot eind april verzekert zijn van sneeuw. De samenwerkende partijen hebben speciale pakketten samengesteld. Deze pakketten moeten het voor klanten mogelijk maken om een ultieme wintersportbeleving te ervaren. Het motto van dit bedrijf is: “Your powderflight to the Canadian Rockies”.

  Op het moment van schrijven biedt KLM de optie om je eigen set ski’s of snowboard mee te nemen op een directe vlucht.Dat is geheel gratis. De vlucht gaat vanaf Schiphol Airport naar Edmonton International Airport. Ben je van plan een pakket met rechtstreekse vlucht via Sneeuwzeker Deals te boeken? Dan is het handig om te weten dat je rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton vliegt.

  Er worden reizen in verschillende thema's aangeboden. Deze thema's zijn avontuur, city & ski, luxe, skisafari en wintersport. Zo richten de De City & Ski pakketten zich voornamelijk op mensen die het ook leuk vinden om een stad te bezoeken. Avonturiers worden bediend via categorie avontuur.

  Klantenservice

  De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag te bereiken.

  Dit is vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur. Voor inhoudelijke vragen en reacties over de wintersportpakketten kun je mailen naar edmonton@zappergroup.com. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie. Zaterdag en zondag is Sneeuwzeker deals gesloten. Als je na zes uur ’s avonds een vraag stelt via de chat wordt hier de volgende dag op gereageerd.

  Via nieuwsbriefaanbiedingen worden er geregeld aanbiedingen verstuurd. Mocht je de nieuwsbrief willen ontvangen moet je je via de website aanmelden. Je dient dan wel akkoord te gaan met het privacy beleid. In het privacybeleid wordt aangegeven dat je privacy series wordt genomen en dat men handelt via de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

  Wat vinden klanten van Sneeuwzeker Deals?

  Ben jij al klant bij Sneeuwzeker Deals? We zijn reuze benieuwd naar je mening omtrent deze wintersport deals. Hoe vaak heb jij van de diensten van Sneeuwzeker Deals gebruik gemaakt? Zou je iemand aanbevelen om hier een wintersport pakket te kopen? Zijn de Canadian Rockies gaaf? Jouw mening wordt uiterst gewaardeerd. Super als je een reactie achterlaat. Door jouw bevindingen help je andere mensen. Zo kunnen zijn gericht en weloverwogen een goede aankoop doen. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via ErvaringenSite.

  Sneeuwzeker deals stelt dat de scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada worden aangeboden. Als je een pakket boekt dan is dit inclusief retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!

  Sneeuwzeker Deals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sneeuwzeker Deals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sneeuwzeker Deals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sneeuwzeker Deals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sneeuwzeker Deals actief?

  Sneeuwzeker Deals is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport Vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sneeuwzeker Deals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.